Brainkiller Haze (Vision Seeds) feminized

(2)

Brainkiller Haze van Vision Seeds is een waanzinnig krachtige, bijna pure Haze die je versteld zal doen staan. Dit niet alleen vanwege de ongelooflijke euforie en de krachtige psychedelische high, maar ook vanwege de ongelooflijk hoge opbrengsten. Het is absoluut geen gemakkelijke Sativa om te telen, maar het lange wachten is het absoluut waard. Brainkiller Haze is een droom voor Hazeliefhebbers!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds – Brainkiller Haze: Een bijna pure Haze met een spectaculaire high

Voordat we in detail treden over de waanzinnige Brainkiller Haze van Vision Seeds, zeggen we ronduit eerlijk dat het niet de gemakkelijkste soort is om te telen. Zoals je zou verwachten van een eersteklas Haze, kan de bloeitijd van 14 weken veel geduld van de teler vragen. Houdt je de plant gedurende de bloeitijd tevreden en gezond, en als je genoeg geduld hebt, dan zal de beloning aan het einde je simpelweg letterlijk versteld doen staan!

Brainkiller Haze van Vision Seeds is een bijna pure Sativa (90%) die bij de teelt tamelijk veel lange takken kan krijgen. De plant kan ongelooflijke opbrengsten leveren. Bij het telen binnenshuis is dit tot 600g/m² en buitenshuis zelfs tot 1100g/m² bij genoeg zonlicht en optimale omstandigheden. Bij het telen moet je zeker het PH-niveau goed in de gaten houden, want hier kan de Brainkiller Haze erg gevoelig voor zijn.

Echter, al die kleine problemen om een top Haze te kweken zijn vergeten als het oogsttijd is. Met een THC-gehalte van 22%, zoals in het lab is gemeten, is deze plant erg krachtig en levert het een verbijsterend effect op dat je in een mum van tijd high maakt. De krachtige Sativa-high is ongelooflijk euforisch en opwekkend en soms ronduit psychedelisch. Met de waanzinnige pure Sativa-kracht, is dit niet alleen een ideale sigaret om de meest saaie dag om te toveren tot een dag van pure vreugde en geluk; het is ook een goede plant die kan helpen bij de behandeling van depressie, chronische pijn en andere gezondheidsklachten.

Natuurlijk heeft kwaliteit soms een prijs en Brainkiller van Vision Seeds is daarbij een goed voorbeeld wanneer je het hebt over het telen van werkelijk uitstekende wiet. Wees gerust dat niets het gevoel kan overtreffen wanneer je uiteindelijk je eersteklas Sativa-knoppen oogst. Je hebt maar een of twee trekjes nodig en al het wachten was het meer dan waard. Dit is een uitstekende Haze die opnieuw bewijst dat het klopt wat men zegt: er gaat niets boven een Haze wanneer je spreekt over top Sativas.

Brainkiller Haze (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Almost pure Haze
Genetica 10% Indica / 90% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 13-14 weken
THC 22%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 44
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    02/Oct/2023

    Top
    3 su 3 sono germinate,per ora tutto va bene.

    F. B.
    20/Aug/2020

    Super
    Alle Samen sind gekeimt. Guter Ertrag. Die lange Wartezeit lohnt sich

    S. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Brainkiller Haze (Vision Seeds) feminized
Brainkiller Haze (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.