Doctor Jamaica (Vision Seeds) feminized

(2)

Doctor Jamaica van Vision Seeds is hun voortreffelijke variatie op California Orange, vaak Cali-O genoemd. Met een heerlijke balans tussen sativa- en indica-genen, biedt deze soort een milde high, ideaal voor sociale bijeenkomsten. Doctor Jamaica levert niet per se een recordopbrengst. Ze schittert echter wel met dezelfde geweldige smaak die Cali-O legendarisch maakte!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Doctor Jamaica: geweldige citrussmaak en een heerlijke, sociale high

Cali-O, de ouderplant van Doctor Jamaica, bestaat al sinds de jaren tachtig en is nog steeds populair. Uiteraard genieten de nakomelingen ook van veel aandacht in de cannabiswereld. Doctor Jamaica van Vision Seeds heeft het pittige en heerlijke terpenenprofiel van Cali-O geërfd. Bovendien trakteert ze ook op die geliefde, opbeurende high die iedereen in een sociale vlinder kan veranderen.

Als je Doctor Jamaica binnen kweekt, kun je verwachten dat ze een hoogte van maximaal 120cm bereikt. De mogelijke opbrengst loopt op tot 400g/m². Buiten bereikt ze, onder ideale omstandigheden, een hoogte van wel 180cm. Je kunt je dan verheugen op oogsten tot wel 500g/m². Doctor Jamaica heeft 9 weken nodig om de geurige toppen te rijpen. Plant je haar buiten onder de zon, dan kun je in september oogsten.

Het THC-gehalte van Doctor Jamaica is gematigd, met een afgemeten 15%. Dankzij de perfecte balans tussen indica- en sativa-genen zijn de effecten wonderbaarlijk evenwichtig. Reken op een geweldige, sociale high die je doet giechelen van geluk. Als je jezelf teveel verwent, merk je meer van het ontspannende effect, zodat je geniet van een zwaar ontspannende, lichamelijke stone. Voeg een citrusachtig terpenenprofiel toe aan de mix en je hebt een echte winnaar.

Doctor Jamaica van Vision Seeds is een gemakkelijk te kweken, perfect uitgebalanceerde kruising. Ze verwent met een fabelachtige high en een even fantastisch aroma. De plant produceert echte, ongeëvenaarde, Californische cannabistoppen. Leef je uit met je vrienden voor avonden vol plezier en leuke gesprekken. Zamnesia heeft de zaden waarmee je avontuur met Doctor Jamaica begint. Scoor ze vandaag nog!

Doctor Jamaica (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Cali-O (California Orange)
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 15%
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    23/Dec/2021

    seeds
    amazing

    F. #.
    29/Apr/2021

    3 graines achetées
    Bonjour j’ai acheté 3 graines de cette espèce que j’apprécie mais aucune n’a germé alors que je n’avais pas de problèmes habituellement avec cette variété de cette même banque que je commandais ailleurs

    G. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Doctor Jamaica (Vision Seeds) feminized
Doctor Jamaica (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.