Mighty Mango Bud (Vision Seeds) feminized

(3)

Mighty Mango Bud van Vision Seeds is een fantastische kruising bestaande uit de genetica van de beste cannabis soorten. De kwekers hebben de beroemde Jack Herer, een Super Skunk en een Korean Big Skunk gekruist voor hun creatie, met als resultaat een spectaculaire Indica kruising met een geweldige high en een buitengewoon fruitige smaak die je smaakpapillen prikkelt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Mighty Mango Bud: Fruitige Smaak en Geweldige Gebalanceerde High

Vision Seeds heeft drie van de populairste kruisingen bijeengebracht om hun Mighty Mango Bud te maken. Met behulp van de fantastische genetica van een Jack Herer, een Super Skunk en een Big Skunk Korean, hebben ze een briljante nieuwe Indica-dominante kruising gemaakt die haar ouders zeker trots maakt.

Deze 75% Indica kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Mighty Mango heet niet voor niets Mighty Mango. Ze kan enorm groot worden als je haar d'r gang laat gaan; onder optimale omstandigheden kan ze buiten een hoogte van 200cm bereiken. Binnen wordt de plant normaal gesproken minimaal 60cm hoog, en produceert ze een groot aantal takken. De omvangrijke toppen die ze aanmaakt, worden bedekt met een dikke laag van prachtige, glinsterende kristallen. Binnen kun je goede opbrengsten verwachten van zo'n 500g/m² en buiten kan ze je belonen met oogsten van maximaal 650g/m².

Het is belangrijk op te merken dat Mighty Mango ietwat lastig is te kweken, hoewel meer ervaren kwekers waarschijnlijk geen problemen zullen ondervinden. Wees je ervan bewust dat ze wellicht niet de beste optie is voor kwekers die niet veel ervaring hebben, vooral gezien haar vele vertakkingen die mogelijk wat correctie nodig hebben. Haar bloeitijd duurt 9 weken.

Waar Mighty Mango Bud in uitblinkt, zijn haar geweldige fruitige aroma's die haar een waar genot maken voor liefhebbers om te roken. Hoewel ze duidelijk een Indica dominante soort is en voor een high zorgt die zeer ontspannen is, veroorzaakt ze ook een cerebrale verheffende high. Dit maakt Mighty Mango Bud geschikt als rookwaar voor de hele dag, of je nu een geweldige nachtrust wilt of iets wat je een creatieve boost geeft gedurende de dag. Met een THC gehalte van 18% zorgt ze absoluut voor een krachtig en langdurig effect.

Mighty Mango Bud van Vision Seeds is een briljante kruising met vele goede eigenschappen. Ze schittert met een geweldige smaak en een buitengewone fantastische gebalanceerde high, die zowel ontspannen als cerebraal is. Hoewel ze niet de gemakkelijkste plant is om te kweken, is ze een van de Indica's die het zeker waard is om wat meer energie in te steken!

Mighty Mango Bud (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Jack Herer x Super Skunk x Big Skunk Korean
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 18%
Hoogte (Indoor) 60cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 650g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    07/Feb/2024

    Mighty mango bud
    Pas encore d'avis sur le produit mais bien recu, merci.

    S. G.
    30/Sep/2020

    Bad!
    Attention! I have bought 3 pcs. But none of them has germinated. This is frustrating.

    G. H.
    09/Jun/2020

    Mighty Mango Bud
    Great. Planted only 1 of the 3 and came up fast and growing well.

    P. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mighty Mango Bud (Vision Seeds) feminized
Mighty Mango Bud (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.