Supreme Lemon (Vision Seeds) feminized

Één ding is zeker, Supreme Lemon van Vision Seeds doet haar naam eer aan. Deze waanzinnig smaakvolle strain wordt naar onze bescheiden mening het lievelingetje van veel cannabis-connaiseurs. De heerlijk verfrissende citrustonen en pittige snoepsmaken, gecombineerd met het sterke opwekkende effect, maken haar tot een waar genot om te roken!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Supreme Lemon: Fantastisch Smaakvolle Sativa Hybride

Vision Seeds nam twee vijfsterren strains, Super Silver Haze en Lemon Skunk en kruiste ze om zodoende hun Supreme Lemon te creëren. Het eindresultaat was een fabelachtige strain die je niet allen doet watertanden maar die ook nog andere stralende kwaliteiten bezit die voor de liefhebbers van sativa zeker de moeite van het kweken waard zullen zijn.

Deze sativa-dominante strain (70% sativa) levert een achtenswaardige opbrengst op van 500g/m² of meer, als je haar binnen kweekt. Kweek je haar buiten kan dat oplopen tot 1000g/m² mits de omstandigheden goed zijn en ze lekker van het zonnetje kan genieten. Met een hoogte van 100cm binnen blijft ze goed handelbaar en wordt ze niet te hoog. Buiten kan ze wel 180cm hoog worden als je dat toestaat.

Wat Supreme Lemon nu juist zo apart maakt zijn niet uitsluitend de tonen van zoete pittige citrussnoepjes. Ze heeft een THC-gehalte van 21% terwijl ze bijna geen CBD bevat, en daarmee behoort ze tot de meest potente cannabis-strains die een waanzinnig sterke high veroorzaken. Het effect is buitengewoon enthousiasmerend en stimulerend zoals je dat van een topklasse sativa kunt verwachten. Dit is een perfect rokertje voor het veroorzaken van een productieve creativiteitsuitbarsting, en tevens helpt bij depressies en andere algehele lamlendigheid.

Supreme Lemon van Vision Seeds straalt de sterren van de hemel met haar verbazingwekkende smaak en de sterke energieke high waardoor iedereen haar met veel genoegen zal roken. Sativa-liefhebbers: Supreme Lemon is een strain die overduidelijk de moeite van het kweken waard is!

Supreme Lemon (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Lemon Skunk x Silver Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 21%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Supreme Lemon (Vision Seeds) feminized
Supreme Lemon (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.