Vision Jack Autoflowering (Vision Seeds) feminized

(1)

Vision Jack Autoflowering is Visions Seeds’ makkelijk te kweken autoflowering versie van hun feminized Vision Jack, hun eigen variant van de legendarische Jack Herer. Dankzij deze geweldige genetica heeft Vision Jack Autoflowering een nogal goede potentie en geweldige smaak. Zelfs minder ervaren kwekers kunnen nu zonder gedoe binnen recordtijd geweldige Jack Herer-toppen kweken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Vision Jack Autoflowering: Spectaculaire Jack Herer Autoflowering

Jack Herer is een zeer populaire, superkrachtige cannabisstrain die in de cannabisscene al een legendarische status heeft bereikt. Visions Seeds hebben hun eigen spectaculaire Jack Herer-variant gebruikt, Vision Jack, en daar slechts een klein vleugje Ruderalis-magie aan toegevoegd om haar zo autoflowering eigenschappen te geven. Het resultaat is een spectaculair smakende Indica-dominante (70% Indica) autoflowering Jack Herer-variant die dankzij de zeer goede genetica zeker niet teleur zal stellen!

Voor een autoflower bereikt Vision Jack Autoflowering een goed formaat terwijl ze nog steeds handig compact blijft. Binnenshuis kan ze tot 80cm hoog groeien en als je haar buitenshuis kweekt, dan kan ze een maximumhoogte van 100cm bereiken. Dat is een goed formaat dat Vision Jack Autoflowering een ideale keuze maakt voor alle soorten kweekomgevingen, zelfs bij gebrek aan ruimte. Ook haar oogsten van tot 400g/m2 van buitengewone, geweldige Jack Herer-toppen zullen sowieso geen reden om te klagen zijn, aangezien die maar een klein beetje lager zijn dan bij haar feminized zus. Ze heeft bovendien een zeer redelijke bloeitijd van 9 weken.

Vision Jack Autoflowering’s THC-gehaltes zijn maar een klein beetje lager dan van de feminized variant en zorgen met hun 16% nog steeds voor een zeer krachtige smoke, wat de originele Jack Herer onder veel cannabisenthousiastelingen een favoriet heeft gemaakt. Ze geeft een krachtige high die snel aankomt, waardoor je je aangenaam licht in je hoofd voelt en een vleugje euforisch.

Niet alleen haar potentie, maar ook Vision Jack Autoflowering’s smaak laat geen twijfel bestaan over haar excellente ouders. Rook haar en geniet van de geweldige, skunky smaak en geur die ze mengt met wat aardse en muskusachtige tonen en vervolgens compleet maakt met een vleugje kruidigheid.

De meeste cannabisliefhebbers die geweldige kwaliteitswiet willen, weten wel waarom ze zo graag Jack Herer kweken en roken. Voor nieuwe kwekers die snel resultaat willen zonder zich zorgen te maken over lichtschema’s, kan het kweken van een autoflowering variant van deze legendarische strain een goede keuze zijn. Dit is een zeer solide en rijkelijk belonende autoflower die wat haar smaak of geweldige high betreft absoluut niets te wensen over laat!

Vision Jack Autoflowering (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Jack Herer x Ruderalis
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 12%
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    06/Nov/2018

    Super Pflanze
    Gute Autoflower, war in jeder Hinsicht positiv überrascht. Turn und Geschmackt gut, ca 40 g nach 80 Tagen obwohl nicht alles glatt gelaufen ist.

    J. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vision Jack Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Vision Jack Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.