Easy Combo Booster Pack 5

(2)

Royal Queen Seeds heeft veel moeite gedaan om je de ideale kweekervaring te bezorgen. Het kan niet fout gaan met deze afgepaste aanvoer van voedingsstoffen en mineralen.

13,75
12,37 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

De complete voedingsoplossing voor de levenslange voedingsbehoefte van je planten.

Royal Queen Seeds voorziet je planten van alle benodigde voedingsstoffen met deze zorgvuldig afgepaste plantenvoeding. In de praktijk getest van zaadje tot top, blijkt de genetische potentie hiermee volledig tot uiting te komen. Met de onbeperkte toegang van de plant tot bloeibevorderende voedingsstoffen en mineralen kun je een explosieve groei van wortels en groene vegetatie, omvangrijke toppen, en een extensieve harsproductie verwachten.

Vermijd de risico's op over- en ondervoeding met een toepassing die je planten voorziet van de optimale voeding, zonder je zorgen te hoeven maken. Deze vijf packs bestaan uit twee vegetatiebevorderende en drie bloeibevorderende tabletten, die uit elkaar zijn te houden middels hun kleuren, zodat er niks fout kan gaan.

De bruine tabletten zijn een complete voedingsoplossing voor je planten gedurende de vegetatieve fase. Snelgroeiende, levendige, groene, stevige planten met sterke stengels en takken zijn normaal in een Vertafort tuin.

Het drankje dat voortvloeit uit de roze tabletten geeft je planten alles wat ze nodig hebben in de bloeifase. Onbeperkte toegang tot bloeibevorderende voedingsstoffen en mineralen garandeert een aanzienlijke harsproductie.

Het complete scala aan natuurlijke voedingsstoffen en mineralen die je planten nodig hebben in de vegetatieve en bloeifase, is samengeperst in deze handige tabletten. Mengen en afmeten behoren nu tot het verleden. Elk tablet is zorgvuldig ontworpen om geleidelijk de precieze hoeveelheden benodigde stoffen af te geven aan je planten gedurende maximaal 12 weken.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Easy Combo Booster Pack 5
Easy Combo Booster Pack 5