Plagron Starter Set

(76)

De Starter Sets van Plagron bevatten alle voedingsstoffen om een plant van zaad tot oogst te kweken. Ze zijn ideaal als je een beginnende teler bent, aangezien ze alles wat je nodig hebt, bevatten in een set. Ook geweldig als je wilt experimenteren met Plagron producten. De Starter Kits zijn beschikbaar in twee versies: de Starter Kit 100% TERRA en de Starter Kit 100% NATURAL.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (76)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Plagron - Starter Set: Alles Voor Een Plant, In Een Set

Met de Starter Sets van Plagron krijg je alle voedingsstoffen om een plant te kweken. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies: Plagron Starter Kit 100% TERRA en Plagron Starter Kit 100% NATURAL. Beide bevatten groeivoeding, voeding voor de bloei en een wortelstimulator.

De Plagron Starter Sets zijn ideaal voor beginnende kwekers. Kies simpelweg een set met voeding en je hebt geen andere additieven nodig. De kits zijn ook fantastisch als je de Plagron producten gewoon eens wilt proberen.

PLAGRON STARTER KIT 100% TERRA

De Plagron Starter Kit 100% TERRA bevat 3 essentiële Plagron producten om een plant te kweken. Het gaat hier om de volgende voedingsstoffen: Terra Grow voor de groeifase, Terra Bloom voor de bloeifase en Power Roots, een stimulerend additief voor optimale wortelontwikkeling.

Terra Grow

Plagron Terra Grow NPK 3-1-3 is een sterk geconcentreerde minerale voeding voor de groeifase van je planten. Deze voedingsoplossing bevat alle benodigde mineralen voor een gezonde groei. Ook biedt het een sterke basis voor de latere bloei. Terra Grow is geschikt voor allerlei soorten substraten. Tevens is het te gebruiken met andere vloeibare voeding en additieven.

Terra Bloom

Plagron Terra Bloom NPK 2-2-4 is een sterk geconcentreerde minerale voeding voor de bloeifase van je planten. Deze vloeibare plantenvoeding verzekert optimale bemesting tijdens de bloei. Daarbij ondersteunt en bevordert het de vruchtontwikkeling voor grote opbrengsten. Terra Bloom is geschikt voor alle soorten substraten. Tevens is het te gebruiken met andere vloeibare voeding en additieven.

Power Roots

Plagron Power Roots NPK 0-0-2 stimuleert de groei van de wortels van je planten. Als je het toevoegt in de groeifase en de eerste weken van de bloei, verzekert het een optimale voedingsopname en maximale resistentie. Dit voor sterke en gezonde planten. Deze biologische wortelstimulator werkt snel en de plant neemt het vrijwel onmiddellijk op.

PLAGRON STARTER KIT 100% NATURAL

De Starter Kit 100% NATURAL bevat alle voedingsstoffen om een plant biologisch te kweken. Het bestaat uit 100% natuurlijke producten die geschikt zijn voor biologische teelt (met CU certificaat). De Plagron Starter Kit 100% NATURAL bevat Alga Grow, Alga Bloom en Power Roots. Elk product zit in een 50ml flesje.

Alga Grow

Plagron Alga Grow NPK 4-2-4 is een optimaal gebalanceerde combinatie van stikstof, fosfor en kalium die je plant direct opneemt. Met deze voeding op basis van algen, ben je verzekerd van optimale plantengroei op een puur natuurlijke basis. Het biedt tevens een sterk fundament voor de volgende fase van de plant, namelijk de bloei.

Alga Bloom

Plagron Alga Bloom NPK 3-2-5 is een vloeibare minerale voeding en bestaat uit een combinatie van fosfor en kalium. De fosfor bevordert gezonde wortels en is de basis voor een sterke en rijkelijke bloei. Kalium is verantwoordelijk voor het transporteren van voedingsstoffen naar alle delen van de plant. Daarbij verhoogt het haar weerbaarheid en algehele gezondheid. Plagron Alga Bloom op basis van algen verzekert een optimale bloei en de plant neemt het direct op.

Power Roots

Plagron Power Roots NPK 0-0-2 is een biologisch supplement dat de groei van wortels stimuleert. Als je het tijdens de groeifase en de eerste weken van de bloei geeft, verbetert het de resistentie en gezondheid van je plant. Met Power Roots profiteren je planten van een optimale opname van nutriënten voor sterke en gezonde groei. Het product is sterk geconcentreerd. Hierdoor werkt het al in kleine hoeveelheden en nemen je planten het vlug op.

Plagron Starter Set Product Informatie
Hoeveelheid 3 x 50ml

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (76)
    (76)
    Bekijk alle reviews
    22/Feb/2024

    super pour débuter
    super pour les débutants, simple à utiliser

    V. S.
    15/Feb/2024

    TOP
    to date, waiting to try terra Bloom, I can only recommend the product, healthy and strong plants in 4 weeks

    A. G.
    22/Oct/2023

    Plagron
    Buiten en met regenwater. Wortel stimulator werkt wel positief. Voor de grow en bloom zie ik geen verschil.

    F. H.
    09/Oct/2023

    Bien pour débuter
    Bien pour débuter, il faut ensuite passer sur des formats plus gros

    P. K.
    28/Sep/2023

    Top!
    Très bon produit qui donne de très bons résultats.

    M. H.
    30/Aug/2023

    Plagron Starter set
    Prima start voedings pakket. Gezonde en krachtige groei en bloei, Mooie groene bladeren en goede volle Toppen na dit gebruikt te hebben. Ik gebruikte de Terra en de Natural versie allebei. Zeker een aanrader, Ik ben er prima over te spreken. Gr Rogier

    R. D.
    18/Aug/2023

    Top zufrieden
    Bisher nur hesi komplettset und lange Zeit biobizz trypack verwendet und jz mal was anderes probiert und bin begeistert obwohl ich immer Fan von biobizz war werde ich wohl bei plagron bleiben

    T. S.
    31/Jul/2023

    A découvrir
    Après un 1er essai sans engrais pas très concluant, je tente avec celui-ci, mais je n'ai pas encore le recul pour dire si c'est bien ou pas!

    M. F.
    24/Jul/2023

    BG
    Bin sehr zufrieden

    B. G.
    22/Jul/2023

    vraiment un must have
    aprés la gamme Biobizz j'ai essayé ce pack et la un super résultat , je recommande.

    L. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Plagron Starter Set
Plagron Starter Set
Plagron Starter Set
Plagron Starter Set
Plagron Starter Set
Plagron Starter Set
Je bezoekt onze Nederlandse website.