Zamnesia Pipe Bomb Glass Bong

Deze explosieve waterpijp met carb hole is gemaakt voor Zamnesia door EHLE, een van de beste merken als het gaat om top bongs "Gemaakt in Duitsland". Het Zamnesia logo staat op de zijkant en het EHLE logo op de zeshoekvormige voet. De waterpijp bestaat uit extra-dik 5mm glas en is 35cm hoog, met een diameter van 50mm. Joint formaat 14.5mm. Iedere waterpijp is goedgekeurd door Mr. Ehle zelf!

75,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia Pipe Bomb Glass Bong: Top Waterpijp Speciaal Gemaakt Door EHLE

EHLE maakt al meer dan 55 jaar hoogwaardige glazen waterpijpen en wordt beschouwd als een van de meest gerespecteerde waterpijp makers van tegenwoordig. Iedere waterpijp op zichzelf is een meesterwerk van Duits geblazen glas, zorgvuldig gemaakt van extra-duurzaam, speciaal glas en met precisie geblazen in hun moderne faciliteit in Duitsland.

Exclusief gemaakt door EHLE voor Zamnesia, is de Zamnesia Pipe Bong een elegante, rechte waterpijp met een stevige voet in de vorm van een zeshoek. De waterpijp heeft een hoogte van 35cm, met een cilinder diameter van 50mm en een standaard 14.5mm joint formaat.

De buitengewone reputatie van EHLE komt niet uit de lucht vallen: EHLE bongs zijn hoogwaardige waterpijpen gemaakt van eersteklas borosilicaatglas met zorgvuldig gecreëerde joints. EHLE hanteert een vernieuwd, gespecialiseerd computer-aangedreven koel- en verhardingsproces zodat iedere glazen waterpijp op zichzelf luxe en schoonheid met bovenmatige stevigheid combineert. Houd er eentje vast en het is duidelijk waarom EHLE een favoriete keuze is onder cannabis liefhebbers en medicinale gebruikers, overal ter wereld!

De speciaal gemaakte Zamnesia Pipe Bong heeft het Zamnesia logo op de zijkant en het EHLE logo op de stevige, zeshoekvormige voet. Iedere waterpijp is nauwkeurig geïnspecteerd en goedgekeurd door Mr. Ehle zelf!

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zamnesia Pipe Bomb Glass Bong
Zamnesia Pipe Bomb Glass Bong
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.