Weegschaal Proscale “Snake-eyes” (111 x 0,01g)

(8)

De Proscale 111 heeft een resolutie van een honderdste gram en vier weegopties. Piepklein en met een sterke hoes, dus kan zonder problemen in je tas. Kan prima tegen een stootje. Auto shut-off verlengt de batterijduur.

15,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Proscale 111 – Nauwkeurig waar je ook bent

PROSCALE 111

Voor wetenschappelijke precisie met het gemak van een klein formaat. De Proscale 111 is een eersteklas weegschaal voor de pro die onderweg is.

De Proscale 111 heeft een gegarandeerde gramresolutie waar mensen met dwangneurose dolblij van zouden worden en is keer op keer even nauwkeurig.

EIGENSCHAPPEN

Blauw scherm: het led-scherm met blauw licht is in elk licht makkelijk te lezen.

Makkelijke zelfkalibratie: De Proscale 111 is gekalibreerd en direct klaar voor gebruik. Als je het graag zeker weet, kan je een ijkgewicht van 100g gebruiken en de ijkinstructies opvolgen.

Auto Off: Om je batterijduur te verlengen, gaat de weegschaal bij inactiviteit automatisch uit.

VibraKill-pad: Dankzij het gepatenteerde VibraKill-pad kan je afwegen zonder last te hebben van trillingen uit de omgeving. Isoleer je Proscale van de omgeving voor 100% nauwkeurigheid.

Beschermdeksel is tevens een weegplateau: Het stevige deksel beschermt de Proscale tegen stof, druppels, etc. Gebruik het als een weegplateau met handig formaat. Soms zijn heerlijke dingen nogal groot voor hun gewicht.

Tarra-functie: Zeer handig voor een piepkleine weegschaal zoals deze. Gebruik het handige beschermdeksel als weegplateau, zet de weegschaal tussendoor op nul, en weeg af met de bekende nauwkeurigheid. De opstaande randen van de hoes voorkomen dat er dingen afvallen.

Hoe klein is klein? Klein is piepklein. 8,9 x 5,35 x 1,9cm. Klein genoeg om met gemak in je zak te passen of per ongeluk te denken dat het je smartphone is.

Geheugenfunctie: De Proscale onthoudt het laatste gewicht dat je hebt gewogen en heeft de volgende keer dat je het gebruikt dezelfde instellingen. Afwegen kan zowel in grammen als in ounces.

DE HARDE FEITEN

* Kracht: 2 x CR2032 batterijen (bijgeleverd)
* Display: Blauw. Led. Verlicht.
* Tarra-functie: Ja
* Kalibratiefunctie: Ja
* Plateauformaat: 5,0 x 5,0cm
* Formaat weegschaal: 8,9 x 6,35 x 1,9 cm
* Weegopties: 4

De Proscale 111: Een honderdste gram herkenning x vier verschillende weegopties x 111g capaciteit x 0,01g resolutie x piepklein x makkelijk in gebruik.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (8)
  (8)
  28/Apr/2020

  Just perfect
  Accurate, compact (fits in your pocket easily), simple to use

  30/Mar/2020

  really nice and accurate
  perfect

  25/Mar/2020

  Top
  top

  03/Mar/2020

  Proscale
  Werkt zeer goed. Trouwens tevreden van alke producten van Zamnesia!!! Top top en super service

  17/Jan/2020

  Précision nickel
  Bonne précision du produit, très utile grâce à ça légèreté et sa taille. Outil transportable dans la poche sans un soucis.

  06/Jan/2020

  très bon investissement
  Je l'ai prise pour peser mes "trucs", il m'a fallu 5mn pour qu'elle se calibre correctement mais est d'une très bonne précision une fois lancée (pour confirmer, j'en ai une autre mais pas prévu pour cette utilisation). compacte et simple d'utilisation, excellent rapport qualité-prix. petite astuce si vous avez un soucis de calibrage lors de la première utilisation, alternez les piles, eteindre et rallumer jusqu'a ce que le "0.00" apparaisse 2 secondes après l'allumage. Ca m'a laissé cette petite frayeur au début

  20/Aug/2018

  Une balance qui pèse
  Précise, affichage lisible, couvercle plateau, jolie.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Weegschaal Proscale “Snake-eyes” (111 x 0,01g)
Weegschaal Proscale “Snake-eyes” (111 x 0,01g)