De Proscale 666 (666x 0.1g)

(2)

Wanneer je meer capaciteit nodig hebt, maar dezelfde betrouwbaarheid, duurzaamheid en accuratesse, zal de Proscale 666 aan je behoeften voldoen. Het stevige deksel fungeert ook als weegschaal.

15,95
12,76 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Proscale 666: Wanneer het gewicht accuraat moet zijn

DE PROSCALE 666

De Proscale 666 is een echte krachtpatser, voor als je net wat meer capaciteit nodig hebt.

Accuraat en stevig. De Proscale is betrouwbaar en weegt van 0 tot 666g, zelfs als hij het zwaar te verduren heeft in je rugzak.

KENMERKEN

Helderblauw scherm: Het verlichte, blauwe scherm is dag en nacht gemakkelijk af te lezen en toont ontzettend heldere, grote LCD cijfers.

Auto-off: Als de Proscale 666 30 seconden niet wordt gebruikt, zal het apparaat automatisch uitschakelen om de batterij te sparen.

Auto kalibratie: Zorgeloos in gebruik. De Proscale 666 is in de fabriek gekalibreerd en klaar voor gebruik zodra je het apparaat inschakelt. Als je de accuratesse wil garanderen, volg je gewoon de instructies voor het kalibreren met een gewicht van 200g.

Hoes met dubbelfunctie: Het stevige, gegoten plastic deksel heeft een opstaande rand, zodat het een dubbelfunctie heeft als morsvrije weegschaal. Werkt ook fantastisch als deksel en beschermt de Proscale tegen beschadiging.

Handig formaat: De Proscale 666 heeft een handig meeneem-formaat en is gebogen van vorm. Ligt lekker in de hand en past gemakkelijk in je rugzak of achterzak.

Tarra: Met de tarra functie kan je een tray of kom gebruiken. Met de tarra-functie kan je ook stapsgewijze of samengestelde wegingen doen.

Geheugen: De geheugenfunctie zal het wegen voortzetten als het laatst gebruikte gewicht. Ingebouwde keuze tussen metrisch of imperiaal.

Klein formaat: Vanwege de geweldige weeg capaciteit en het handige formaat van 8,9 x 6,35 x 1,9cm, is de Proscale 666 een zwaargewicht in een klein pakketje.

DE FEITEN

 • Stroom: 2 x CR2032 batterijen (inbegrepen)
 • Display: Blauw. LED. Verlicht.
 • Tarra-functie: Ja
 • Kalibratie functie: Ja
 • Formaat van het platform: 5,0 x 5,0cm
 • Formaat van de weegschaal: 8,9 x 6,35 x 1,9cm
 • Weegeenheden: 4

De Proscale 666; tiende gram resolutie x vier afzonderlijke weegeenheden x 666 gram capaciteit x 0,1 gram resolutie x zakformaat x stevig.

Type Digitale weegschalen
Precision 0.1g
Total capacity 650

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  29/Nov/2019

  i love it!
  i like the color and the devil 666 part... weighs things accurately and very usefull

  06/Nov/2019

  Grate scales for the price
  Bought it with a grow kit. Grow kit is still in the process of growing. But scales is working well. No complaints it does the job (Weighs things accurately) small. Compact. Probable. And cheap in comparison to the head shops around me locally.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
De Proscale 666 (666x 0.1g)
De Proscale 666 (666x 0.1g)