Purple Bud (White Label) feminized

(21)

Purple Bud is zeer productief en heeft de neiging paarse bloemen te ontwikkelen. Slecht presterende paarse varianten tonen slechts paarse tinten in de bladeren. Het kweken van Purple Bud leidt tot het complete plaatje: Hoge opbrengsten, een premium Afghani achtergrond en prachtige, paarse toppen. Purple Bud werd verrijkt met Sativa en Kush, is krachtig en heeft een bloeiperiode van 50-65 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (21)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

White Label - Purple Bud: Afghani ontmoet Sativa en US Purple Kush

Purple Bud is een winstgevende variatie, gecreëerd door een fusie tussen zuivere Afghani genen met vleugen Jamaican Sativa en Kush. De Kush hybride voor deze kruising bestaat uit US Purple Kush en een Nederlands gekweekte Hindu Kush. Genen die voor Purple Kush zijn gebruikt, vertegenwoordigen de hot spots van eersteklas cannabis: Afghanistan's Hindu Kush regio, de Californische medicinale cannabis gemeenschap en Nederland, het internationale hoofdkwartier voor eersteklas cannabis genen.

Purple Bud springt uit boven de rest als het gaat om paarse soorten. Verwacht niet alleen paarse tinten in de bladeren, want de daadwerkelijke toppen kunnen paars kleuren. Dit is een groot verschil als je doelt op een superieur uiterlijk. Lagere nachttemperaturen zullen de "paarsheid" nog sterker stimuleren. Purple Bud kan worden gekweekt door zowel beginners als gevorderden en bezit 75% Indica genen. Zware oogsten en dikke toppen kunnen zowel binnen als buiten worden verkregen, in een bloeiperiode van 50-65 dagen. Buitenkwekers zullen profiteren van de solide Afghani achtergrond.

Het is ook het effect, een zware Indica stone, dat Purple Bud apart zet van andere soorten die beweren hoogproductieve, Purple soorten te zijn. De Jamaican Sativa voegt complexiteit toe aan het effect, maar de Nederlands gekweekte Kush draagt hier ook aan bij. Er kan veilig worden beweerd dat je high wordt van Purple Bud. Geraffineerde aroma's van dennen en sandelhout, gemengd met zoete ondertonen, geven Purple Bud het vermogen te overtuigen met haar smaken.

Er zijn veel Purple soorten op de markt, maar ze hebben niet allemaal evenveel waarde. Purple Bud van White Label is het overwegen waard voor kwekers die paarse toppen willen zien en niet alleen bladeren met ietwat paarse tinten. Deze soort is het echte werk als het gaat om de paarse kleur en zal de hoge verwachtingen waarmaken, zowel binnen als buiten.

Purple Bud (White Label) feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders Unknown Jamaican Sativa x Afghani x Hindu Kush x US Purple Kush
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (21)
    (21)
    Bekijk alle reviews
    07/Sep/2023

    top
    top service!!

    L. V.
    14/Jun/2023

    Sauber und schnell
    Immerwieder gerne

    B. Y.
    19/May/2023

    Top schnelle Lieferung
    Gingen auch alle auf

    D. V.
    25/Nov/2022

    Enormous outdoor yield
    Way above my expectation, had to force her into flower and had some issue with bud rot due to bad weather. But still got an absolut massive yield. Very easy to grow with good result.

    O. S.
    21/Jul/2022

    Top!
    Sehr gut

    C. P.
    08/May/2022

    good
    all good nice breed

    Y. S.
    06/Dec/2021

    Purple
    Envoi rapide et soigner mais 2 graines sur 3 on germé

    P. R.
    17/Jun/2021

    Perfect growth and good yield
    very easy to grow and got a nice yield

    L. L.
    17/Feb/2021

    Purple Bud
    5/6 gekiemd

    T. V.
    09/Feb/2021

    Joli
    Comme toujours reçues en toute discrétion. Maintenant j attends quelques semaines et go on va la regarder pousser avant de la goûter

    O. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Bud (White Label) feminized
Purple Bud (White Label) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.