Pure Power Plant Automatic (White Label) feminized

(7)

Met hun Pure Power Plant Automatic presenteert White Label ons een autoflowering-hybride van de volgende generatie, die uitblinkt met zowel een snelle groeitijd en betrouwbare groei als spectaculaire producties en buitengewone oogsten. Die kwaliteiten maken Pure Power Plant Automatic een geweldige keuze voor zowel professionals als liefhebbers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

White Label - Pure Power Plant Automatic: Super Productie, Smaak en High

Om ons deze in elk opzicht zeer belonende autoflower te bieden, hebben de breeders van White Labels Ruderalis-genen toegevoegd aan hun reeds spectaculaire Pure Power Plant. Het resultaat is een moderne autoflowering cannabisstrain die betrouwbare groei en maximale oogsten biedt, en heel makkelijk te kweken is. Haar spectaculair krachtige rookervaring en opbeurende high, in combinatie met haar geweldige smaak, laten geen twijfel bestaan over de kwaliteit van deze sublieme autoflowers.

Kwekers zullen er dol op zijn dat Pure Power Plant Automatic een makkelijke en snelle autoflower is die praktisch overal groeit. Je kan haar zowel binnen als buiten kweken, in bodem, cacao of hyrdo. Vanwege haar stevigheid zal je waarschijnlijk helemaal geen kweekproblemen tegenkomen. Ze is duidelijk een Indica (90% Indica) als het op haar groei-eigenschappen aankomt: ze blijft vrij kort en compact en zal normaalgesproken slechts een hoogte bereiken van 60-100cm. Haar formaat maakt haar een goede keuze om te kweken als je kweekruimte beperkt is.

Pure Power Plant Automatic heeft een indrukwekkend korte groeitijd van slechts 6-8 weken, waarbinnen ze een goede hoeveelheid toppen ontwikkelt die vanwege haar buitengewone productie bedekt zijn met superveel kleverige en zeer aromatische hars. Vanwege haar korte groeitijd produceert ze ook goed wanneer ze buiten gekweekt wordt in koudere klimaten met een korter groeiseizoen.

Wanneer je Pure Power Plant Automatic rookt, krijg je een beetje van de smaak te pakken van de Sativa-kant van deze hybride. Ze heeft een krachtig effect dat snel aankomt en duidelijk Sativa-eigenschappen heeft: een cerebrale buzz die je een superenergiek, opbeurend en euforisch gevoel geeft. Weet dat Pure Power Plant Automatic een vrij krachtige strain is, en dat het voor beginnende smokers dan ook aan te raden is om het rustig aan te doen, vooral als ze nog nooit eerder met deze dame aanraking zijn gekomen.

Pure Power Plant Automatic’s aroma mixt aardse, houtachtige en kruidige tonen prachtig samen met peperachtige, kruidige vleugjes en voegt daar perfect accentuerende citrusnoten aan toe. Dit geweldige smaakprofiel is vooral goed geschikt om te vapen, omdat de tonen dan het best tot hun recht komen.

Als je op zoek bent naar een autoflower die rijkelijk beloont: met Pure Power Plant Automatic kan je sowieso niet misgaan. Dit is een sublieme autoflower waar werkelijk alles aan klopt, van haar goede productie tot haar smaakprofiel en spectaculaire high. Deze kwaliteiten maken Pure Power Plant Automatic tot een autoflower die zeer aan te raden is.

Pure Power Plant Automatic (White Label) feminized Product Informatie
Merk White Label
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 70cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    06/Oct/2023

    Avis énormément positif: EXCELLENT!
    Toujours la qualité chez ZAMNESIA: Impressionnant. Merc l'équipe.!

    T. D.
    02/Sep/2022

    Geile Sorte
    hab sie schon 2x bestellt man kann nichts falsch machen wächst super

    A. P.
    17/Aug/2022

    Einfach und schnell gut für Anfänger
    Bin selber noch neu im Gärtnern und hier hab ich richtig viel ertrag gehabt

    C. G.
    05/Oct/2021

    PPP Auto
    Genau so wie beschrieben, 6 Wochen und 60cm groß, Blüten bildung ohne Ende. Einfach super, freue mich auf den ersten Zug

    J. K.
    15/Apr/2021

    Pure Power Plant Automatic
    Super gekeimt!!! Rasche Lieferung, sauber Verpackt und sollte man einmal ein kleines Problem hat, wird dies umgehend freundlichst erledigt. Ich bin bin mit Zamnesia äußerst zufrieden und ist meine No.1 unter den Sellers.Besonders toll die fachliche Kompetenz die man immer nachlesen kann; Gratuliere!! LG.Reinhard

    R. S.
    17/Feb/2021

    Schöne Pflanze
    Schöne Pflanze, tolles stimulierendes High. Man muss nur aufpassen das man nicht zu viel nimmt, dann wird es unangenehm, aber ansonsten alles ok. ;)

    M. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pure Power Plant Automatic (White Label) feminized
Pure Power Plant Automatic (White Label) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.