Wedding Cheesecake (White Label) Feminized

(1)

Wedding Cheesecake zet je smaakpapillen in vuur en vlam met haar verleidelijke terpenen-profiel. Haar dessertachtige smaak gaat vergezeld van een rustgevend indica-achtig effect.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

White Label - Wedding Cheesecake: Een Indica-achtige High

Wedding Cheesecake biedt bij elke trek een mondvol romige en heerlijke rook. Dit indica-dominante meesterwerk beschikt over robuuste genen, een hoge productiviteit en genoeg THC om je uren te vermaken.

Wedding Cheesecake stamt af van soorten uit de hele wereld. Haar genetische profiel bestaat allereerst uit DNA van voorouders van de Amerikaanse West Coast; OG Kush, Granddaddy Purple en Purple Urkle. Daarnaast stamt ze af van de legendarische soorten Hindu Kush en Big Bud en de pure sativa Durban uit Zuid-Afrika.

Deze diverse genen kwamen na verloop van tijd samen en leidden tot Wedding Cheesecake. Het nageslacht bevat een complex spectrum aan terpenen, afkomstig van elke oudersoort. Hoewel haar stamboom uit krachtige sativagenen bestaat, komt de indica ook sterk tot uitdrukking. Dit in het effect en de algehele morfologie.

Wedding Cheesecake heeft robuuste genen en is bestand tegen de meeste kweekomgevingen. Telers behalen echter de beste resultaten in een iets warmer klimaat met volop zon en een lage relatieve luchtvochtigheid. Hoewel ze buiten bevredigende opbrengsten oplevert, komt ze binnen onder hoogwaardige kweeklampen echt tot haar recht.

Ze behoudt binnen en buiten een compact formaat. Hierdoor is ze geschikt voor telers met weinig ruimte of die discreet willen kweken. Haar resistentie tegen temperatuurwisselingen en stressoren uit de omgeving maken haar een geschikte fotoperiodieke soort voor beginners.

Gebruik methodes als LST en snoeien om de groei van Wedding Cheesecake te sturen. Tijdens de bloei heeft ze de neiging om te exploderen. Met deze methodes kun je haar bossige groei onder controle houden en het aantal toppen verhogen.

Wedding Cheesecake ideaal op een ontspannen avond voor jezelf. Elke trek trakteert stoners op een heerlijke smaak van zoetigheid, aarde en citrus. Deze smaken komen nog sterker tot uitdrukking wanneer je de toppen vapet of gebruikt voor edibles.

Wedding Cheesecake (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders (OG Kush x Granddaddy Purple x Purple Urkel) x (Hindu Kush x Big Bud)
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    27/Dec/2021

    Great strain
    One of the best plants I've ever grown!

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Wedding Cheesecake (White Label) Feminized
Wedding Cheesecake (White Label) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.