Guava Jelly (White Label) Feminized

(1)

Gemaakt met behulp van Kush en Skunk, is Guava Jelly een echte smaakexplosie. Daarbij verwent ze je met een welkome injectie van sativa-kracht. Deze energieke sativa/indicahybride is net zo leuk om te kweken als om te roken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

White Label - Guava Jelly: Vrolijke High, Fruitige Smaak

Met de kruising van hoogwaardige Kush en Skunk — namelijk Strawberry Kush en Wedding Cheesecake — heeft White Label een unieke, smaakvolle en robuuste soort ontwikkeld. Om echter alles naar een hoger niveau te tillen, was een broodnodige toevoeging van Durban-genen op zijn plaats. Deze sativa voegt wat pittigheid toe — letterlijk en figuurlijk. Daarmee zorgt Guava Jelly voor een gebalanceerde en vrolijke high.

Guava Jelly is zowel binnen als buiten een solide presteerder. Door haar sativa-genen wordt ze soms wel erg hoog. Zo kan ze aan het eind van de groeifase wel driemaal zo groot worden. Om haar onder controle te houden, is het mogelijk te werken met een ScrOG of SOG. Buiten houdt Guava Jelly van warm en zonnig. Als je in een kouder klimaat kweekt, is een kas optimaal. Houd er rekening mee dat de soort zeer productief is en je wellicht stokken moet plaatsen om de toppen te ondersteunen. Echt, alleen al door de omvang van de bloemkelken zakt je mond open. Als elke cola eenmaal klaar is met groeien, kun je bijna niet geloven wat je ziet. Prachtige, speervormige verschijningen...

Guava Jelly groeit met discretie in gedachten en geeft nauwelijks geur af. Als je haar toppen echter eenmaal hebt geoogst, gedroogd en uitgehard, maakt het fruitige terpenenprofiel zich eindelijk bekend. Ruik even aan je voorraadpot en je ontdekt een aroma van bessen, anijszaad en citrus, vermengd met zoete Skunk.

Als het tijd is om de toppen te ontsteken, trakteert de plant je op een dubbele portie indica en sativa. Allereerst ervaar je de hemelse omhelzing van een warme, vrolijke body high. Zo'n high waardoor je niet meteen bent "vastgelijmd" aan de bank. Dit is echt ongelooflijke rookwaar om te delen met vrienden. Je krijgt niet een opgebrand gevoel of het idee dat je niet meer in staat bent te communiceren, maar je voelt je echt op je gemak en optimistisch.

Houd je van een gebalanceerde rookervaring? Dan is Guava Jelly zeker een soort om in gedachten te houden.

Guava Jelly (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders Strawberry Kush x Wedding Cheesecake
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    09/Apr/2021

    Hui sehr positiv überrascht
    Hatte hohe Erwartungen an diese Samen und wurde nicht enttäuscht, ganz im Gegenteil, alle 3 Samen gekeimt wie Meisterwerke, jetzt sind sie knapp 3 Wochen alt und wunderwunderschön!

    D. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Guava Jelly (White Label) Feminized
Guava Jelly (White Label) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.