Acrylic Grinder XXL

(2)

De supergrote Acrylic Grinder XXL met een diameter van 90mm is zo groot dat hij je gehele feest in één keer kan voorzien van vermalen kruiden. Alsof dat nog niet genoeg is; hij is ook 100% transparant. Zo kun je het vermaalproces zien gebeuren, wat super gaaf is. Ook heeft hij stalen pinnen als tanden, waarmee het apparaat zelfs de taaiste stukjes vermaalt.

9,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Acrylic Grinder XXL: Supergrote Doorzichtige Grinder

Laat het feest beginnen met onze supergrote Acrylic Grinder XXL! Deze flinke acrylen grinder heeft een diameter van 90mm. Hij kan genoeg kruiden vermalen voor iedereen die op je volgende feest komt! Maar het tofste is niet het indrukwekkende formaat en hoeveel wiet erin kan. Deze bikkel van een grinder is namelijk 100% doorzichtig. Dat betekent dat je alle actie kunt zien plaatsvinden als je ermee werkt. En dat is, laten we eerlijk zijn, zeer gaaf om te zien. Daarnaast is dit niet zomaar een gemiddelde, monsterlijk grote 100% transparante acrylen grinder. Alhoewel dat al behoorlijk tof is als je erover nadenkt. In tegenstelling tot de meeste andere acrylen grinders heeft deze namelijk ook kleine metalen pinnen als tanden. Dat houdt in dat hij erg goed werk levert en zelfs door de taaiste stukjes heengaat!

Reviews (2)
  (2)
  26/Jan/2019

  grinder
  very good grinder can destory any weed

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Acrylic Grinder XXL
Acrylic Grinder XXL
Acrylic Grinder XXL
Acrylic Grinder XXL