Skunk 47 (World Of Seeds) feminized

De feminized Skunk 47 van World of Seeds is en zeer sterke door Indica gedomineerde variëteit; sterk vwb goede vertakking, krachtige groei, geur en productie. Beginners en commerciële kwekers zullen allen tevreden zijn met het kweekgemak, de korte bloeitijd van slechts 55-60 dagen en de pronkerige opbrengst van 400-500 g/m² met een THC-gehalte van wel 20% en een anijssmaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

World Of Seeds - Skunk 47: Groot en met kristallen bedekte compacte toppen

De feminized Skunk 47 van World of Seeds is een zeer commerciële variëteit gebaseerd op AK-47 en Skunk. Deze sterke 90% Indicaplant stelt de kweker wel tevreden met haar krachtige groei, goede vertakking en productie, terwijl de medicinale gebruiker zal genieten van de hard aankomende lichamelijke verdoving en verzachting. Beide klanten zullen genieten van de kwaliteit van de marihuana en het hoge THC-gehalte van 20%. Kwekers zullen maar wat graag opscheppen over dat percentage en medicinale gebruikers zullen zeer content zijn met de sterke effecten.

Zelfs beginnende kwekers zouden Skunk 47 een kans moeten geven; ze heeft een hoge resistentie tegen schimmel, insecten en irrigatievergissingen en is goed geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek. Maar wees voorzichtig, nomen est omen! Ze heet niet voor niets Skunk - ze heeft een zeer intense anijssmaak en de geur van Skunk. Binnen hebben de planten 55-60 bloeidagen nodig voor die grote en met kristallen bedekte, compacte toppen met dikke bruin-oranje haren. Een gemiddelde oogst bedraagt 400-500 g/m² in de binnenkweek. Buiten kun je begin oktober 400-600 gram verwachten.

Skunk 47 (World Of Seeds) feminized Product Informatie
Merk World of Seeds
Ouders Skunk x AK-47
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skunk 47 (World Of Seeds) feminized
Skunk 47 (World Of Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.