Yumbolt 47 (World Of Seeds) feminized

(1)

De feminized Yumbolt 47 van World Seeds is dé keus voor beginnende kwekers die een grote opbrengst van hoogkwalitatieve wiet willen. Commerciële kwekers zullen ook tevreden zijn, want deze variëteit is lucratief met haar opbrengsten van 450-500 g/m² binnen slechts 55-65 dagen. Buiten kan ze 600 gram opbrengen. Een geweldige mix van AK-47 en Yumboldt met een haast ongetemde Indicakracht en 20% THC

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

World Of Seeds - Yumbolt 47: Langzaam roken, niet alles in één keer verslinden!

De feminized Yumbolt 47 van World of Seeds is het uitstekende resultaat van het huwelijk tussen AK-47 en een mannelijke Yumbolt. Beginnende kwekers zullen tevreden zijn met het kweekgemak, want ze is zeer resistent tegen schimmel en insecten en vergeeft irrigatievergissingen. Commerciële kwekers zullen daarnaast zeer content zijn met de hoge opbrengsten van 450-500- g/m² binnen slechts 55-65 dagen.

Yumbolt 47 is voor 90% een Indica en kan ook buiten gekweekt worden. Je kunt begin oktober een oogst verwachten van 500-600 gram. De dichte en met kristal bedekte toppen zijn kaarsvormig en bevatten een THC-gehalte van 20% na het drogen. Van harte aanbevolen voor medicinale doeleinden, maar rook haar wel langzaam en voorzichtig en verslind haar niet! De welhaast ongetemde Indica kracht heeft de potentie om je aan de bank vast te nagelen.

Yumbolt 47 (World Of Seeds) feminized Product Informatie
Merk World of Seeds
Ouders Yumbolt x AK-47
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Yumbolt 47 (World Of Seeds) feminized
Yumbolt 47 (World Of Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.