Amnesia Ryder Automatic (World of Seeds) feminized

World of Seeds creëerde Amnesia Ryder door hun versie van Amnesia, die een kruising is van Thai, Skunk, Cinderella 99 en Jack Herer, te kruisen met Ruderalis. Deze soort heeft een hoge weerstand tegen schimmels en plagen en kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Amnesia Auto voltooit haar levenscyclus in 60-70 dagen en produceert tot 450-550g/m² binnen. Buiten is de piek 200g per plant.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

World of Seeds - Amnesia Ryder: Uitmuntende wiet en een torenhoge Sativa high

Amnesia Ryder bevat genen uit diverse, zeer krachtige soorten. De genetische achtergrond bestaat uit soorten als Cinderella 99, Jack Herer, Skunk en Thai. World of Seeds nam hun werk vrij serieus en ontwikkelde een autoflowering hybride, waarin een aantal van de beste soorten op aarde gecombineerd zijn.

Zowel binnen- als buitenkwekers zien planten die met gemak groter worden dan 120cm. De genetische opmaak van Amnesia Ryder is duidelijk Sativa dominant. Opbrengsten zijn altijd een reflectie van klimaten en omstandigheden, maar de productiviteit van deze soort is opmerkelijk. Binnen is een oogst van tot wel 450-550g/m² haalbaar als de kweekomstandigheden op een optimaal niveau worden behouden. Buitenkwekers zullen voor hun moeite worden beloond met maximaal 200g per plant. Amnesia Auto zal haar uitmuntende eigenschappen laten zien in de harsproductie, dichtheid van de toppen en weerstand tegen schimmels en plagen. En dit allemaal in een korte levenscyclus van 60-70 dagen van zaadje tot oogst!

De smaken worden gedomineerd door een prettig citrusaroma. Vanwege de grote diversiteit in de gebruikte genen voor deze hybride, zullen rokers ook subtiele hints ontdekken die afkomstig zijn uit Skunk, Jack Herer en Thai. Het is een complexe, maar smakelijke, mix van smaken die het beste individueel kunnen worden geëvalueerd. De high is veel meer ongecompliceerd en komt in feite neer op een intense en energieke "up-high". Sativa liefhebbers zullen deze soort aanbidden.

Amnesia Ryder is een zeer goede keuze voor de ongeduldige, maar veeleisende, binnen- of buitenkweker. Ze is in staat een geweldige Sativa high te produceren en een opbrengst die gemakkelijk kan wedijveren met veel feminized soorten op de markt. Wanneer deze genen worden overgeleverd aan de juiste omstandigheden en een zorgzame kweker, zal er in no time wiet van buitengewone kwaliteit worden geproduceerd. Dat is alles wat er te zeggen valt.

Amnesia Ryder Automatic (World of Seeds) feminized Product Informatie
Merk World of Seeds
Ouders Skunk x Cinderella x Jack Herer x Thai Ruderalis
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Ryder Automatic (World of Seeds) feminized
Amnesia Ryder Automatic (World of Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.