AK-47 XL (Zambeza) Feminized

AK-47 is het kind van een van de meest prestigieuze strains van cannabiszaden ooit. Je kunt je dus wellicht voorstellen dat het resultaat een indrukwekkende vertoning van krachtige genen is, die enorme oogsten oplevert (tot wel 135g per plant). De toppen zijn absoluut verbazingwekkend en ze doet dit allemaal in een bloeiperiode van 60 dagen.

12,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 12.50
 • Aantal zaden: 3 € 12.50
 • Aantal zaden: 5 € 17.50
 • Aantal zaden: 10 € 30.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 12.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 17.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 30.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zambeza - AK-47 XL: Legendarische genen en een gebalanceerde lichamelijke en geestelijke high maken AK-47 XL een favoriet van topklasse.

AK-47, ook wel bekend als het one-hit wonder, is een legendarische strain die de geschiedenisboeken ingaat als een van de meest veelvuldig onderscheiden en bekroonde cannabis strains aller tijden. AK-47 XL is het eerbetoon van Zambeza Seeds aan deze "queen of green". Ze gebruikten dezelfde, krachtige genen en voegden hier hun eigen twist aan toe. Ze is het kind van vier landras strains, afkomstig uit respectievelijk Afghanistan, Colombia, Thailand en Mexico. Het resultaat is een kracht waar je niet mee moet sollen en slechts een hit zal meestal genoeg zijn voor doorgewinterde veteranen, vandaar de naam "one hit wonder."

AK-47 heeft een extreem sterke smaak en geur, tot het punt waar je tijdens de groei maatregelen moet treffen, en de smaak blijft nog lang na gebruik hangen. Zowel smaak als aroma zijn voornamelijk skunky en bedompt, met ondertonen van dennen en fruit. Het is een klassieke smaak, die over de hele wereld geliefd is. Hoewel AK-47 XL sativa dominant is, produceert ze een gemengde geestelijke en lichamelijke high, waarbij ze eigenschappen laat zien die ook veel voorkomen bij indica dominante strains. Het resultaat is dat je geest wordt afgevuurd in een euforische ruimte, terwijl je lichaam geniet van een kalmerende massage en wordt gestreeld door haar ontspannende effecten. Het THC gehalte van AK-47 XL ligt rond de 20%, terwijl het CBD gehalte ongeveer 1,5% bedraagt. Dit komt allemaal samen in deze krachtpatser, die om logische reden een favoriet is onder liefhebbers.

In de kweekruimte kan AK-47 XL ongeveer 110cm hoog worden, waardoor ze perfect geschikt is voor kleine ruimtes. Ondanks haar relatief kleine formaat is ze in staat om onder de juiste hand bizarre oogsten te produceren; tot wel 750g/m2 of 135 gram per plant als je haar tot het uiterste drijft. Omdat ze zo'n allround ster is, kan je ook verwachten dat haar toppen volledig worden bedekt met een dikke laag ijzige trichomen, waardoor ze ook geschikt is voor hasjliefhebbers. Om het plaatje compleet te maken: Haar bloeiperiode bedraagt ongeveer 60 dagen en ze is zo veerkrachtig dat ze zelfs geschikt is voor de beginnende kweker. Alles bij elkaar heeft AK-47 XL veel te bieden!

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK-47 XL (Zambeza) Feminized
AK-47 XL (Zambeza) Feminized
AK-47 XL (Zambeza) Feminized
AK-47 XL (Zambeza) Feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.