Afghan Kush (Zativo Seeds) feminized

(13)

Een klassiekere indica dan Afghan Kush van Zativo zul je niet makkelijk vinden. Deze echte old-school soort met haar ontspannende fysieke buzz en de intense hasj-achtige smaak is echt een cannabis zoals het ooit bedoeld was. Ze is makkelijk te kweken en levert een goede opbrengst. Kortom: Dit is een superieure cannabissoort waar niet alleen old-school cannabisliefhebbers verzot op zullen zijn!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (13)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Afghan Kush: Klassieke Afghaanse Indica

Kush is nu typisch een van die befaamde cannabissoorten die over de hele wereld enthousiaste fans heeft en daar zijn tal van redenen voor. Deze familie van mythische indica's is altijd al speciaal geweest met name vanwege de befaamde fysieke indica buzz en onder meer de fantastische smaken.

Hindoekoesj (Eng: Hindu Kush) de regio die deze soort haar naam bezorgde is het bergachtige gebied tussen Centraal-Afghanistan en Noord-Pakistan. Cannabisliefhebbers weten dat dit het gebied is waar veel van de beste hashish vandaan komt. Het is daar, op grote hoogte, waar de Afghaanse Kush oorspronkelijk vandaan komt, ze groeide er gewoon in het wild. Omdat ze ontstaan is in dit ruige gebied heeft ze een natuurlijke gehardheid en weerstand, alsmede een gezonde groeikracht. Hierdoor is Afghan Kush een goede soort voor de minder ervaren kwekers die zorgeloos en snel goede resultaten willen zien.

Voor het kweken van deze soort hoef je tevens niet veel geduld te hebben. Haar bloeiperiode bedraagt slechts 7-8 weken, je hoeft dus niet lang te wachten op haar Kush toppen. Hoewel ze makkelijk te kweken is doe je er verstandig aan goed rekening te houden met haar groeikracht. Als je haar binnen kweekt zal ze al snel beslag leggen op alle ruimte als je haar laat gaan. Buiten kan ze de hoogte bereiken van een kleine cannabisboom met een achtenswaardige hoogte van wel 3m.

Als je haar binnen kweekt kun je rekenen op een opbrengst van 400-550g/m². Dat breekt dan wel geen records maar het is meer dan behoorlijk! Buiten kweken kan ook, ze levert dan 150gr. per plant op.

De smaak van Afghan Kush is zo old-school als je maar verwachten kunt. Ze kietelt je verhemelte met de klassieke aardsheid van hasj-smaken vermengd met subtiele vleugjes oosterse kruiden. Omdat ze een superieure indica is met een THC-gehalte van 17% veroorzaakt ze als je haar rookt een fysiek ontspannende indica high. Omdat ze je prettig laat ontspannen, en doet belanden in Couchlock City als je er iets teveel van rookt, kun je haar het beste 's avonds gebruiken om je te ontspannen. Vanwege de sterkte van de indica is ze ook goed voor medicinale gebruikers die wel wat steun kunnen gebruiken om pijn te bestrijden of op zoek zijn naar een hulpje bij slaapproblemen, stress of angst.

Afghan Kush van Zativo Seeds is een stevige zuivere indica die bijzonder makkelijk te kweken is. Ze is een echte klassieker die niet alleen verrukt vanwege wat spectaculaire eigenschappen, maar omdat ze betrouwbaar en makkelijk te kweken is en heerlijk om te roken.

Afghan Kush (Zativo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders Afghani
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 17%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (13)
    (13)
    Bekijk alle reviews
    15/Oct/2022

    Strong
    Good tough plant, grew it outdoor and because of couple of beginner mistakes I got a medium yield out of it. However I'm really happy with the final product, strong effect, good taste and smell.

    M. L.
    31/Aug/2022

    Nice
    Popped one seed, one seed is grown!!! Nice indica taste and super fast flowering time!

    I. L.
    14/Jul/2022

    Afghan kush
    Alle Samen nach zwei Tagen aufgegangen. Wachsen sehr schnell. Sehen topp aus. Mehr kann ich noch nicht sagen.

    M. S.
    26/Sep/2021

    Outdoors
    Grew outdoors with almost no maintenance. 2.5 m tall, lost a few lower branches to snails, but happy with what I have. Very nice smoke. Also made tea from leaves - much stronger effect than expected, but made a nice drink

    S. D.
    02/Jan/2021

    Rapide
    J ai eu 50 % de pertes mais elles sont tres vivaces

    V. F.
    08/May/2020

    Afghan kush
    So far so good.

    M. M.
    24/Jan/2020

    Sprouted
    Too bad i had to cut it down cuz its illegal here lol

    C. D.
    03/May/2019

    Afghan Kush
    Alle 5 Samen gekeimt

    T. W.
    14/May/2019

    Outdoor
    Pianta molto facile da coltivare ad un prezzo estremamente conveniente non una produttrice straordinaria ma comunque regala un ottimo prodotto finale.

    M. M.
    15/Jan/2019

    IT WORKS GOOD
    VERY NICE EXPRIENCE

    C. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghan Kush (Zativo Seeds) feminized
Afghan Kush (Zativo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.