Blue Haze (Zativo Seeds) feminized

(4)

Blue Haze van Zativo Seeds is echt heel bijzonder. Dit is nu echt een van die soorten die je wilt bewaren voor een speciale gelegenheid zodat je iedereen met een brede glimlach kunt verbazen! Deze chique sativa zal zelfs de meest verwende connaisseurs tot verrukking brengen met haar sappige fruitige smaak en ronduit spectaculaire high!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Blue Haze: Stijlvolle Veeleisende Dame

Om Blue Haze te maken nam Zativo Seeds de immens populaire Blueberry en kruiste haar met een van de beste Haze soorten, de vermaarde Amnesia Haze. Deze combinatie van buitenaardse genetica bleek precies te zijn wat je zou kunnen verwachten als je bekend bent met deze voortreffelijke soorten: Een onvoorstelbaar sterke Haze met buitenaardse smaken en effecten, maar dan met de daaraan toegevoegde zeer korte bloeiperiode.

Voor iedereen die Blue Haze eens wil gaan kweken denken we dat het goed is je vooraf te waarschuwen. Blue Haze kan een veeleisende plant zijn en ze heeft waarschijnlijk wat extra aandacht nodig als je van plan bent haar te gaan kweken. Ze is ongetwijfeld een veeleisende dame en het kan handig zijn als je weet wat je moet doen om haar te behagen. Ze is bijvoorbeeld erg gevoelig wat voedingsstoffen betreft, ze reageert niet goed op een teveel of tekort. Ze is nu niet echt een soort die we voor beginnende kwekers zouden aanbevelen, maar degenen die wat ervaring hebben zouden wel eens van de uitdaging kunnen houden, want de beloning na het oogsten maakt alle inspanningen die het kostte om haar te kweken dubbel en dwars weer goed!

Blue Haze heeft het onmiskenbare postuur van een sativa, dat wil zeggen dat ze hoog en slank wordt, hoewel ze niet hoger zal worden dan 1,5m. als je haar binnen kweekt. Als ze opgroeit wordt ze een veelbelovende schitterende schoonheid zodra ze tot de bloeiperiode overgaat. Haar toppen zullen dan schitterende paarse/ ijsblauwe tinten vertonen en ze zal schitteren en stralen vanwege de van de hars druipende trichomen die je overal zult aantreffen. Wat de opbrengst betreft kun je rekenen op 450-600g/m² als je haar binnen kweekt en als je haar buiten kweekt levert ze tot wel 550gr. per plant onder ideale omstandigheden. Haar imposant korte bloeiperiode van 9-10 weken is ongehoord als je het vergelijkt met andere eersteklas Haze. Dat is echt een fantastisch pluspunt als je haar kweekt.

Als je deze Blue Haze rookt loopt het water in je mond vanwege de sappige fruitige aroma's die ze van haar Blueberry ouder heeft meegekregen. Maar ze is niet enkel waanzinnig zoet en smaakvol, ze is ook nog eens heerlijk smooth als je haar rookt.

Blue Haze is een reusachtig potente Haze kruising en haar waanzinnige high is haar volgende buitengewone kwaliteit buiten de fantastische smaak. De effecten zijn sterk, maar die beginnen met een prettig opwekkend gevoel dat overgaat in een positieve, lekker euforische head-high die zowel helder als geconcentreerd is. Ze is een perfecte stemmingsverbeteraar die een gewone saaie doordeweekse dag verandert in de beste dag van de week! Vanwege de creatieve high schieten je allemaal leuke ideeën te binnen en je wordt lekker gemotiveerd. Ze is een goddelijk rokertje voor iedereen, met name voor kunstenaars, muzikanten, computerprogrammeurs, en natuurlijk voor jou! Ze veroorzaakt een high die tevens sociaal is, en daarmee is ze lekker om te roken in gezelschap van je beste gabbers! Ook medicinale gebruikers zijn gek op Blue Haze, ze komt goed van pas voor het behandelen van een reeks van aandoeningen, van stress en angst tot chronische pijn en meer.

Blue Haze van Zativo Seeds is wellicht geen makkelijk te kweken plant, maar vanwege haar buitengewone klasse en de bijzondere kwaliteit van haar toppen is dat geen onoverkomelijk probleem. Als je van een goede Haze houdt zou je deze verbazingwekkende soort echt eens moeten kweken!

Blue Haze (Zativo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders Blueberry x Amnesia Haze
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 550g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    05/Jul/2021

    Eigentlich gut
    So eine echt schöne Pflanze und klasse Aroma. Das High geht von yeah flippig bis couching

    N. K.
    11/Apr/2021

    Aromabombe
    Selten so ein Aroma erleben zu dürfen!!!

    B. S.
    22/Sep/2020

    Goed voor elkaar
    Zamnesia heeft zijn zaakje goed voor elkaar. Bestellen en communicatie verlopen prima. Verzending en verpakking zijn snel en heel netjes. Meer kan je als klant niet wensen.

    W. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Haze (Zativo Seeds) feminized
Blue Haze (Zativo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.