Critical (Zativo Seeds) feminized

(1)

De befaamde Critical, een van de populairste soorten ooit, combineert de beste kwaliteiten van een Afghan Kush met die van een Skunk. Met haar snelle bloeitijd van slechts zeven weken en haar geweldige opbrengsten is Critical dé soort voor iedereen die binnen recordtijd supertoppen wil kweken. En het beste is: ze is heel makkelijk te kweken, dus zelfs beginnende kwekers hebben goede resultaten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds – Critical: Superproductieve Veelzijdige Indica

De geweldige genetica van een echte Afghan Kush gecombineerd met die van de altijd betrouwbare Skunk vormen de stevige basis voor Critical en maken de soort tot een van de populairste Indica dominante hybrides. Dankzij haar buitengewone eigenschappen die meteen duidelijk worden zodra je haar kweekt, heeft ze overal ter wereld enthousiaste volgers. Een van Criticals vele hoogtepunten is haar geweldige productie. Ze heeft een zeer korte bloeitijd van slechts zeven weken en levert supergoede oogsten bij binnenkweek. Deze kunnen de 600g/m² overtreffen. Hierdoor is ze een eersteklas soort voor binnenkwekers van over de hele wereld.

Dankzij haar Afghan en Skunk genetica is Critical een zeer veerkrachtige en stevige plant, waardoor ze heel makkelijk te kweken is. Ze is een van de soorten die zelfs nieuwe kwekers aankunnen zonder dat ze ook maar iets hoeven in te leveren aan kwaliteit. De sterke plant laat haar Indica kant (60% Indica) tijdens het groeien duidelijk zien. Ze wordt niet al te hoog en bereikt in een typische binnenkweeksetting normaal gesproken een hoogte van ongeveer 100cm. Omdat ze zo compact is, is ze een hele goede binnensoort voor tenten van bijna elk formaat en vooral een goede keus voor telers die in een SOG setup willen kweken. Buitenshuis kan ze een hoogte van 180-220cm bereiken en onder optimale omstandigheden wel 700g per plant opleveren. Veel kwekers kiezen ervoor om Critical binnenshuis te kweken. Maar dankzij haar betrouwbaarheid, robuustheid en optimale formaat is ze ook een goede keuze voor Guerilla kweek.

Wie Critical rookt, geniet van het onmiskenbare aroma van Skunk: intens, scherp en krachtig met een mix van lekkere fruittonen. We hebben al genoemd dat ze, ondanks haar zeer goede kweekkwaliteiten, geen soort is die compromissen sluit. Ze biedt een krachtige eersteklas Indica rookervaring met een zeer intense en ultra-ontspannende lichamelijke stone. De plant kan beschouwd worden als een typische soort om voor het slapengaan te roken en is geweldig om te ontspannen. Maar je kunt natuurlijk ook op elk ander moment van de dag van haar genieten. Medicinale gebruikers houden van haar krachtige Indica effect, dat kan helpen om pijn te bestrijden of stress en angst te verlichten.

Critical van Zativo Seeds is een ongelooflijk veelzijdige soort waar elke cannabisliefhebber blij van wordt. Ze is een goede keuze voor doorgewinterde rokers die hoogwaardige Indica niet kunnen weerstaan. Maar ze is ook ideaal voor nieuwe kwekers en gebruikers van medicinale cannabis. Wie Critical van Zativo Seeds kweekt, hoeft nooit lang te wachten op een overvloedige oogst van supertoppen!

Critical (Zativo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders Afghan Kush x Skunk
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 18%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    28/Apr/2021

    critical féminisé
    Super produit, très content de mon achat

    L. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical (Zativo Seeds) feminized
Critical (Zativo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.