Super Silver Haze (Zativo Seeds) feminized

Super Silver Haze van Zativo Seeds combineert de heerlijkheden van Haze, Skunk en Northern Lights tot een buitengewone Sativa met een van de beste Sativa highs. Maar haar uitzonderlijke high is niet het enige wat ze te bieden heeft. SSH, zoals sommigen de naam van deze legendarische soort afkorten, blinkt ook uit met geweldige oogsten en een fantastische smaak.

21,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 21.50
 • Aantal zaden: 3 € 21.50
 • Aantal zaden: 5 € 32.50
 • Aantal zaden: 10 € 55.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 55.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds – Super Silver Haze: Legendarische Haze Met Sensationele High

Bij iedereen die iets van cannabis weet, zou een belletje moeten gaan rinkelen wanneer hij of zij de afkomst van Super Silver Haze bekijkt. Ze is de geweldige combinatie van een aantal van de beste soorten die er zijn: een mix van de sublieme genetica van een Haze en een Skunk met die van een Northern Lights. Het resultaat is een zeer krachtige Sativa die sommige cannabisliefhebbers beschouwen als een van de beste Hazes ooit.

Super Silver Haze is een van de soorten die iets meer zorg nodig heeft dan andere varianten, zoals vaak het geval is met top Sativa’s. Ze is niet per se de makkelijkste soort om te kweken. Veel kwekers accepteren echter maar wat graag dat deze dame een tikje kieskeurig is. Ook nemen ze voor lief dat haar bloeitijd met een ruime tien tot elf weken niet bepaald records verbreekt. Want wees gerust, het wachten en de beetje extra inspanningen zijn de moeite dubbel en dwars waard. Als ze uitgebloeid is, beloont ze je met goede oogsten tot 550g/m² bij binnenkweek en tot 550g per plant bij buitenkweek. Zoals het een krachtige Sativa betaamt, houdt ze zich tijdens de groei niet in. Binnenshuis kan ze een gemiddelde hoogte van 120cm bereiken; bij buitenkweek kan ze tot wel 220cm hoog worden.

Als je Super Silver Haze rookt, raak je overtuigd van de kwaliteitstoppen die deze dame produceert. Ook vergeet je snel alle kleine onhandigheden en de tijd die je moest wachten totdat ze volgroeid was. Velen beschouwen haar high als een van de beste Sativa highs. Ze biedt een krachtig effect dat positief, opbeurend en helder is. Dit maakt haar een geweldig rookwaar voor creatieve momenten, waarop ze je motivatie een boost kan geven met nieuwe inzichten voor allerlei activiteiten. Maar ze heeft niet alleen een werkelijk sensationeel Sativa effect. Dankzij haar Indica genen (75% Sativa en 25% Indica) heeft ze ook een aangenaam ontspannende kant. Ze heeft daarom een goede medicinale potentie bij de behandeling van pijn, artritis en migraine, maar ook bij stemmingsstoornissen, zoals depressie en stress.

Het aroma van Super Silver Haze is net als haar fenomenale effect werkelijk buitengewoon. Ze combineert intense, kruidige en zoete noten tot een bevredigende, volledige rookervaring die moeilijk te weerstaan is – een perfecte afronding van deze ongelooflijke beleving!

Super Silver Haze van Zativo Seeds is een buitengewone Sativa die haar legendarische status met recht heeft verdiend. Haar sensationele high, geweldige smaak en goede opbrengsten maken haar een ware droom voor Sativa liefhebbers.

Merk Zativo Seeds
Genetica 75% sativa/25% indica
Ouders Haze x Skunk x Northern Lights
Bloeitijd 10-11 weeks
THC 21%
CBD Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 500-600 gr/plant
Hoogte (Indoor) 80-120cm
Hoogte (Outdoor) 180-220cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Silver Haze (Zativo Seeds) feminized
Super Silver Haze (Zativo Seeds) feminized