Northern Lights (Zativo Seeds) feminized

(3)

Northern Lights is een van de meest geliefde cannabissoorten. Deze niet veeleisende Indica is een doorslaand succes onder alle cannabiskwekers, dankzij haar buitengewone kwaliteiten en flinke potentie. Ook biedt ze een excellente high en buitengewone smaak. Ze is een perfecte allround soort voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Northern Lights: Legendarische Eenvoudig Te Kweken Krachtige Indica

Zoals vaak het geval is met de meest legendarische marihuanasoorten, is de precieze oorsprong van Northern Lights in nevelen gehuld. Het is niet helemaal duidelijk wie de soort ontwikkeld of ontdekt heeft. Maar de marihuanavolksoverlevering wijst erop dat een mystiek figuur - "The Indian" - haar waarschijnlijk eind jaren '80 creëerde, in de buurt van Seattle. In deze soort is Afghani Kush stevig vertegenwoordigd (90% Indica) en dat is duidelijk te merken aan haar robuuste, weelderige groei en aan de heerlijke rookervaring die ze biedt. Maar ze heeft ook een beetje Thaise Sativa in zich. Dit geeft haar als rookwaar fruitige accenten, alsmede de effecten van heerlijke Indica ontspanning en een prettig verheffende high.

Als je Northern Lights kweekt, toont ze zowel Indica als Sativa kenmerken. Ze groeit uit tot een hoge plant met vrij lange bladeren die van elkaar gescheiden worden door grote afstanden tussen de internodes. Dit is de typerende vorm van een Sativa. Later, tijdens de groeiperiode, laat de Northern Lights zich meer van haar Indica kant zien. Ze ontwikkelt dan een overvloed aan dicht opeengepakte, harsrijke toppen rond één grote centrale cola. Deze makkelijk te kweken plant heeft geen speciaal onderhoud nodig. Mede dankzij de Afghani genetica is ze vrij robuust, waardoor ze uitermate geschikt is voor minder ervaren kwekers. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken, maar ze gedijt buiten in een warm klimaat het beste. Binnen bereikt ze een ideale hoogte van 1,2m en kun je een redelijke opbrengst van 500g/m² tegemoetzien. Kweek je haar echter buiten, dan kan ze wel 2,2m hoog worden. De bloeiperiode is met zeven tot acht weken aangenaam kort.

Als je Northern Lights rookt, levert ze een echte top Indica rookervaring, maar dan met een prettig vleugje Sativa. Vanwege het THC-gehalte van 18% is ze bijzonder ontspannend om te roken en perfect om te chillen. Daar komt bij dat je binnen no-time je stress en kopzorgen vergeet. Maar ondanks haar potentie deelt ze geen mokerslag uit. Dankzij haar Sativa genetica kun je gefocust blijven of, als je daar zin in hebt, een diepzinnig gesprek aangaan als je met wat vrienden aan het chillen bent. Dankzij de fantastische high is ze van alle markten thuis en kun je haar tijdens elke gelegenheid roken! Haar kracht en geweldige Indica effecten maken haar ook geschikt voor medicinale gebruikers die van Northern houden als ze klachten willen tegengaan. Denk aan chronische pijn, slaapproblemen en stemmingsstoornissen, zoals stress en angst.

Het aroma van Northern Lights is ook magnifiek. Ze verrukt rokers met een mix van fruitige citroensmaken en verfrissende vleugjes dennenhout, alsmede aardse ondertonen.

Northern Lights van Zativo is een ware legende en een fantastische soort voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers. Dankzij haar vele geweldige eigenschappen zit je altijd goed als je haar kweekt!

Northern Lights (Zativo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders Afghan Kush x Thai Sativa
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 18%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    08/May/2020

    So far so good
    All seeds germinated very quickly. MM

    M. M.
    17/Jan/2019

    starke Buds, sehr widerstandsfähig, manche Pflanzen teilweise dennoch etwas kahl
    schnelles Wachstum und schnelle Ernte, Ertrag auch in Ordnung für die Zeit

    L. M.
    10/Dec/2018

    Bon début
    Germination OK très rapide j'attends de voir la suite

    D. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights (Zativo Seeds) feminized
Northern Lights (Zativo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.