White Widow (Zativo Seeds) feminized

White Widow, de legendarische Nederlandse klassieker, is als "moeder van alle White-soorten" een van de beroemdste cannabis varianten. Hoewel de iconische kruising al meer dan twee decennia geleden geïntroduceerd werd, is ze nog steeds een favoriet in de Amsterdamse coffeeshops. Cannabis liefhebbers houden zo van haar om haar krachtige, maar gebalanceerde high en haar geweldige smaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - White Widow: Legendarische Moeder van White-soorten

Niemand kent de exacte oorsprong van de White Widow. De folklore rond cannabis levert ons verschillende verhalen over haar mogelijke afkomst. Wat echter wel zeker is, is dat ze waarschijnlijk een kruising is tussen een puur Braziliaans Sativa landras en een Indiase Indica die verder verfijnd is. Het resultaat is een uitzonderlijke hybride.

Het kweken van White Widow is heel makkelijk. De plant blinkt uit met een natuurlijke weerstand tegen schimmels en plagen, waardoor ze een goede soort is om te kweken, zelfs voor minder ervaren kwekers. Als je haar binnenshuis kweekt, overschrijdt ze zelden een hoogte van 100cm. Ze wordt ongeveer twee keer zo hoog als je haar buitenshuis kweekt. Ook hierdoor is ze een zeer fijne soort om te kweken, zelfs als de ruimte wat beperkt is. Een ander voordeel van de plant is haar tolerantie voor koudere klimaten, waardoor ze geschikt is om te kweken in Nederland en in de rest van Noord-Europa.

Hoewel ze geen records breekt, levert White Widow een fatsoenlijke opbrengst van ongeveer 400g/m² wanneer je haar binnen kweekt. In goede buitenomstandigheden kan ze een solide 600g per plant leveren.

Laten we eens kijken naar haar echte goede eigenschappen, als je deze beroemde dame rookt! Ze is een zeer krachtig rookwaar dankzij een THC-gehalte die maximaal 19% kan zijn. Hoewel ze vooral een Sativa (60% Sativa) is, combineert ze beide cannabiskanten briljant om je het beste van twee werelden te geven. Ze zal je verheffen met het euforische effect van een top Sativa. Maar ze biedt ook geweldige ontspanning dankzij haar Indica kant. Ze is een geweldig rookmiddel dat je motivatie kan geven voor allerlei activiteiten en is ook een fantastisch sociaal rookwaar dat geschikt is om met anderen te delen. Met haar krachtige effect heeft ze eveneens veel medicinaal potentieel. Ze is ideaal als je hulp nodig hebt bij het behandelen van stress, pijn, depressie en vele andere stemmingsstoornissen.

Haar aroma en smaak zijn net zo uitstekend als haar effect. Ze combineert verse dennen smaken met subtiele citrus ondertonen. Je wordt beloond met een zeer aangename en watertandende rookervaring waar je zeker van zult houden.

White Widow is een buitengewone kruising die niet voor niets een legendarische status heeft. Met haar fantastisch gebalanceerde high en haar geweldige smaak, is het roken van de plant ronduit geweldig. Daarbij komt dat ze erg makkelijk is om te kweken. Hiermee heb je een soort in handen die je vrijwel elke cannabis liefhebber kunt aanbevelen!

White Widow (Zativo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders Brazilian Sativa x Indica
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow (Zativo Seeds) feminized
White Widow (Zativo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.