Kalashnikov (Zativo Seeds) feminized

Kalashnikov van Zativo Seeds is echt een beest. Net als de Original AK-47 waarop ze gebaseerd is, geeft ze een krachtige high die je direct doet vliegen. Deze “One Hit Wonder”, zoals sommigen de soort noemen, is niet alleen ongelofelijk krachtig, maar ook betoverend door een aangenaam bloemige smaak. Daarbij komt dat dit eerbetoon aan de Original AK-47 gemakkelijk te kweken is!

17,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 17.50
 • Aantal zaden: 3 € 17.50
 • Aantal zaden: 5 € 25.00
 • Aantal zaden: 10 € 40.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 17.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 25.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 40.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds – Kalashnikov: Super Krachtige “One Hit Wonder”

Zativo Seeds baseerde hun Kalashnikov op de populaire AK-47, een variëteit die velen roemen vanwege het feit dat het krachtig rookwaar is dat eigenlijk iedereen kan kweken. De soort kan beginnersfouten incasseren en heeft een sterke natuurlijke weerstand tegen plagen en schimmel. Dat maakt haar zowel geschikt voor ervaren kwekers als voor degenen die nieuw met cannabisteelt zijn. Ze groeit overal, wat betekent dat je je zaden binnen, buiten of in een kas kunt planten.

Als je haar binnen kweekt, kun je een bloeiperiode van zo’n acht tot negen weken verwachten, wat zeer snel is voor een sativa-dominante hybride (60% sativa). In deze relatief korte tijd ontwikkelt ze vele glinsterende, zeer harsrijke toppen, resulterend in tot wel 500g/m² onder optimale omstandigheden. Binnen geteeld, kan de plant een hoogte van 140cm halen. Je kunt haar ook buiten kweken, maar voor de beste resultaten zou je je in een warm klimaat, zoals in Spanje of Italië, moeten bevinden. De variëteit stelt namelijk hoge temperaturen en voldoende zon op prijs. Mocht je in een gematigd klimaat leven, zoals in het VK, dan doet ze het goed in een kas. Onder optimale omstandigheden buiten gekweekt, kan ze een hoogte van tot 180cm bereiken en je maar liefst 650g per plant opleveren.

Kalashnikov’s eclectische mix van de beste Mexicaanse, Colombiaanse, Thaise en Afghaanse genetica vormt zeker een belangrijke oorzaak van haar geweldige smaakprofiel. Ze mengt kruidige tonen met subtiele aardachtige en houten ondertonen. Ondanks haar intense geur, is haar rook verrassend zacht met een bloemige boventoon.

Evenals de Original AK-47 is Kalashnikov een zeer krachtige variëteit. Dankzij haar 20% THC gehalte kan ze zelfs doorgewinterde blowers hun limiet kenbaar maken. Ze noemen haar niet voor niks “One Hit Wonder” en dat is waarom je het er wellicht rustig aan mee wilt doen. De meeste mensen voelen zich omver geblazen na het nemen van slechts één of twee trekjes. Hoewel ze zo sterk is, is haar effect cerebraal en helder; uitermate geschikt voor sociale activiteiten waarbij je niet té stoned wenst te raken. Dat maakt haar prima rookwaar voor feestjes en concerten of wanneer je in de stad bent met je vrienden. Houd gewoon haar kracht in gedachten wanneer je ervan geniet, anders eindig je wellicht in de bankhang-modus.

Kalashnikov is ook een goede variëteit voor medicinale gebruikers die voordeel halen uit haar krachtige effect. In kleine dosissen kan ze helpen bij stress, angst of een depressie. In hogere doses kan ze een effectief medicijn zijn om te helpen bij pijnbestrijding, migraine en andere aandoeningen.

De Original AK-47 is populair om meerdere redenen. Kalashnikov van Zativo Seeds is een fantastisch eerbetoon aan deze beroemde alleskunner met hetzelfde krachtige effect en dezelfde geweldige smaak. Zoek je naar een rijkelijk belonende sativa-dominante hybride die zich ook zeer gemakkelijk laat kweken? Zoek dan niet verder dan Kalashnikov van Zativo Seeds!

Merk Zativo Seeds
Genetica 60% sativa/40% indica
Ouders Columbian x Mexican x Thai x Afghan
Bloeitijd 8-9 weeks
THC 19%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 350-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 600-650 gr/plant
Hoogte (Indoor) 80-140 cm
Hoogte (Outdoor) 130-180 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kalashnikov (Zativo Seeds) feminized
Kalashnikov (Zativo Seeds) feminized