Chocolate Haze (Zativo Seeds) Feminized

(1)

Chocolate Haze van Zativo Seeds is een zeer speciale Haze die een goede smaak en een krachtige high combineert met snelle bloeitijden, goede opbrengsten en makkelijk onderhoud. Dit zorgt ervoor dat Chocolate Haze zich onderscheidt van andere Hazes en dat de soort zelfs geschikt is voor beginnende kwekers! Je kunt nu in recordtijd makkelijk zoete Haze toppen kweken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Chocolate Haze: Excellente, Makkelijk Te Kweken Haze

Hazes zijn normaal gesproken een van de meer uitdagende cannabis soorten om te kweken of het duurt in ieder geval een eeuwigheid voordat ze bloeien. Dat maakt de meeste Hazes niet echt geschikt voor nieuwe cannabis telers of voor de ongeduldigen onder ons. Maar hier is Chocolate Haze van Zativo Seeds, zodat je deze problemen kunt vergeten. Ze verrast niet alleen met een geweldige chocoladesmaak; ze bloeit ook super snel. Nooit eerder was het kweken van een echte Haze zo makkelijk en belonend!

Chocolate Haze groeit makkelijk en snel, maar ze is nog steeds onmiskenbaar een Haze, als we haar gestalte bekijken. De kruising tussen de smakelijke OG Chocolate Thai en de fruitige Cannalope Haze kan 1,5m bereiken wanneer ze binnen wordt gekweekt in een normale setting onder een 600W lamp. Echt uitmuntend voor een Haze is haar bliksemsnelle bloeitijd van slechts acht tot tien weken. Hierna kun je maximaal 600g/m² pure Haze kwaliteit verwachten. Ze groeit niet alleen in een recordtijd; ze is ook erg makkelijk te onderhouden en blinkt uit met een goede natuurlijke veerkracht, waardoor ze de ideale Haze is, zelfs voor beginners. Je kunt haar in hydro of aarde kweken, maar zorg ervoor dat ze genoeg ruimte heeft om te groeien. Buiten, in ideale omstandigheden, kan ze wel 2m hoog worden.

Chocolate Haze laat je watertanden met een geweldige smaak die erg populair was in de jaren '80. De OG Chocolate Thai geeft haar een sterke chocoladesmaak. Deze wordt perfect gecombineerd met heerlijke fruitige noten van de Cannalope. De rookervaring is ook aangenaam soepel.

Alsof haar smaak niet al spectaculair genoeg is, wordt het nog beter met haar effect. Ze is een zeer zuivere en buitengewoon krachtige sativa. Ze geeft een euforische en psychedelische high, maar niet zonder heerlijke ontspanning. Weet echter dat met een kolossaal THC-gehalte van 20%, ze mogelijk zelfs ervaren rokers laat voelen alsof ze weer nieuwelingen zijn! Dus doe het rustig aan met haar, je hebt waarschijnlijk niet meer dan een teug of twee nodig om high te worden. Haar verheffende high kan ongelooflijk leuk zijn, vooral als je met een aantal goede vrienden bent - laat urenlang lachen en optimistische blijdschap het gevolg zijn!

Voor medicinale gebruikers die vinden dat sativa’s hen het beste helpen, kan Chocolate Haze een goede soort zijn om angst, stress en een depressie te behandelen. Sommige gebruikers rapporteren haar als zeer effectief voor pijnbestrijding en voor de behandeling van migraine.

Chocolate Haze van Zativo Seeds is een Haze als geen ander. Haar spectaculaire smaak, kracht en effect en dan ook nog het feit dat ze zo makkelijk te kweken is, maken haar een Haze die zeker niet teleurstelt!

Chocolate Haze (Zativo Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    11/Oct/2018


    Totally lit! Still growing. This plant resist basically anything, really good for beginners.

    A. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chocolate Haze (Zativo Seeds) Feminized
Chocolate Haze (Zativo Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.