Blog
5-MEO-DMT en The Toad Prophet
0 min

5-MEO-DMT en The Toad Prophet

0 min

VICE heeft zojuist een nieuwe video uitgebracht, waarin hun verslaggevers de kracht van 5-MEO-DMT ontdekken, het meest krachtige hallucinerende middel tot nu toe, die behoorlijk geweldig is.

De Sonora woestijn in Mexico is de thuisbasis voor een unieke groep mensen. Of moeten we zeggen, een groep mensen met een vrij unieke bron tot hun beschikking. Dit komt omdat de woestijn ook de thuisbasis is van de Bufo Alvarius, een soort pad die bizarre hoeveelheden 5-MEO-DMT produceert in zijn lichaam. De lokale bevolking gebruikt dit al sinds mensenheugenis.

Wat dit interessant maakt, is dat gedacht wordt dat 5-MEO-DMT de meest krachtige, hallucinogene stof is tot nu toe en deze DMT padden kunnen in de hele Sonora worden gevonden. VICE wilde graag meer weten en stuurde een aantal journalisten die kant op. Samen met hun gids, Dr. Octavio Rettig, doken ze dieper in de betekenis van deze drug en probeerden het zelf uit.

Hun reis kan je bekijken in de VICE video hieronder!

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken