AirVape XS GO (2021)

(135)

De AirVape XS GO is een kleine en draagbare vaporizer die gemakkelijk in de hand past. Het hybride verhittingssysteem en keramische luchtkanaal zorgen voor boterzachte hijsjes.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
Product accessories:
  • Meer informatie
  • Reviews (135)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

AirVape - XS GO: Een lichtgewicht vaporizer voor roadtrips en reizen

De AirVape XS GO is een strak, draagbaar toestel dat gemaakt is voor onderweg vapen. Het is een update van de AirVape XS met een lichtere body in zakformaat. De gladde randen, zwarte onyx-afwerking en het kleine formaat dragen allemaal bij aan de discretie van het toestel.

De AirVape XS GO is 9,6cm lang, 2,5cm breed en 3,3cm hoog. Het compacte formaat en het gewicht van slechts 56g maken dit de ideale reisgenoot voor roadtrips, wandelingen en onderweg. Met de comfortabele greep kun je het apparaat eenvoudig gebruiken tijdens het lopen en gemakkelijk in je handpalm verbergen.

Hoewel de body van de vaporizer klein is, zit deze vol met verrassingen. Hij bevat bijvoorbeeld een ingebouwde vultool om het compartiment mee te vullen en een schraper om hem schoon te maken.

VOOR DE KRUIDENLIEFHEBBER

De AirVape XS GO is ontworpen voor uitsluitend droge kruiden en levert iedere keer zachte hijsjes damp. Doe je favoriete cannabis in het ovale verhittingscompartiment en sluit het apparaat. Het toestel is eenvoudig in gebruik en bevat slechts één knop. Na activatie benut de AirVape XS GO een hybride verhittingssysteem om je wiet te verdampen. Het toestel heeft slechts 20 seconden nodig om op te warmen. Hij maakt gebruik van convectie- (warmteoverdracht door luchtstroom) en conductietechnologie (warmteoverdracht door rechtstreeks contact) om zijn taak te vervullen.

De damp trekt door het deels geïsoleerde EZ Airpath, dat is voorzien van een dubbel filter en een keramisch luchtkanaal. De AirVape XS GO is daarnaast uitgerust met een compartiment waarin hete lucht samenkomt. Dit bevordert de zachtheid van de damp.

VERSCHILLENDE TEMPERATUURSTANDEN

De ééntoetsbediening stelt de gebruiker in staat om snel de gewenste temperatuurstand te selecteren. Druk op de knop om door de temperatuurstanden te bladeren, weergegeven door het LED-systeem met 5 lampjes voorop het toestel. De AirVape XS GO kun je instellen op 180°C, 190°C, 200°C, 207°C en 215°C.

De flexibele temperatuurstanden stellen je in staat specifieke terpenen en cannabinoïden te activeren bij elke dampsessie. Het apparaatje is tevens voorzien van een automatische uitschakelfunctie (3 minuten). Zo loopt de batterij niet leeg als hij onbeheerd blijft.

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

De AirVape XS GO bevat:

  • AirVape XS GO
  • USB-oplaadkabel
  • Schoonmaak- en vultools
  • Reserve filtergaasjes
  • Handleiding
AirVape XS GO (2021) Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk Airvape
Verwarmingsmethode Hybride
Temperatuurbereik 180-215°C
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden
Grootte 250 x 250 x 90 mm
Gewicht 57gr

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (135)
    (135)
    Bekijk alle reviews
    14/Mar/2024

    Très bon appareil
    Très chouette appareil, facile d'utilisation et facile pour le nettoyage. La fumée n'est pas agressive, c'est très doux et les effets et le goût sont vraiment optimaux ! Très content de mon achat !

    C. M.
    03/Mar/2024

    perfetto!
    piccolo, comodo e di qualità fumo morbido e super potente veramente ottimo

    S. M.
    15/Feb/2024

    ai vape XS go
    tres bon petit vaporizer a un prix tres raisonable . quelque session sufiront pour un fumeur ... Les gros fumeur pourrons eux recharger sur un powerbank , sur la batterie de voiture ou sur le secteur arome frais sans ariere gout , et fumée legere , parafit pour soulager les poumons . .

    E. L.
    14/Jan/2024

    Super produit
    Très bonne vape pour commencer , je pense que quand j’aurai un peu de sous je prendrai ma stylo note 2 ou quelque chose similaire mais plus gros avec plus d’autonomie et réservoir plus grand , mais sinon vraiment c’est la meilleure vape qualité prix !

    L. C.
    17/Dec/2023

    Perfect
    Perfect for if you are new to dry herb vaping Or for an expert to take on the go

    S. L.
    15/Dec/2023

    Gutes Teil
    Einfache Hnadhabung. Wird bei höchster Temperatur am Mundstück etwas heiß, aber wenn man es feucht hält geht es. .-)

    T. S.
    09/Dec/2023

    Opahart
    Gutes Gerät,klein handlich,praktisch.Schaltet sich meiner Meinung zu schnell aus.

    H. H.
    08/Dec/2023

    Very good
    Very good device, easy and intuitive to use. Highly recommended

    K. S.
    11/Nov/2023

    qualità prezzo
    fa il suo dovere tutto sommato

    S. T.
    06/Nov/2023

    Bin begeistert
    Habe einen günstigen Vape gesucht. Wollte nicht gleich 250€ ausgeben. Der Akku reicht locker ein paar Sessions. Die digitale Anzeige über Akkustand und Temperatur ist auch ausreichend und gut verständlich. Die Einknopfsteuerung ist auch super. Reinigung unkompliziert. Für Anfänger perfekt.

    B. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AirVape XS GO (2021)
AirVape XS GO (2021)
AirVape XS GO (2021)
AirVape XS GO (2021)
AirVape XS GO (2021)
AirVape XS GO (2021)
AirVape XS GO (2021)
AirVape XS GO (2021)
Je bezoekt onze Nederlandse website.