Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Betaalmethoden

Er zijn verschillende betaalmethoden mogelijk bij Zamnesia, allemaal gegarandeerd discreet en veilig. Welke methode je ook kiest, Zamnesia heeft ervoor gezorgd dat de betaling makkelijk is uit te voeren en altijd zal worden uitgevoerd via de laatste beveiligingsmethoden die worden aangeboden door onze betaalproviders.

iDEAL

iDeal is een zeer makkelijke en veilige manier om je bestelling mee te betalen. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar onze provider's betaalpagina. De betaling is direct te maken en zal direct op onze rekening worden bijgeschreven. (iDeal is alleen beschikbaar binnen Nederland)

Bank overboeking

Het is mogelijk om je betaling per bank naar ons over te maken. Na plaatsing van je bestelling zal je onze volledige rekening gegevens via email toegestuurd krijgen.

Bespaar Op De Kosten Van Je Bankoverschrijvingen

Geld overschrijvingen vanaf je bankrekening wordt vaak gezien als de snelste en makkelijkste manier om je aankoop te betalen. Maar wist je dat er verschillende internationale bedrijven zijn die goedkope, internationale bankoverschrijvingen aanbieden, waardoor jij geld kunt besparen op ongepaste kosten die jouw bank normaal in rekening brengt?

Dit geldt vooral voor klanten buiten de SEPA (Single Euro Payments Area)/Eurozone - en het mooiste is dat je niet eens een rekening bij die bedrijven hoeft te hebben. Je bestelling zal meteen verzonden worden zodra je betaling ontvangen en verwerkt is. Bekijk deze lijst van bedrijven die internationale geldoverboekingen verzorgen:

Denk eraan om je bestelling #ID te vermelden!

Direct e-banking

DIRECTebanking is een nieuwe manier dat gebruikt maakt van de TÜV standaard om een veilige transactie te garanderen. Deze methode is zeer populair bij vele webshops in Nederland, Duitsland, Belgie, Oostenrijk en Engeland. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar onze provider's betaalpagina.

Contant via de post

Zamnesia accepteert ook contant via de post. Stop simpelweg het geld in een stevige envelop en verstuur het naar onze postbus. Om er zeker voor te zijn dat het geld niet makkelijk is te herkennen of te ontdekken, is het verstandig om het tussen iets anders te stoppen (bijvoorbeeld 2 stukjes karton). Stuur alsjeblieft geen munten, dit zal een rinkelend geluid veroorzaken waardoor het meteen duidelijk is wat er in de envelop zit. Vergeet niet om tevens je naam en ordernummer te vermelden. Het versturen van contant geld is een (relatief klein) risico, dit is voor je eigen verantwoordelijkheid.

Wilt u de order contant voldoen? Stuur uw envelop dan naar onderstaand adres:


Let op: wij accepteren alleen contant geld in € Euro's en £ Britse pond.

Bancontact

Bancontact/Mister Cash zorgt voor een makkelijke, veilige en betrouwbare manier van betalen via je eigen bank. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar de betaalpagina van je bank.

BITCOINS

De Bitcoin is een volledig digitale munt - klanten kunnen Bitcoins versturen met behulp van client software op hun pc, mobiele apparaat of webapplicatie. Bitcoinbetalingen zijn makkelijker te doen dan betalingen met een debet- of creditkaart - vul gewoon het adres van de ontvanger in, het bedrag en druk op versturen. Als klant heb je de transactie volledig onder controle; het is voor ons als verkoper onmogelijk om ongewilde of stiekeme kosten te berekenen. Bitcoinbetalingen kunnen gedaan worden zonder persoonlijke informatie mee te sturen, en zo ben je goed beveiligd tegen identiteitsfraude. Je betaling wordt vrijwel direct ontvangen (10 minuten nadat je jouw betaling hebt verzonden), en Zamnesia kan dus ook direct beginnen met het verwerken van je order. Let op: Terugboekingen/restituties zijn niet mogelijk als je Bitcoin als betaaloptie kiest!

Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over hoe met Bitcoins te betalen.

 

 


Zamnesia