Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Zamnesia kun je op verschillende manieren betalen, die gegarandeerd zowel discreet als veilig zijn. Welke betaalwijze je ook kiest, Zamnesia zorgt ervoor dat betalen makkelijk en ongecompliceerd is. Betalingen worden altijd uitgevoerd in de beveiligde omgeving van onze betalingsprovider. 


iDEAL, GIROPAY, SOFORT BANKING EN BANCONTACT/MISTER CASH

Met deze betaalmogelijkheden betaal je eenvoudig, zowel veilig als anoniem, voor je Zamnesia producten. Plaats gewoon je bestelling en je wordt doorgelinkt naar de betalingspagina van onze provider. De naam van onze betalingsprovider kun je zien op je bankafschrift.


BANKOVERSCHRIJVING

BANKOVERSCHRIJVING

Je kunt ook via een bankoverschrijving betalen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met onze bankgegevens:

Vergeet niet je ordernummer bij de bankoverschrijving te vermelden!

Wil je als klant in het Verenigd Koninkrijk vermijden dat je buitensporige kosten aan je bank moeten betalen? Dan kun je ook van de mogelijkheid gebruikmaken om met Global Web Pay te betalen. Vergeet in dat geval niet je ordernummer in de betaalopdracht van Global Web Pay te vermelden!


CRYPTOVALUTA

CRYPTOVALUTA

Bitcoin
De Bitcoin is een volledig digitale munt - klanten kunnen Bitcoins versturen met behulp van client software op hun pc, mobiele apparaat of webapplicatie. Bitcoinbetalingen zijn makkelijker te doen dan betalingen met een debet- of creditkaart - vul gewoon het adres van de ontvanger in, het bedrag en druk op versturen. Als klant heb je de transactie volledig onder controle; het is voor ons als verkoper onmogelijk om ongewilde of stiekeme kosten te berekenen. Bitcoinbetalingen kunnen gedaan worden zonder persoonlijke informatie mee te sturen, en zo ben je goed beveiligd tegen identiteitsfraude. Je betaling wordt vrijwel direct ontvangen (10 minuten nadat je jouw betaling hebt verzonden), en Zamnesia kan dus ook direct beginnen met het verwerken van je order. Let op: Terugboekingen/restituties zijn niet mogelijk als je Bitcoin als betaaloptie kiest!

Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over hoe met Bitcoins te betalen.