Boundless CFC 2.0 Vaporizer

(32)

De CFC 2.0 is de nieuwste en verbeterde versie van de legendarische Boundless CFC. De ultra-compacte CFC 2.0 is op allerlei onderdelen verfijnd. Hij heeft een versterkte luchtstroom voor maximale smaak. Ook heeft Boundless het ontwerp qua comfort aangepast; de vaporizer wordt geleverd met een WPA-adapter, waardoor je de CFC 2.0 met je glazen waterpijp kunt gebruiken.

€ 79,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
Product accessories:
  • Meer informatie
  • Reviews (32)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

CFC 2.0 - Boundless: Nieuwe En Verbeterde Compacte Vaporizer

De Boundless CFC was al een van de best presterende draagbare vapes. Het apparaat onderscheidt zich onder andere door het ultra-compacte formaat. Daardoor is hij heel discreet en ideaal als je onderweg wilt vapen en wilt genieten van een smaakvolle, schone en pure ervaring.

Boundless heeft veel tijd en aandacht besteed aan het verbeteren van het oorspronkelijke CFC model en het resultaat daarvan, de CFC 2.0, is nu verkrijgbaar. Het apparaat bevat alle originele kenmerken die zijn voorganger tot een klassieker maakte, maar op een aantal essentiële onderdelen is de CFC 2.0 verbeterd. Een van de grootste veranderingen is de aanzienlijk verbeterde luchtstroom van de CFC 2.0. Het herontworpen en hittebestendige mondstuk zorgt ervoor dat je grotere, comfortabeler en mildere trekjes kunt nemen.

In het midden van de Boundless CFC 2.0 bevindt zich de keramische verwarmingskamer, die werkt op basis van conductie. In plaats van je kruiden te "koken", zoals sommige andere vapes doen, verhit de Boundless CFC 2.0 ze geleidelijk, zodat cannabinoïden en terpenen optimaal verdampen. In de keramische bowl van het apparaat kun je maar liefst 0,5g vermalen kruiden doen. En dat is heel eenvoudig; je hoeft je materiaal alleen maar te vermalen en daarna kun je de bowl vullen.

De prestaties van de CFC 2.0 zijn van een niveau dat we niet vaak zien bij ultra-draagbare vapes. Net zoals bij het voorgaande model, is de opwarmprocedure van de Boundless CFC 2.0 niet traag. Je drukt op de knop en al na enkele seconden kun je de zeer smakelijke wolken uitademen. Dit is vooral belangrijk als je onderweg bent en niet eeuwig wilt wachten op het opwarmen van je apparaat. En nu we het er toch over hebben; de temperatuur van de CFC 2.0 varieert van 60-230°C, dus je kunt de perfecte vape-temperatuur zelf instellen. Het apparaat werkt op een krachtige standaard 18650 batterij, die eenvoudig kan worden vervangen, mocht dat nodig zijn.

Boundless heeft ook het ontwerp van de CFC 2.0 verbeterd. Er zitten nu handige groeven en ribbels op het apparaat, waardoor je niet alleen beter grip hebt, maar het ook aangenaam koel blijft in je hand.

In de verpakking van de CFC 2.0 wordt een adapter voor een waterpijp meegeleverd, zodat je hem kunt gebruiken in combinatie met de meeste soorten bongs en waterpijpen.

De Boundless CFC 2.0 heeft 3 jaar fabrieksgarantie en daarnaast 90 dagen aparte garantie op de batterij.

WAT ER IN DE VERPAKKING ZIT

  • 1x Ultra-Draagbare Boundless CFC 2.0 Vaporizer
  • 1x Waterpijp Adapter
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x USB Oplader
  • 1x Gebruiksaanwijzing

Afmetingen: Lengte: 130mm Breedte: 33mm Diepte: 30mm
Temperatuurradius: 60-230°C (140-446°F)
Batterijsoort: 18650

Boundless CFC 2.0 Vaporizer Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk Boundless
Verwarmingsmethode Conductie
Temperatuurbereik 60-230°C
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (32)
    (32)
    Bekijk alle reviews
    28/Feb/2023

    Great for a first timer
    Great for someone who wants to try vaping for the first time, I'm sure there are better options out there but for its price the CFC boundless 2.0 is fantastic. I'm still using it after 8 months or so, works like a charm. Love it

    M. O.
    04/Dec/2022

    Nice vap
    Easy to use, i enjoy it :)

    T. L.
    30/Aug/2022

    Bon produit
    Fonctionne très bien mais se met très rapidement en veille.

    A. S.
    25/Sep/2021

    Grazie!
    Ottimo comodo e affidabile! Grazie

    P. M.
    27/Feb/2021

    Peu de fumée
    Bon produit en entrée de gamme pour tester. Manque de fumée.

    M. M.
    26/Feb/2021

    Handig en discreet
    Mooie, handige vaper met redelijk grote capaciteit. Makkelijk in gebruik, goede batterij. Heb er veel plezier van...

    W. J.
    14/Feb/2021

    Genieten
    Voor de volle 100% tevreden met deze aankoop. Handig, warmt snel op en ziet er prachtig uit. Ikzelf verpulver de kruiden in een vijzel en voeg ze daarna in de Vaporizer om te genieten ;-) >PT-Boat>

    M. F.
    03/Feb/2021

    ottimo prodotto ad un prezzo abbordabile
    Premetto che è il primo dispositivo che uso quindi non ho altri termini di paragone. Funziona benissimo, dal momento dell'accensione passa qualche decina di secondi per raggiungere la temperatura massima la quale è regolabile a piacere da 0° a 230°c. A proposito, ho notato che l'accensione è diversa da quella descritta: si può accendere anche tenendo premuto il pulsante per circa 4 secondi. Il bocchino si surriscalda molto dopo qualche minuto a temperature alte. Quello che non ho capito è che è scritto che si possono smontare la camera di riscaldamento in ceramica per facilitarne la pulizia e la batteria per la sostituzione, ma non è spiegato come fare (?). La durata della batteria rispecchia quella dichiarata. Per concludere, un ottimo aggeggio, comodo da portare appresso. Soddisfatto dell'acquisto

    L. V.
    19/Jan/2021

    Nice vap
    Good product, it's easy to use and discrete.

    E. A.
    20/Oct/2020

    Goed materiaal!
    Tof vapertje! Wel weinig rook. Begint pas(beetje) rook uit te komen vanaf 185 graden. Lagere temperatuur rook, zie je enkel als je uitademt onder licht. :)

    S. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Boundless CFC 2.0 Vaporizer
Boundless CFC 2.0 Vaporizer
Boundless CFC 2.0 Vaporizer
Boundless CFC 2.0 Vaporizer
Je bezoekt onze Nederlandse website.