VOLCANO HYBRID

(4)

De VOLCANO HYBRID is meer dan een nieuwe naam voor het klassieke desktop design van Storz & Bickel. Nu geleverd met app (iOS en Android), snellere opwarming en geïntegreerde besturing. Daarmee is het apparaat een hoogtepunt op het gebied van de desktop vaporizers. De Volcano Hybrid is vervaardigd uit geliefde hoogwaardige materialen en zorgt voor pure, milde en onvergetelijke damp.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (1)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

Storz & Bickel - VOLCANO HYBRID: Boordevol Nieuwe Functies Voor Een Buitengewone Hoogwaardige Ervaring

De oorspronkelijke Volcano is waarschijnlijk een van de beste desktop vaporizers die ooit zijn gemaakt. Het is nu echter tijd dat de klassieker een stapje opzij doet voor zijn opvolger — de Volcano Hybrid. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de ontwerpgoeroes van Storz & Bickel slechts een vernieuwde versie op de markt hebben gebracht. Kijk je echter even verder, dan ontdek je dat het niet alleen een vernieuwde versie is. Het is namelijk de volgende stap in de evolutie van desktop vaporizers.

Het apparaat is compatibel met zowel de Tube Kit als de EASY VALVE-ballon. Bovendien is de verwarmingstijd aanzienlijk verbeterd. Hiermee duurt het slechts 1-2 minuten voordat je geniet van de puurste damp. Ook het design van de Volcano Hybrid is wat afgestoft. De zichtbare knoppen zijn bijvoorbeeld weggehaald en geïntegreerd in de display. De bediening zit nu op een en dezelfde plek. Een must als je wilt genieten van de beste wiet van je leven.

De grootste technologische ontwikkeling is de appbediening op basis van Bluetooth met de Storz & Bickel Web app, een van de kwaliteiten waarmee de Volcano Hybrid met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. De temperatuur is zo aan te passen zonder dat je daarvoor van je plek hoeft. Doordat je daarbij de keuze hebt uit temperaturen van 40°C t/m 230°C (104-446 °F) is het apparaat geschikt voor ieders voorkeur qua smaak en temperatuur.

De Volcano Hybrid is de volgende stap in de vaporizer-technologie. Hij is te gebruiken met zowel een whip- als ballonsysteem en gaat nog langer mee dan zijn voorganger. Dit in combinatie met de app-functionaliteit maakt dit apparaat tot een waar meesterstuk. Leunend op de beproefde en bewezen reputatie van Storz & Bickel is de Hybrid dan ook een waardig onderdeel van de prestigieuze Volcano-lijn.

Inhoud verpakking:

  • Volcano Hybrid vaporizer
  • Handleiding
  • Grinder
  • Luchtfilterset
  • Vulkamer (dekselring, reguliere screenset, druppelkussen en schoonmaakborsteltje)
  • EASY VALVE-ballon met adapter
  • EASY VALVE-ballon met mondstuk
  • Oplaadkabel

Dankzij de inbegrepen adapter voor de EASY VALVE-ballon is het mogelijk de Volcano Hybrid te gebruiken met merkloze ballonnen en met eerdere versies. Het apparaat is bovendien compatibel met alle voorgaande accessoires van de Volcano.

VOLCANO HYBRID Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk Storz & Bickel
Verwarmingsmethode Convectie
Temperatuurbereik 40-230°C
Type Desktop
Vaporizer Merk Storz & Bickel
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden, Concentraten

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    27/Jan/2022

    Vulkaan
    Deze vulkaan is echt de allerbeste. De vapes zijn erg lekker en zacht via de ballon. Doordat de vul-kamer meteen verwijderd wordt na het vullen van de ballon is de weed meteen weer koel, op die manier haal je echt het beste uit je wiet, veel systemen blijven veel te warm als je even stopt en dan verdampt je weed letterlijk als je even stopt. Met het ballon systeem heb je dat dus niet. Je neemt je trekjes in je eigen tijd, en als de ballon leeg is vul je de volgende. Knetterstoned ook van het ding hahaha. Hij heeft een grote vulkamer en sucses gegarandeerd, mocht het toch te veel zijn dan kan je met een capsule de kamer ook verkleinen. Met de slang werkt ook erg goed, maar ik geef de voorkeur aan de ballonnen. Met dit apparaat en deze ballonnen in huis wordt het zeker een feestje !

    R. V.
    25/Jun/2020

    Clairement le top du vapo de bureau
    Brièvement : le Volcano Hybrid est le top pour le bureau. j'ai eu le VTower et l'ExtremeQ de Arizer, de bonnes machines à un prix incroyable (je les conseille à tous ceux qui veulent tenter la vap de bureau à moins de 200€), mais le Volcano avec ballon ET tuyau (enfin !) : pure bombe, tout simplement. Il chauffe vite (comme le Mighty), saveur et vapeur au rdv (petit conseil, 3-4 gouttes de VG sans nicotine et vers 190° vous ferez des nuages !), l'airflow est parfait, aérien comme je le souhaitais (le tirage "milkshake", très peu pour moi), le liquid pad inclus est parfait comme réducteur de chambre pour une session en solo (même mieux que le réducteur "officiel" car plus de conduction du coup), l'app et sympa et permet de programmer de chouettes sessions quand on l'a prise en main (style sess' de 175 à 205 en montant de 5° toutes les 5min, etc), la machine en elle-même est solide et les éléments aussi (un peu de plastique mais de qualité), ... Bref, top. Alors pourquoi 4/5, et pas 5/5 ? Le prix, bien sûr... Si vous pouvez vous le permettre, n'hésitez pas, vous l'apprécierez et vous le rentabiliserez. On sait pourquoi on paie le prix, mais celui-ci est malgré tout élevé. (perso à ce jour je ne le regrette pas. ;) )

    S. T.
    26/Nov/2019

    The best !
    Mijn beste vape ervaring ooit ! Er is geen weg meer terug nu, Storz & Bickel legt de lat hoog !

    S. P.
    16/Oct/2019

    Highest quality of smoke
    Great product delivered in time, thanks Zamnesia.

    B. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
  • Video: Beste Desktop Vaporizer Ooit | Volcano Hybrid Vaporizer
    Beste Desktop Vaporizer Ooit | Volcano Hybrid Vaporizer

    De originele Volcano van Storz & Bickel is een van de beste desktop vaporizers die er ooit zijn gemaakt. Het is nu tijd dat de klassieker ruimte maakt, want er is een nieuwkomer gearriveerd—de Volcano Hybrid.

VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
VOLCANO HYBRID
Je bezoekt onze Nederlandse website.