Paddoshop

Zamnesia's Paddoshop biedt een grote selectie magische truffels, paddo kweeksets, paddo sporen en essentiële accessoires waarmee je makkelijk thuis paddo's kan kweken. We bieden alleen paddo-producten van de beste kwaliteit, tegen hele lage prijzen!

Paddoshop - Klik hier voor meer info
Lees meer...
Lees minder
Je bezoekt onze Nederlandse website.

Alles wat je nodig hebt voor intense trips en microdosing

Alles wat je nodig hebt voor intense trips en microdosing

Magic mushrooms en magic truffels bevatten de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine. Deze stofjes zorgen voor een krachtige psychedelische ervaring en vaak interessante inzichten.

Klinkt dat goed? Bij Zamnesia vind je tegen lage prijzen verschillende magic mushroom- en magic truffle-producten die je leven misschien wel voorgoed zullen veranderen!

Magic truffels: de makkelijke manier om psilocybine en psilocine binnen te krijgen

Magic truffels bij Zamnesia kopen is misschien wel de makkelijkste manier om deze psychedelische schimmels in handen te krijgen. Deze magic truffles packs hoef je niet voor te bereiden en je hoeft ze al zeker niet te kweken. Na het kopen en ontvangen van je pack, zijn de truffles meteen klaar om opgegeten te worden!

Lekker zijn ze misschien niet, maar in elk geval wel sterk. Gebruik daarbij onze doseringscalculator om te bepalen hoeveel magic truffels je moet gebruiken.

Wanneer je in onze webshop magic truffels wilt kopen, zie je dat je een hoop keuze hebt. Dit kan wat overweldigend zijn. Wij hebben echter een top 10 beste magic truffels voor je op een rij gezet om je keuze wat te vergemakkelijken. Neem snel een kijkje en ontdek welke het best bij jou past. Er is voor elk wat wils!

Paddo DoseringscalculatorBereken

Magic mushroom-kweeksets: grote oogsten magic mushrooms

Wil je graag over meer magic mushrooms beschikken of ze gewoon het liefst zelf kweken? Overweeg dan om een magic mushroom kweekset aan te schaffen! Deze sets zijn geheel gekoloniseerd met mycelium en bijna meteen na het openen klaar om paddenstoelen voort te brengen.

Uiteindelijk zijn deze sets na enkele weken klaar. En wanneer het zover is, kun je een ongelooflijke flush magic mushrooms binnenhalen. Het kweken vereist wel wat aandacht, maar al met al is het vrij makkelijk.

Ook hier heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment. Bekijk onze top 10 favoriete kweeksets maar eens om een beeld te krijgen van wat er allemaal is. Sommige soorten zijn buitengewoon productief, terwijl andere makkelijk te kweken zijn en weer andere tot de sterkste ter wereld behoren! Zo zit er altijd wel iets voor je tussen.

Paddo-sporenspuiten & sporenprints: voor beginnende mycologen

Voor de serieuze paddokweker hebben we sporenprints en sporenspuiten in huis. Als je deze koopt, heb je nog een lange weg te gaan voordat je kunt oogsten. Maar als je de kunst van het paddo kweken eenmaal onder de knie hebt, kun je jezelf hiermee voorzien van zoveel magic mushrooms als je maar wilt!

Onze prints en spuiten zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt in steriele laboratoriumomstandigheden om verontreiniging uit te sluiten.

Wil je je eigen paddokweek van de grond af aan opbouwen? Dan vind je talloze artikelen op het Zamnesia blog die je op weg helpen.

Essentiële kweekbenodigdheden & accessoires

Als je paddo's helemaal zelf of met een set wilt kweken, heb je een aantal dingen nodig. Omdat we experts op dit gebied zijn, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je kweekbenodigdheden. We weten precies wat je moet hebben!

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld verwarmingsmatten, hygrometers/thermometers, alcoholgel, mondmaskers, handschoenen en nog veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om te beginnen met kweken.

Koop hier alles wat je nodig hebt voor het kweken van paddo's!

Bij Zamnesia hebben we echt alles wat je maar kunt bedenken om van psilocybine en psilocine te genieten. We helpen je graag, of je nu magic truffels zo uit de doos wilt eten of liever met sporen je eigen magic mushrooms wilt kweken!

Bekijk onze shop; er is voor iedereen wat wils.