Paddoshop

Zamnesia's Paddoshop biedt een grote selectie magische truffels, paddo-kweeksets en -sporen en essentiële accessoires waarmee je makkelijk thuis paddo's kan kweken. We bieden alleen paddo-producten van de beste kwaliteit, tegen hele lage prijzen!

CHECK ONS ASSORTIMENT PADDO GERELATEERDE PRODUCTEN

Van paddo kweeksets tot magische truffels en paddo sporen, onze Magic Mushroom afdeling heeft alles wat een moderne "psybernautische" ontdekkingsreiziger zich maar kan wensen. De plek voor degenen die de schimmelkweek verkiezen boven de chemische kweek.

Paddoshop - Klik hier voor meer info
Lees meer...
Lees minder

Informatie Over Magic Mushrooms & Magic Truffles

Informatie Over Magic Mushrooms & Magic Truffles

Onze Paddoshop heeft een brede variatie aan producten, inclusief kweekkits en alle andere benodigdheden om thuis paddo’s te kweken.

 

Bij Zamnesia zijn we gepassioneerd over paddo’s. Daarom hebben we deze shroomshop gecreëerd, om mensen van over de hele wereld te helpen om binnen het gemak van hun eigen huis paddenstoelen van hoge kwaliteit te kweken.

Onze shroomshop heeft een brede variatie aan producten, inclusief alles van professionele kweekkits voor paddenstoelen en truffels tot accessoires zoals sporenspuiten, prints of zelfs basisbenodigdheden zoals hittematten en verstuifflesjes.

quick facts!
Wat zijn magic mushrooms?

Magic mushrooms, ook wel paddo’s genoemd, zijn natuurlijke psychedelica die psilocybine bevatten. Wanneer je psilocybine binnenkrijgt, heeft het een krachtig effect op je lichaam en geest.

Wij kunnen met trots vertellen dat we alleen materiaal verkopen van de hoogste kwaliteit van betrouwbare merken zoals Supa Gro, Fresh Mushrooms en Zamnesia.

Browse vandaag nog onze shop voor een volledig overzicht van al onze producten. Voor meer informatie over paddo’s, truffels en onze producten lees je verder.

WAT ZIJN PADDO'S?

WAT ZIJN PADDO'S?

Magic mushrooms of paddo's zijn een speciale soort paddenstoel die zeer gewaardeerd worden omdat ze sterke psychedelische effecten kunnen produceren.

De meest voorkomende paddo-soort valt binnen het Psilocybe -soort. Onder deze soort vallen meer dan 200 verschillende varianten paddenstoelen die allemaal psilocybine bevatten, de hoofdstof die verantwoordelijk is voor het produceren van psychedelische effecten (zoals hallucinaties en veranderde percepties) in het menselijk brein.

Een aantal van de populairste soorten psilocybine-paddenstoelen zijn:

B+: B+ is een zeer populaire paddenstoelenstrain die geliefd is vanwege haar kracht en het formaat van haar vruchten. Sommige kweekkits produceren binnen slechts 2 weken al oogsten, dus dit is een geweldige strain voor nieuwe kwekers die met weinig ervaring krachtige paddenstoelen willen produceren.

Ecuador: Deze strain is afkomstig uit het Andesgebied in Ecuador en staat bekend om haar weerbarstigheid, wat haar een andere populaire keuze maakt voor nieuwe kwekers. Alhoewel deze strain geen gigantische opbrengsten produceert, is ze zeer voorspelbaar en makkelijk om mee te werken.

Hawaiian: Psilocybe cubensis Hawaiian is een paddenstoelvariant die bekend staat om het produceren van grote opbrengsten en grote vruchten. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is deze strain niet oorspronkelijk afkomstig uit Hawaii (er zijn geen beschrijvingen van dat de paddenstoelen hier van nature zouden groeien). Het eerste bedrijf dat deze strain verkocht, schijnt echter gebaseerd te zijn in Honolulu.

Golden Teacher: De Golden Teacher is een klassieke strain van magic mushrooms die haar debuut maakte in 1980. Ze produceert grote, goudkleurige paddo's die geliefd zijn omdat ze bijzonder inzichtrijke trips produceren.

Top 10 Paddo's

JE EIGEN PADDO'S KWEKEN EN OOGSTEN

Het is mogelijk om in het wild psilocybine paddenstoelen te verzamelen. Maar dan zou je wel het een en ander af moeten weten van het juiste seizoen, waar ze te vinden zijn en de plaatselijke wetgeving. Bovendien is mycologie een specialistisch vakgebied. Het kost je jaren studie om paddenstoelen te kunnen identificeren. Voor je het weet, verwar je de ene paddenstoel met de andere. Dat zorgt mogelijk voor problemen, aangezien sommige exemplaren giftig voor mensen zijn. Het is een stuk makkelijker om thuis zelf een voorraadje paddo's te kweken. Zelf een substraat en kweekcultuur maken is eenvoudig, maar je zou wel in een steriele omgeving moeten werken. De simpelste optie is een kweekset die bij aflevering direct op te starten is. Je ontvangt de kit met een volledig geënt substraat in een doos die voorbereid is om vruchtlichamen te produceren. Sproei wat water aan de binnenkant van de kweekzak, zet de kweekset erin en bewaar deze bij een temperatuur van 23°C.

quick facts!
Hoe doseer je paddo’s?

Always start with a low to medium dose and gradually work up from there. Begin altijd met een lage tot gemiddelde dosis en bouw die langzaam op. Gebruik onze paddo doseringscalculator om je startdosis te bepalen.

Na het oogsten van je paddo's, vogel je uit welke dosering je wilt gebruiken; een microdosis, lage dosis, normale dosis of hoge dosis. Met de paddo-calculator van Zamnesia bepaal je aan de hand van je lichaamsgewicht hoeveel je zou moeten gebruiken.
Gebruik Onze Paddo Doseringscalculator

WAT ZIJN MAGIC TRUFFELS?

WAT ZIJN MAGIC TRUFFELS?

Magic truffles en paddo's worden allebei door een mycelium geproduceerd. Truffles groeien echter ondergronds. Dat wil zeggen dat ze uitsluitend onder de grond leven. Een truffel of sclerotium beschouwen we ook als vruchtlichaam, maar de sporen worden op een andere manier verspreid. Paddo's verspreiden ze via de lamellen, waarna de wind of beesten ze vervolgens vervoeren. Truffles zijn hiervoor echter afhankelijk van dieren die paddenstoelen opgraven en eten. Magic truffles bevatten tevens de psychoactieve verbinding psilocybine en zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Truffles zijn net zo te bereiden als paddo's en worden vaak gedroogd en tot poeder verwerkt.

quick facts!
Hoe gebruik je paddo's?

Er zijn veel manieren om paddo’s te gebruiken! Je kunt erop kauwen, thee ervan zetten, je eigen capsules maken of zogeheten edibles eten.

Het Verschil Tussen Magic Mushrooms En Magic Truffels

Truffels en paddenstoelen worden geoogst van hetzelfde organisme en produceren dezelfde effecten. Om het verschil tussen magic truffels en paddo’s beter te begrijpen, moeten we echter eerst begrijpen hoe een paddenstoel groeit.

Paddenstoelen zijn een schimmel, wat betekent dat ze vanuit sporen groeien, meestal in de grond of op rottend plantenmateriaal zoals oude houtblokken.

Het hart van een schimmel is mycelium. Dit is het vegetatieve deel van de schimmel en is gemaakt van fijne, draadachtige vezels die bekend staan als hyphae.

In de juiste omstandigheden groeit een schimmel op een manier die vergelijkbaar is met een bloem. Deze bloemen zijn de paddenstoelen die we oogsten.

Truffels, aan de andere kant, zijn de sclerotia van een schimmel. De sclerotia is een compacte massa verhard mycelium dat als het ware ligt te slapen onder de grond en als voedselreserve fungeert wanneer de schimmel ongunstige omstandigheden treft.

Gerelateerd artikel

Magic Truffles VS Paddo's: En De Winnaar Is?

PSYCHEDELISCHE CHEMIE

Psilocybine, psilocine, baeocystine en norbaeocystine zijn in de natuur voorkomende psychedelica van het tryptamine type, die tot voor kort enkel in schimmelorganismen waargenomen kon worden. De bestanddelen zijn aanwezig in verschillende schimmels, met name in het geslacht psilocybe, dat over de hele wereld voorkomt.

In het menselijk lichaam bindt psilocybine/psilocine zich aan serotoninereceptoren, want de chemische structuur van deze stoffen lijkt op die van serotonine (5-hydroxytryptamine). Het was niemand minder dan LSD-uitvinder dr. Albert Hofmann die in 1995 de entheogene tryptaminen uit Psilocybe Mexicana en Psilocybe Cubensis extraheerde en isoleerde en ze de naam psilocybine en psilocine gaf.

quick facts!
Wat zijn de effecten van paddo’s?

Het gebruik van paddo’s kan je een euforisch gevoel geven, een verandering in tijdsbesef en je manier van denken veroorzaken en zelfs leiden tot hallucinaties. De effecten ervan duren vier tot zes uur.

Psilocybine & Psilocine

Deze twee bestanddelen kunnen in één adem worden genoemd. Psilocybine wordt namelijk in het menselijk lichaam naar psilocine omgezet door de verwijdering van een fosfaatgroep, en psilocine is een krachtig entheogeen en veroorzaakt een soortgelijk effect als het semi-synthetische LSD en vergelijkbare lage doseringen van natuurlijk N, N-dimethyltryptamine (DMT). Psilocybine en psilocine zijn indole alkaloïden en behoren tot de klasse van tryptaminen.

Psilocybine & Psilocine

Baeocystine & Norbaeocystine

Baeocystine (= N-Norpsilocybine) en norbaeocystine zijn licht effectieve hallucinogenen en behoren tevens tot de klasse van tryptaminen. Voor zover bekend worden baeocystine en norbaeocystine alleen aangetroffen in schimmels en komen ze meestal samen met het psilocybine/psilocine complex voor.

Baeocystine & Norbaeocystine

POPULAIRE PRODUCTEN

De Zamnesia Shroomshop bevat honderden producten, van groeikits tot basisbenodigdheden. Hier zijn een aantal van onze populairste producten:

 • GROW KIT FRESH MUSHROOMS "ECUADOR"

Deze paddokweekset voorziet de kweker van een doos vol Psilocybe cubensis Ecuador. De soort is bijzonder gehard en bestemd tegen het gure klimaat van de Andesregio in Ecuador. De paddo is een bijzonder stimulerende variëteit waarvan je gedachten op hol slaan. Dat zorgt soms voor wat verwarring. Ervaren psychonauten hebben daar niet al teveel moeite mee. Voor psychonauten in opleiding zijn de effecten echter mogelijk wat te heftig. Deze paddo's zijn een lust voor het oog en hebben een klein bruin steeltje, een witte sluier en een goudbruin hoedje. Dit product bestaat uit een kweekbox van 1200ml, een kweekzak en 2 paperclips.

 • INFRARODE VERWARMINGSMAT VOOR PADDO'S

Net als veel mensen zijn paddenstoelen liefhebbers van warmere klimaten. Als je je paddo's blootstelt aan temperaturen onder de 18°C is de kans groot dat het mycelium tot winterrust overgaat. In principe is het makkelijk om ze de juiste temperatuur te bieden. En je hoeft er niet eens de hele dag je kachel voor aan te zetten. Plaats gewoon een verwarmingsmat onder een kweekdoos, met daartussen afstandshoudertjes van bijvoorbeeld glas. Daarmee verbetert de luchtstroom.

 • KWEEKSET VOOR MAGIC TRUFFLES VAN ZAMNESIA

De kweekset voor magic truffles van Zamnesia is een geweldige uitkomst voor psychonauten en kwekers die weleens willen zien wat de diversiteit van truffles allemaal voor ze in petto heeft. De kweekset bestaat uit 3 aparte sets die geënt zijn met 3 verschillende truffle-variëteiten: sclerotia van de Psilocybe mexicana, Psilocybe tampanensis en Psilocybe galindoi. Mexicana is de meest subtiele en een goede soort om mee te beginnen. Galindoi is een topproducent met een gematigde werkingskracht. De tampanensis noemen we tot slot wel "de steen der wijzen". Dit is de meest psychoactieve van de 3, maar de effecten zijn ook verhelderend voor je geest.

Kweeksets voor truffles bieden gebruiksgemak en je hebt er niet veel kennis en ervaring voor nodig. Geef ze een zonnige standplaats, maar niet in de directe zon. Na de opstart zou je 13-20 weken moeten wachten.

 • VALHALLA

De Valhalla magic truffles behoren tot de sterkste van de wereld. Wat Zamnesia betreft, scoren ze op het onderdeel werkingskracht een dikke 11 op een schaal van 10. Valhalla is wat kracht betreft een treffende naam. Het Walhalla is namelijk een speciale hemel waar dappere strijders terechtkomen als ze op het slagveld afgeslacht zijn. Dat is een geweldige metafoor voor de zogenaamde "ego-dood" waar mensen het over hebben als ze hallucinogenen hebben gebruikt. Onze Valhalla truffel staat garant voor indrukwekkende visuele hallucinaties, onontdekte gedachtenpatronen en verfrissende levensinzichten.

 • HET PSILOCYBE "DYNAMIC DUO"

Het psilocybe Dynamic Duo van Zamnesia combineert 2 gematigd sterke truffle-variëteiten die elkaar goed aanvullen. Zowel de Psilocybe mexicana als de Psilocybe pajaritos genereert subtiele effecten waardoor je in een ontspannende, lacherige, verbeterde stemming raakt. Voor een volledige trip heb je een hoge dosering nodig. Dit duo is zo'n succes omdat ze elkaars opgewekte en creatieve effecten versterken. Een dosering van 5g Psilocybe mexicana veroorzaakt een lichte bewustzijnsverruiming. Voor een gemiddeld sterke trip gebruik je 10g.

 • GRINDER VOOR MAGIC TRUFFLES

Onze grinder voor magic truffles is een onmisbaar item tijdens de voorbereidingsperiode van een psychedelische lancering. Truffles zijn niet echt lekker voor je smaakpapillen. Ze smaken bitter en praktisch niemand vindt ze te pruimen. Met een grinder maak je er gehakt van en dat is een stuk aangenamer voor je spijsverteringsgebeuren. Vermalen truffles zijn een soort pasta en dat valt niet zo zwaar op de maag.

 • PSYCHEDELISCH MICRODOSEERPAKKET

De halve wereld is al bijna aan het microdoseren geslagen. Mensen gaan ertoe over om hun cognitie, aandachtsspanne en probleemoplossingsvermogen te verbeteren. Het innemen van een niet-waarneembare dosis paddo's is vooral populair onder Silicon Valley-ondernemers en studenten om de stemming en prestaties te stimuleren.

quick facts!
Kun je microdoseren met paddo’s? 

Absoluut! Paddo’s zijn zelfs het populairst onder microdoseerders, omdat ze veilig en natuurlijk zijn.

De microdoseerset van Zamnesia bevat 6 doseringen van 1g Psilocybe mexicana truffles. Als je 10 weken lang om de 3 dagen een microdosering tot je neemt, merk je dat je dichter met je emoties verbonden raakt en je denkvermogen en communicatievaardigheden aanscherpen.

De legale status van psilocybepaddenstoelen verschilt per land, wat betekent dat we niet naar alle landen kunnen verzenden.

Zamnesia bezorgd in alle landen binnen de EU. Check alsjeblieft bij je lokale autoriteiten voor meer informatie over de wetten in je land.

Het kweken van paddo’s is in bepaalde delen van de wereld legaal. Ook hier geldt dat je bij je lokale autoriteiten preciezere informatie kunt opvragen over de wetten in jouw gebied.

Zamnesia adviseert niemand om paddenstoelen te kweken of zich met andere activiteiten in te laten die mogelijk tegen de wetten van zijn of haar land ingaan.

quick facts!
Zijn paddo’s veilig?

Vanwege het lage verslavingspotentieel en de verwaarloosbare toxiciteit ervan, worden paddo’s gezien als de veiligste van alle verkrijgbare recreatieve drugs.

HOE BEWAAR JE PADDO’S?

Verse paddenstoelen moeten meestal binnen 2 dagen geconsumeerd worden. Sommige van onze verse truffels kunnen in hun ongeopende verpakkingen echter 2 maanden goed blijven in de koelkast.

Verse paddenstoelen kunnen worden gedroogd en in een vacuüm-afgesloten verpakking langere tijd goed blijven. Voor meer informatie check je ons vorige artikel over het drogen van magic mushrooms.

Paddo’s: Vragen & Antwoorden

🍄 Wat zijn paddo’s?
Paddo’s staan er bekend om bij inname een sterk psychedelisch effect te bewerkstelligen. Het belangrijkste bestanddeel dat hiervoor verantwoordelijk is, heet psilocybine (wat het lichaam omzet in het psychoactieve psilocine).
✨ Wat zijn de effecten van paddo’s?
Bij inname van paddo’s kunnen krachtige psychoactieve effecten optreden, zoals euforie, veranderde denkprocessen, hallucinaties, synesthesie en veranderingen in de tijdswaarneming. Een paddotrip duurt gemiddeld tussen de vier en zes uur.
⚠ Zijn paddo’s veilig?
Paddo’s worden beschouwd als de veiligste optie van alle recreatieve drugs. Dit vanwege de beperkte toxiciteit en het lage verslavingspotentieel.
🍴 Hoe gebruik je paddo’s?
De gebruikelijkste manieren om paddo’s te gebruiken, zijn:
 • Paddo’s eten
 • Paddo-thee drinken
 • Gedroogde paddo-capsules innemen
 • Paddo's in de vorm van edibles consumeren
⚖ Hoe doseer je paddo’s?
Belangrijk bij het trippen is beginnen met een lage tot middelsterke dosis, vooral als het je eerste keer is. Wil je 100% zeker zijn van de juiste dosering? Dan kun je het best een rekentool gebruiken om de ideale hoeveelheid te berekenen.
💊 Zijn paddo’s geschikt voor microdosing?
Paddo’s zijn een van de populairste middelen om te microdoseren. Ze zijn veilig, natuurlijk en hebben vaak een aangenaam en productief effect.