Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Paddo Kweeksets

Zamnesia's Paddoshop biedt een grote selectie magische truffels, paddo-kweeksets en -sporen en essentiële accessoires waarmee je makkelijk thuis paddo's kan kweken. We bieden alleen paddo-producten van de beste kwaliteit, tegen hele lage prijzen!

CHECK ONS ASSORTIMENT PADDO GERELATEERDE PRODUCTEN

Van paddo kweeksets tot magische truffels en paddo sporen, onze Magic Mushroom afdeling heeft alles wat een moderne "psybernautische" ontdekkingsreiziger zich maar kan wensen. De plek voor degenen die de schimmelkweek verkiezen boven de chemische kweek.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Paddoshop - Klik hier voor meer info

Informatie Over Magic Mushrooms & Magic Truffles

Paddoshop

Onze Paddoshop heeft een brede variatie aan producten, inclusief kweekkits en alle andere benodigdheden om thuis paddo’s te kweken.

Bij Zamnesia zijn we gepassioneerd over paddo’s. Daarom hebben we deze shroomshop gecreëerd, om mensen van over de hele wereld te helpen om binnen het gemak van hun eigen huis paddenstoelen van hoge kwaliteit te kweken.

Onze shroomshop heeft een brede variatie aan producten, inclusief alles van professionele kweekkits voor paddenstoelen en truffels tot accessoires zoals sporenspuiten, prints of zelfs basisbenodigdheden zoals hittematten en verstuifflesjes.

Wij kunnen met trots vertellen dat we alleen materiaal verkopen van de hoogste kwaliteit van betrouwbare merken zoals Supa Gro, Fresh Mushrooms en MushMush.

Browse vandaag nog onze shop voor een volledig overzicht van al onze producten. Voor meer informatie over paddo’s, truffels en onze producten lees je verder.

WAT ZIJN PADDO'S?

WAT ZIJN PADDO'S?

Magic mushrooms of paddo's zijn een speciale soort paddenstoel die zeer gewaardeerd worden omdat ze sterke psychedelische effecten kunnen produceren.

De meest voorkomende paddo-soort valt binnen het Psilocybe -soort. Onder deze soort vallen meer dan 200 verschillende varianten paddenstoelen die allemaal psilocybine bevatten, de hoofdstof die verantwoordelijk is voor het produceren van psychedelische effecten (zoals hallucinaties en veranderde percepties) in het menselijk brein.

Een aantal van de populairste soorten psilocybine-paddenstoelen zijn:

B+: B+ is een zeer populaire paddenstoelenstrain die geliefd is vanwege haar kracht en het formaat van haar vruchten. Sommige kweekkits produceren binnen slechts 2 weken al oogsten, dus dit is een geweldige strain voor nieuwe kwekers die met weinig ervaring krachtige paddenstoelen willen produceren.

Ecuador: Deze strain is afkomstig uit het Andesgebied in Ecuador en staat bekend om haar weerbarstigheid, wat haar een andere populaire keuze maakt voor nieuwe kwekers. Alhoewel deze strain geen gigantische opbrengsten produceert, is ze zeer voorspelbaar en makkelijk om mee te werken.

Hawaiian: Psilocybe cubensis Hawaiian is een paddenstoelvariant die bekend staat om het produceren van grote opbrengsten en grote vruchten. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is deze strain niet oorspronkelijk afkomstig uit Hawaii (er zijn geen beschrijvingen van dat de paddenstoelen hier van nature zouden groeien). Het eerste bedrijf dat deze strain verkocht, schijnt echter gebaseerd te zijn in Honolulu.

Golden Teacher: De Golden Teacher is een klassieke strain van magic mushrooms die haar debuut maakte in 1980. Ze produceert grote, goudkleurige paddo's die geliefd zijn omdat ze bijzonder inzichtrijke trips produceren.

Top 10 Paddo's

Terwijl er zeer gedebatteerd wordt over de precieze oorsprong van paddo’s doet bewijs vermoeden dat het gebruik van psychedelische paddenstoelen al dateert van duizenden jaren terug.

Een van de gerenommeerdste stukjes archeologisch bewijs die deze theorie ondersteunen is een eeuwenoude muurschildering die in 1992 door Italiaanse etnobotanist Giorgio Samorini in de Saharawoestijn ontdekt werd.

Deze muurschildering, die ergens dateert van tussen 7000 en 9000 v. Chr., toont een variatie aan paddenstoelen waarvan vermoed wordt dat het psilocybe mairei is, een psychoactieve paddenstoelensoort die afkomstig is uit Algerije en Marokko.

Een grote hoeveelheid bewijs suggereert ook dat eeuwenoude culturen in Meso-America, vooral de Azteken, magic mushrooms gebruikten als onderdeel van spirituele ceremonies.

De Azteken refereerde naar paddenstoelen als teonanácatl, wat letterlijk vertaald kan worden als “god paddenstoel”. De daad van het nemen van de paddenstoelen stond bekend als monanacahuia, wat “zichzelf paddenstoelen” betekent.

Gedetailleerde beschrijvingen van het gebruik van paddenstoelen en andere entheogenen door de Azteken kan gevonden worden in De Florentijnse Codex, een uitgebreid onderzoek naar Meso-Amerikaanse culturen dat geschreven is door de Spaanse Franciscaanse broeder Bernardino de Sahagún.

WAT ZIJN MAGIC TRUFFELS?

WAT ZIJN MAGIC TRUFFELS?

Truffels en paddenstoelen worden geoogst van hetzelfde organisme en produceren dezelfde effecten. Om het verschil tussen magic truffels en paddo’s beter te begrijpen, moeten we echter eerst begrijpen hoe een paddenstoel groeit.

Paddenstoelen zijn een schimmel, wat betekent dat ze vanuit sporen groeien, meestal in de grond of op rottend plantenmateriaal zoals oude houtblokken.

Het hart van een schimmel is mycelium. Dit is het vegetatieve deel van de schimmel en is gemaakt van fijne, draadachtige vezels die bekend staan als hyphae.

In de juiste omstandigheden groeit een schimmel op een manier die vergelijkbaar is met een bloem. Deze bloemen zijn de paddenstoelen die we oogsten.

Truffels, aan de andere kant, zijn de sclerotia van een schimmel. De sclerotia is een compacte massa verhard mycelium dat als het ware ligt te slapen onder de grond en als voedselreserve fungeert wanneer de schimmel ongunstige omstandigheden treft.

Gebruik Onze Paddo Doseringscalculator

PSYCHEDELISCHE CHEMIE

Psilocybine, psilocine, baeocystine en norbaeocystine zijn in de natuur voorkomende psychedelica van het tryptamine type, die tot voor kort enkel in schimmelorganismen waargenomen kon worden. De bestanddelen zijn aanwezig in verschillende schimmels, met name in het geslacht psilocybe, dat over de hele wereld voorkomt.

In het menselijk lichaam bindt psilocybine/psilocine zich aan serotoninereceptoren, want de chemische structuur van deze stoffen lijkt op die van serotonine (5-hydroxytryptamine). Het was niemand minder dan LSD-uitvinder dr. Albert Hofmann die in 1995 de entheogene tryptaminen uit Psilocybe Mexicana en Psilocybe Cubensis extraheerde en isoleerde en ze de naam psilocybine en psilocine gaf.

Psilocybine & Psilocine

Deze twee bestanddelen kunnen in één adem worden genoemd. Psilocybine wordt namelijk in het menselijk lichaam naar psilocine omgezet door de verwijdering van een fosfaatgroep, en psilocine is een krachtig entheogeen en veroorzaakt een soortgelijk effect als het semi-synthetische LSD en vergelijkbare lage doseringen van natuurlijk N, N-dimethyltryptamine (DMT). Psilocybine en psilocine zijn indole alkaloïden en behoren tot de klasse van tryptaminen.

Psilocybine

Psilocine

 

Baeocystine & Norbaeocystine

Baeocystine (= N-Norpsilocybine) en norbaeocystine zijn licht effectieve hallucinogenen en behoren tevens tot de klasse van tryptaminen. Voor zover bekend worden baeocystine en norbaeocystine alleen aangetroffen in schimmels en komen ze meestal samen met het psilocybine/psilocine complex voor.

Baeocystine

Norbaeocystine

POPULAIRE PRODUCTEN

De Zamnesia Shroomshop bevat honderden producten, van groeikits tot basisbenodigdheden. Hier zijn een aantal van onze populairste producten:

Zamnesia Moby Dick Grow Kit: De Moby Dick, een kruising tussen Albino A+ en Golden Teacher, is een krachtige paddo-strain. Het heeft een uniek gebrek aan pigmentatie in de hoeden, waardoor de vrucht van top tot teen een specifiek witte kleur heeft. Deze kit is door ons eigen team van shroom-experts ontworpen en bevat een mix van perliet (om te helpen bij de waterretentie), een gekoloniseerde roggecake, en een laag vermiculiet als omhulsel. Ze zijn helemaal klaar om te kweken, dus je hebt alleen een beetje geduld en een spuitfles nodig en al voor je het weet ben je je eigen Moby Dick-paddenstoelen thuis aan het kweken.

MushMush Grow Kit 'Moby Dick'

Utopia Magic Truffels: De psilocybe utopa is een extreem krachtige paddenstoelenstrain die geliefd is om haar sterkte. Alhoewel deze strain in het algemeen alleen aangeraden wordt aan ervaren gebruikers, staat ze bekend om het produceren van krachtige en inzichtrijke trips. Deze truffels, beschikbaar in pakjes van 15 gram, zijn klaar om van te genieten en kunnen (ongeopend) ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaard worden. 

Magic Truffels Utopia

Supa Gro B+ Grow Kit: Zoals we eerder hadden genoemd, is de B+ een populaire paddenstoelenstrain die bekend staat om haar kracht en de productie van grote opbrengsten. Deze 100%-myceliumkit bevat geen fillerproducten (zoals perliet of vermiculiet) en belooft onder de juiste omstandigheden tot 7 oogsten aan paddenstoelen van hoge kwaliteit. Zodra deze kits op je deurmat liggen, ben je klaar om te kweken, en ze worden geleverd met een basis kweekzak. 

Supa Gro Kit 100% 'B+'

Psilocybe Hollandia: De psilocybe hollandia is een nieuwe strain die in Nederland ontwikkeld is door een van de leidende truffelproducenten van het land. Deze pakjes van 15 gram met extreem hoge potentie kunnen makkelijk 2 trips produceren, en kunnen (ongeopend) tot twee maanden bewaard worden in de koelkast. Eenmaal geopend moeten de truffels binnen 48 uur geconsumeerd worden. 

Psilocybe Hollandia

De legale status van psilocybepaddenstoelen verschilt per land, wat betekent dat we niet naar alle landen kunnen verzenden.

Zamnesia bezorgd in alle landen binnen de EU. Check alsjeblieft bij je lokale autoriteiten voor meer informatie over de wetten in je land.

IS HET LEGAAL OM PADDO’S TE KWEKEN?

VIDEO: Hoe Zet Je Een Supa Gro Kit 100% Op?

Het kweken van paddo’s is in bepaalde delen van de wereld legaal. Ook hier geldt dat je bij je lokale autoriteiten preciezere informatie kunt opvragen over de wetten in jouw gebied.

Zamnesia adviseert niemand om paddenstoelen te kweken of zich met andere activiteiten in te laten die mogelijk tegen de wetten van zijn of haar land ingaan.

HOE BEWAAR JE PADDO’S?

Verse paddenstoelen moeten meestal binnen 2 dagen geconsumeerd worden. Sommige van onze verse truffels kunnen in hun ongeopende verpakkingen echter 2 maanden goed blijven in de koelkast.

Verse paddenstoelen kunnen worden gedroogd en in een vacuüm-afgesloten verpakking langere tijd goed blijven. Voor meer informatie check je ons vorige artikel over het drogen van magic mushrooms.