Magic Mushroom Hygrometer / Thermometer

(81)

De ideale luchtvochtigheid en temperatuur zorgen voor optimale psilocybe paddenstoelen. Behoud de controle over je kweekomgeving met deze gemakkelijk te gebruiken combinatietool.

9,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (81)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

GARANDEER DE BESTE OMSTANDIGHEDEN VOOR JOUW PADDO PROJECT

Voor de paddo thuiskweker zijn een thermometer en hygrometer onmisbare hulpmiddelen om de ideale omstandigheden te beheren. Wanneer je deze twee meters combineert in een eenvoudig te gebruiken apparaat, kun je in één oogopslag kijken hoe het klimaat in de zak er voor staat. Volgens de Psilocybin Mushroom Bible is een constante luchtvochtigheid van 90% ideaal, met een vaste temperatuur van 21–27°C. Als je een apparaat hebt dat beide parameters controleert, is het onderhouden van de ideale omgeving voor paddo's heel eenvoudig.

Deze meter is ideaal voor alle paddo set-ups. Controleer kweeksets, zakken én containers met één druk op de knop. Dankzij de lange kabels en eenvoudig te bevestigen sondes hoef je de kweek nooit te verstoren. Het scherm moet buiten de ruimte bevestigd worden om zo een stabiele omgeving te behouden. De batterij is meegeleverd, dus je kunt onmiddellijk aan de slag. Het is tijd voor paddo's!

HET BEHALEN VAN DE BESTE RESULTATEN

De complete unit bestaat uit een venster met twee sondes (met zuignap), elk verbonden door lange kabels.

 • Bevestig beiden sonde in het midden van de kweekzak of aan het deksel van de container. Schat de hoogte van de volwassen paddo's en verleng je kabels zodat de sondes op de juiste hoogte hangen. Een te hoge of te lage bevestiging leidt mogelijk tot schommelende metingen.
 • Plaats het uitleesvenster waar je maar wilt. De lange kabels maken dit eenvoudig.
 • Optimale luchtvochtigheid: 90%
 • Optimale temperaturen: 21-27°C
Reviews (81)
  (81)
  11/Sep/2021

  Tut was es soll
  Funktioniert sehr gut hatte vorher eins von Amazon was ich komplett in den Beutel stellen musste das ist mittlerweile durch die hohe Luftfeuchtigkeit kaputt gegangen das von zamnesia funktioniert problemlos da muss man nur die beiden Sensoren reinhängen super tolles Produkt aus dem super Shop

  10/Sep/2021

  thermo
  Tres simple d utilisation, good job

  28/Aug/2021

  Tres bonne qualiter!
  Ce thermomètre est vraiment parfait! Et de tres bonne qualiter

  10/Aug/2021

  Does the job
  Very stabil and functional

  09/Aug/2021

  Mal funzionante
  Non funziona per niente, deluso.

  20/Jul/2021

  muy recomendable
  Antes de tenerlo me salían setas pero era una lotería porque a veces se me daban muy bien pero otras no salía ni el micelio. Pongo los panes en un semillero grande de plastico y con el termometro controlo la temperatura y la humedad dentro y sé si necesitan más calor o menos. Si se pasa de humedad se ventila y listo. Así se me han dado realmente bien el 100% de las veces y saco 3-4 cosechas y para lo que vale el termometro está genial.

  19/May/2021

  Reicht vollkommen aus
  Für diesen Zweck reicht es vollkommen aus, bin sehr zufrieden

  12/May/2021

  Efficace
  Parfait,c'est ce que je voulais..

  29/Apr/2021

  A ce prix c'est top
  Génial, il fonctionne bien et donne les précieuses indications nécessaires pour nos cultures diverses. Fait son job, ni plus ni moins. Fourni avec une pile, c'est appréciable. Aussitôt fonctionnel, impeccable !

  25/Apr/2021

  Heel handig
  Mooi product voor een zacht prijsje ( zéker vergeleken met soortgelijke producten die op internet staan ) Doet wat hij moet doen, al twijfel ik een beetje aan de accuraatheid van de hydro meter. Van de 4 die ik gekocht heb, wijkt er één continu 15% af, evengoed is er met deze ook goed te werken. Mooi speelgoed, essentieel voor het creëeren van je gewenste klimaat

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Magic Mushroom Hygrometer / Thermometer
Magic Mushroom Hygrometer / Thermometer
Magic Mushroom Hygrometer / Thermometer
Magic Mushroom Hygrometer / Thermometer