MIGHTY+

(10)

Ben je tevreden over de Storz & Bickel MIGHTY? Deze nieuwe en verbeterde versie gaat nog een paar stappen verder met een verbeterde opwarmtijd en razendsnel opladen. Bovendien is de behuizing verbeterd, waardoor deze vaporizer ongelooflijk fijn in de hand ligt.

€ 398,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (10)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

Storz & Bickel MIGHTY+ Vaporizer: geweldige nieuwe kenmerken

Storz & Bickel is een ware titaan op de markt van vaporizers. Het bedrijf staat bekend om het leveren van apparaten van superieure kwaliteit. De Mighty+ is een update van een van hun paradepaardjes. Het is een ontzettend populaire, draagbare vaporizer die indruk maakt op beginners en mensen die ervaring hebben met eerdere versies.

Hoe gebruik je de Mighty+?

De Mighty+ is een betrouwbare, draagbare vaporizer die moeiteloos in gebruik is en prettig in de hand ligt. Een simpele draai aan de bovenkant onthult een diepe en ruime keramische vulkamer, waar je gemakkelijk de beste kruiden en concentraten in kwijt kunt.

Plaats de bovenkant terug en de vape is klaar voor gebruik. Met een druk op de knop aan de zijkant komt het apparaat in actie, waarbij ook een gemakkelijk afleesbaar display oplicht. Andere vaporizers bieden slechts een enkele warmte-instelling. De Mighty+ stelt gebruikers in staat om een temperatuur naar keuze in te stellen (van 40°C tot 210°C), dankzij het intuïtieve systeem met twee knoppen.

De Mighty+ heeft slechts 60 seconden nodig om op te warmen tot de gewenste temperatuur, waardoor je snel kunt genieten. Deze iteratie is echter nauwkeurig afgesteld om een groot aantal functies te bieden die het niveau nog hoger tillen. Een voorbeeld is de supercharge-functie waarmee het mogelijk is een lege batterij binnen ongeveer 40 minuten op te laden tot 80%. Voorbij is die lange wachttijd als je zin hebt in een zoete vape-sessie. Sluit simpelweg de USB-C-oplader aan en je kunt aan de slag.

Dankzij de verbeterde behuizing ligt de Mighty+ lekkerder in de hand dan ooit tevoren. Geloof ons, als je eenmaal begint met deze vaporizer kun je hem maar moeilijk wegleggen. Dit is Duits vakmanschap op zijn best. Storz & Bickel houden zeker hun reputatie hoog als leveranciers van enkele van de beste vaporizers op de huidige markt. Het is ook fijn om te weten dat elke Mighty+ 2 jaar garantie van Storz & Bickel heeft. Mocht je onverhoopt in de problemen komen met deze krachtpatser, dan staan ze voor je klaar.

Omvang van de levering

In de doos vind je...

  • 1× Mighty+
  • 1× USB-C-kabel (USB type-C naar USB type-A stekker)
  • 3× Normaal screen — Klein
  • 3× Grof screen — Klein
  • 3× Basisafdichtingsring — Klein
  • 1× Doseercapsule
  • 1× Schoonmaakborstel
  • 1× Gebruikershandleiding

Garantie

2 jaar garantie bij Storz & Bickel, plus een jaar extra na registratie.

MIGHTY+ Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk Storz & Bickel
Verwarmingsmethode Hybride
Temperatuurbereik 40-210°C
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden, Concentraten
Reviews (10)
    (10)
    Bekijk alle reviews
    26/Feb/2024

    Perfect
    I've had this device for a few weeks now and honestly cant find fault with it. It's simple to operate, is extremely effective and is a breeze to clean. It's not cheap but is worth every penny.

    M. N.
    13/Dec/2023

    Awesome
    Can’t stop using it

    C. C.
    11/Aug/2023

    Amazing top of the line vaporizer
    Was able to snag this one on a sale and its been my trusted main device ever since. highly recommend.

    L. P.
    07/Jun/2023

    Empfehlenswert
    Schnelle Aufheizung und lange Akkulaufzeit. 1a Qualität und Verarbeitung.

    H. F.
    17/May/2022

    Geld waard!
    Oké hij is prijzig maar wat een fijne vaporizer is het . Super in gebruik en zeer snel op temp. En ik heb gevoel dat batterij langer vol blijft. Ook het wisselen van vullingen en het meenemen van vullingen ( speciale sleutel hanger) is super makkelijk. Dit is ondertussen mijn 2e. Niet omdat de eerste kapot was maar hij is alweer wat jaartjes oud en de batterijen worden nu iets minder. Een echte aanrader!!

    M. V.
    20/Mar/2022

    Goede service en fijne vaporizer
    Bedankt Zamnesia

    A. V.
    27/Jan/2022

    Mighty
    Dit ding is echt 'mighty'. Ik heb al veel vaporizers gebruikt, dit is echt voor de beste draagbare versie die er is. Bij 180 graden krijg je al de lekkerste vapes die je maar kan wensen, en als het minder wordt kan je nog even boosten om ook het laatste weg te dampen. Ik heb ook een crafty, maar mijn voorkeur gaat uit naar deze machine als ik zou moeten kiezen, Top ding. Doet precies wat het moet doen, super lekkere vapes , en hij werkt ook lekker lang. Ligt goed in de hand ook.

    R. V.
    26/Dec/2021

    Super
    J ai le mighty, le crafty, et maintenant le mighty+ , il est dans la droite lignée des deus autres , avec en plus la rapidité de chauffe … le top des vapo

    L. A.
    04/Dec/2021

    De beste.
    Wat. Een. Unit. Koop en koester deze vaporizer. Sluit een verzekering af. Deze is het waard. Groot en solide, met goede grip dankzij de bouw met koelvinnetjes die resulteren in een geweldige hanteerbaarheid. Een centrale oven met aan weerszijden 2 lijvige 25w batterijen met genoeg capaciteit voor 3 tot 4 sessies van gemiddeld 20 minuten. Een koelsysteem dat precies goed voelt, ook in hoe die 'trekt' tijdens het vapen. En bakken smaak. Laadt met een ipad-lader in ongeveer een uurtje tot vol, kan gebruikt worden terwijl ie aan de lader ligt. Komt met alles wat je nodig hebt voor het komende jaar of anderhalf.

    F. W.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
MIGHTY+
MIGHTY+
MIGHTY+
MIGHTY+
MIGHTY+
MIGHTY+
Je bezoekt onze Nederlandse website.