VaporizersVaporizers

De Vaporshop van Zamnesia beschikt over een ruim aanbod vaporizers voor elk budget. Van eenvoudige en betaalbare draagbare apparaten tot de nieuwste high-tech desktop modellen; je vindt ze allemaal bij ons, tegen zeer gunstige prijzen!

WIJ BIEDEN EEN RUIM ASSORTIMENT VAPORIZERS IN ALLE VORMEN EN MATEN

Ga voor het gezonde alternatief! Een vaporizer verhit je wiet tot het punt waarop de cannabinoïden verdampen. Het gedroogde, plantaardige materiaal verbrandt echter niet. Omdat er geen sprake is van rook en tabak, zorgt een vaporizer voor een pure en nog betere high.

Vapen is bovendien goedkoper (je hebt minder wiet nodig voor meer magie). Het is ideaal voor medicinale cannabis gebruikers (sommige modellen worden zelfs vergoed door ziektekostenverzekeraars in bepaalde landen). Maar ook voor recreatieve stoners is het perfect. Wij streven ernaar de beste vapes in ons assortiment te hebben, dat zich nog steeds verder uitbreidt. We beschikken altijd over de nieuwste, moderne designs. Het maakt niet uit wat voor soort vaporizer je zoekt, wij hebben hem!

Lees meer...
Lees minder

Vaporshop - Klik hier voor meer info

Informatie Over Vaporizers

Informatie Over Vaporizers

Vaporizers zijn een must-have accessoire geworden voor cannabis liefhebbers wereldwijd.

Bij de Zamnesia Vapor Shop, wijden we ons aan de verkoop van de beste vaporizers van de meest betrouwbare fabrikanten, waaronder Volcano, FireFly, Arizer, en nog veel meer.

Of je nu een gemakkelijk te gebruiken draagbare vape of een geavanceerder desktop model zoekt, we garanderen dat je hier kunt vinden wat je wilt hebben. We hebben ook verschillende accessoires, evenals onderdelen voor de meeste van onze modellen.

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk onze shop vandaag nog om een nieuwe vape of accessoire te bestellen. Voor meer informatie over vaporizers, hoe ze werken en voor onze best verkochte producten, blijf lezen.

WAT ZIJN VAPORIZERS EN HOE WERKEN ZE?

WAT ZIJN VAPORIZERS EN HOE WERKEN ZE?

Vaporizers zijn apparaten die worden gebruikt om bestanddelen uit gedroogd plantmateriaal, concentraten, of e-liquids te halen zonder de substantie te verbranden, waardoor vaporizers een gezonder alternatief zijn voor traditionele vormen van het consumeren van cannabis, tabak of andere rookbare kruiden.

Vaporizers zijn er in vele stijlen, vormen en maten, variërend van desktop modellen tot kleine draagbare apparaten. Bij Zamnesia hebben we zowel draagbare als desktop vapes, die je verder onderaan deze pagina kunt vinden.

Vaporizers werken volgens het principe van convectie of geleidende verwarming.

Convectie vaporizers verhitten de lucht rondom het product in de kamer tot een punt waarop de bestanddelen in het product zich omzetten in damp.

Geleidende vaporizers, daarentegen, verhitten een oppervlak waarop het gewenste product wordt geplaatst (vergelijkbaar met een dab rig). Geleidende vaporizers moeten meestal worden geschud tijdens het gebruik om te voorkomen dat het product verbrandt.

DRAAGBARE VS. DESKTOP VAPORIZERS

DRAAGBARE VS. DESKTOP VAPORIZERS

Bij Zamnesia hebben we een groot scala aan desktop en draagbare vapes.

Draagbare vaporizers zijn ideaal voor gebruikers die onderweg willen vaporizen. Ze zijn ontworpen met draagbaarheid in gedachten en passen gemakkelijk in een rugzak, portemonnee, of zelfs in je zak.

Draagbare vapes zijn super gemakkelijk in gebruik en hebben meestal geen lastige bediening en instellingen zoals in het geval van desktop varianten. Hierdoor kun je super eenvoudig en snel onderweg vaporizen, maar het houdt ook in dat je beperkt bent wat betreft de temperatuurregeling en andere instellingen van de vaporizer.

Bekijk Draagbare Vaporizers

Desktop vaporizers, daarentegen, zijn niet ontworpen om onderweg te gebruiken. Het zijn complexe technische apparaten die meestal worden geleverd met geavanceerde temperatuurinstellingen, grote kamers, en verschillende inhaleer accessoires, zoals ballonnen, whips, of waterpijp uitbreidingen.

Desktop vapes doe je meestal rechtstreeks in een stopcontact. Met een sterke, stabiele stroomaansluiting, produceren deze vapes meer damp, wat ze ideaal maakt voor vape liefhebbers of langere sessies met meerdere mensen.

Bekijk Desktop Vaporizers

WAAROM VAPEN? DE VOORDELEN VAN VAPORIZING

WAAROM VAPEN? DE VOORDELEN VAN VAPORIZING

Er zijn verschillende voordelen van vaping, waaronder een aantal voor de gezondheid.

Aangezien vaporizers geen plantmateriaal verbranden, krijgen gebruikers veel minder chemische stoffen binnen dan in het geval van traditionele rookmethoden.

Hoewel de meeste cannabis liefhebbers fel hun favoriete vrijetijdsbesteding verdedigen en beweren dat het roken van cannabis veel minder schadelijk is dan het roken van sigaretten, hebben ze in feite niet gelijk.

Verschillende studies hebben aangetoond dat het inhaleren van cannabisrook van een joint, blunt, waterpijp of dab rig de roker blootstelt aan dezelfde gezondheidsrisico's als in het geval van het roken van sigaretten. Dit komt doordat marihuanarook dezelfde chemische stoffen bevat als tabaksrook.

Een studie uit 2008 laat zelfs zien dat cannabisrook hogere concentraties chemische stoffen bevat, zoals ammoniak en waterstofcyanide, dan sigarettenrook.

Een onderzoek uit 1988, gepubliceerd in de New England Journal of Medicine, heeft ook aangetoond dat cannabisrook tot 3 keer meer teer bevat dan tabaksrook en dat het roken van cannabis bij gebruikers leidt tot 5 keer zoveel carboxyhemoglobine in het bloed.

De belangrijkste reden waarom roken (van zowel cannabis als tabak, en andere rookbare kruiden) zo schadelijk is voor onze gezondheid, is omdat er sprake is van verbranding. Als gedroogd plantmateriaal wordt verbrandt (of het nu tabak, cannabis, of een fijn kruidenmengsel is dat je in een headshop hebt gekocht), komen er duizenden chemische stoffen vrij in de rook, waarvan vele zeer giftig en/of kankerverwekkend zijn.

Gerelateerd verhaal

Waarom Vaporizen: De 5 Belangrijkste Voordelen

Bij het inhaleren van rook van een joint of sigaret, stel je je lichaam rechtstreeks bloot aan deze schadelijke chemische cocktail.

Door een vaporizer te gebruiken, kun je cannabis, tabak, of andere gedroogde rookbare kruiden consumeren zonder je lichaam te onderwerpen aan het gezondheidsrisico zoals in het geval van roken.

Naast de voordelen voor onze gezondheid, zoals we hierboven hebben beschreven, heeft vaping nog een paar andere pluspunten. Waaronder:

• Hogere gehalten: Een studie van California NORML en MAPS heeft aangetoond dat vaporizers ongeveer 46% van de aanwezige THC om kan zetten in damp, terwijl de gemiddelde joint minder dan 25% THC in rook omzet.

• Meer smaken: Veel van de fijne terpenen in cannabis, tabak, en ander plantmateriaal verbranden bij relatief lage temperaturen. Door een vaporizer te gebruiken, behoud je de subtiele smaken van je "rook", die in het geval van verbranding meestal oplossen.

• Minder Rook: Vaporizing zorgt niet voor dikke, plakkerige rook zoals bij een joint of sigaret. In plaats daarvan verdwijnt de geproduceerde damp meestal in een paar seconden zonder veel geurtjes achter te laten.

HET BELANG VAN TEMPERATUUR

HET BELANG VAN TEMPERATUUR

Het belangrijkste aspect van vaporizing is temperatuur: Als je vaporizer te hoog staat ingesteld, riskeer je verbranding van je materiaal; als hij te laag staat geprogrammeerd, komen de gewenste bestanddelen niet vrij van hetgeen je aan het vapen bent.

In een artikel van Leaf Science, beweert Dr. Arno Hazekamp, een medicinale cannabis onderzoeker en hoofd research bij Bedrocan BV in Nederland, dat 210° C de ideale temperatuur is voor het vaporizen van cannabis. Bij deze temperatuur komen de meeste bestanddelen van je wiet vrij zonder dat ze verbranden.

De beste temperatuur voor vaporizing is anders in het geval van andere substanties zoals tabak (125-150° C) of kruidenmengsels. Voor een gedetailleerde lijst van vaporizing temperaturen, klik hier.

VIND JE PERFECTE VAPE VANDAAG NOG

Als je een vaporizer uitkiest, is het belangrijk om je persoonlijke voorkeuren in gedachten te houden.

Indien je een druk leven leidt en een betrouwbaar apparaat wilt dat je bijna overal kunt gebruiken, kun je de draagbare vapes bekijken die we hierboven hebben besproken.

Als je daarentegen van het vaporizing ritueel houd in je eigen huis en lange sessies wilt houden met je vrienden, en wilt experimenteren met de temperatuur en verschillende inhaleer methoden, dan is een desktop model de beste keuze.

Welke je ook kiest, we garanderen je dat we de perfecte vaporizer voor je hebben. Dus, bekijk ze allemaal en bestel vandaag nog.

Gerelateerd verhaal

Het Selecteren Van Jouw Ideale Vaporizer