CRAFTY+

(2)

De CRAFTY+ is een moderne en stijlvolle draagbare vaporizer, die ideaal is voor onderweg. Dit verbeterde model kun je op afstand bedienen met je smartphone, gebruikt hybride verhitting en bevat een koelsysteem voor zijdezachte hijsjes.

298,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

De CRAFTY+: High-tech en draagbaar

De CRAFTY+ is de opvolger van het beroemde en geliefde origineel. De nieuwe en verbeterde versie heeft daarbij alle uitstekende eigenschappen van haar voorganger. Daarnaast zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, die het toestel nog aangenamer maken om te gebruiken. Storz & Bickel staan erom bekend al hun vaporizers van Duitse degelijkheid en vernuftig design te voorzien. De CRAFTY+ is het kleinste toestel in hun assortiment. Daarmee is hij ideaal voor vapen onderweg en tijdens het reizen. De bevredigende ergonomische vorm past perfect tussen je handpalm en vier vingers.

De praktische vorm betekent ook dat hij gemakkelijk in de meeste zakken glijdt en nauwelijks ruimte inneemt bij transport in een tas of rugzak. Het nieuwe strakke ontwerp heeft daarbij een verbeterde grip. Daardoor is het toestel nog comfortabeler te bedienen met één hand. Ben je klaar om te vapen? Zet hem simpelweg aan, vouw het stevige mondstuk uit en inhaleren maar!

HIGH-TECH VERBETERINGEN

Misschien wel de indrukwekkendste functie van de CRAFTY+ is de geïntegreerde smartphone-technologie. Het toestel is direct en op afstand te bedienen met behulp van de Storz & Bickel Web app. Via Bluetooth ben je in staat diverse factoren in te stellen op basis van je persoonlijke voorkeur.

De variabele temperatuurinstellingen geven je controle over elk hijsje en maken het mogelijk om gewenste chemische stofjes te benutten. Met de simpele ééntoetsbediening ben je in staat 3 voorgeprogrammeerde temperatuurstanden te selecteren. De CRAFTY+ bevat ook een sneltoets voor de maximumtemperatuur van 210°C. Druk daarvoor simpelweg driemaal op de aan/uit-knop.

De CRAFTY+ bevat prachtige leds die het damppad verlichten. Felle tinten rood, roze, geel en blauw stelen helemaal de show. Dit is met name indrukwekkend bij gebruik in een donkere kamer.

HYBRIDE VERHITTING

De CRAFTY+ warmt 30% sneller op dan het oorspronkelijke model. Nu duurt het slechts 60 seconden voordat er een boterzachte, volle lading damp klaarstaat om je longen te vullen. Het verhittingscompartiment kan zowel gedroogde toppen als concentraten aan. Het toestel gebruikt een hybride verhittingssysteem dat conductie (verhitting door direct contact) combineert met convectie (verhitting door warme lucht). Deze tweeledige verhittingsmethode verzekert dat er niets verloren gaat. Tegelijk zorgt het voor een zachte, aangename ervaring.

Na het verhitten koelt een ingenieuze koelunit de damp, waardoor deze heerlijk zacht is. Storz & Bickel heeft het toestel uit PEEK vervaardigd — hoogwaardige en hittebestendig kunststof — wat de damp op een aangename temperatuur brengt.

COMFORT EN STIJL VOOR ONDERWEG

De CRAFTY+ is de ultieme vaporizer voor onderweg. Het apparaat levert stijl, klasse en zachte damp, overal waar je gaat. De vlugge opwarmtijd en compacte behuizing maken het de perfecte reisgenoot.

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

 • CRAFTY+-vaporizer
 • USB-kabel
 • 3 normale gaasjes, klein
 • 3 grove gaasjes, klein
 • 2 druppelkussens, klein
 • Doseercapsule
 • Gebruiksaanwijzing
 • Veiligheidsinstructies
CRAFTY+ Product Informatie
Merk Storz & Bickel
Type Draagbaar

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  15/Oct/2020

  Great quality
  Okay it's Storz & Bickel so didn't expect less. But still, very happy with my vaporizer :D

  16/Mar/2020

  Top quality
  This device is freaky awesome iam owner of old crafty , mighty, and volcano classic. so the new crafty+ is pretty same with old crafty but is quicker and you have one or two cups more! 2 adjust turbo for temperature and you remind you when its going off with vibration. For me is worth the money!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+
CRAFTY+