Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Over ons

Welkom bij Zamnesia, de grootste online Zaden Bank, CBDshop, Headshop, Smartshop en Lifestyleshop van Europa.

Graag willen wij u vertellen wie we zijn, hoe wij te werk gaan en u uitleggen wat ons beleid is inzake de veiligheid en privacy van uw gegevens.

Zamnesia Warehouse

Zamnesia zit al sinds 2002 in de geestverruimende industrie en biedt op dit moment via de webshop meer dan 3000 unieke producten aan. Dit maakt Zamnesia een van de grootste online winkels voor headshop, smartshop, en cannabis gerelateerde artikelen van Europa.

Met een team van 20 professionals dat ondersteund wordt door verschillende insiders, freelance professionals en professionele cannabis zaden producenten blijft Zamnesia groeien en zichzelf door ontwikkelen.

Een geweldig en compleet aanbod van verschillende producten

Naast ons uitgebreide aanbod van bongs, (water)pijpen, vaporizers, grinders en andere rook gerelateerde artikelen heeft Zamnesia ook een enorm aanbod van verschillende vloeitjes en tips, weegschaaltjes en geheime opbergdoosjes.  

Om meer dan 20 jaar ervaring met het kweken en produceren van cannabis zaden op Nederlandse bodem te kunnen delen met cannabis liefhebbers wereldwijd hebben we besloten onze eigen cannabis zaden lijn op de markt te brengen. Onze cannabis zaden collectie bestaat uit met de hand geselecteerde cannabis zaden met een enorm hoog kwaliteits gehalte. Op die manier kunnen wij verschillende gefeminiseerde én gefeminiseerde autoflowering soorten aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Al onze zaden zijn direct afkomstig van de organische moederplanten en worden dagelijks getest om de kwaliteit van ontkieming te kunnen garanderen. Naast onze eigen soorten hebben we ook de cannabis strains van de grootste zaden merken op vooraad. Alles bij elkaar kunt u op Zamnesia meer dan 1500 verschillende cannabis strains vinden.

Maar er is nog meer...

Ook voor de mensen met een voorkeur voor exotische producten heeft Zamnesia veel verschillende producten in huis. Van growkits om je eigen paddenstoelen te kweken tot aan psychedelische zaden en kruiden. De festival- en feestgangers hoeven ook niet meer verder te zoeken, want met de party pillen en de uitgebreide collectie lifestyle artikelen die Zamnesia aanbiedt wordt elk festival een geslaagd feest.

De privacy en veiligheid van uw persoonlijke gegevens

In tegenstelling tot bij de meeste online winkels in de geestverruimende branche, staan bij Zamnesia een snelle levering en discretie van betalingen en verzendingen centraal.

Al onze producten worden verstuurd in discrete dozen waar onze bedrijfsnaam of logo nooit op vermeld zal staan. Wij versturen de pakketten zodanig dat deze niet bij uw buren worden afgegeven wanneer u niet thuis bent. Ook zorgen wij ervoor dat het postkantoor u op de hoogte brengt wanneer u niet thuis was en er een post pakket voor u klaar staat.

Om uw bestelling goed af te ronden hebben wij uw naam, e-mailadres en ontvangstadres nodig. Afhankelijk van uw betaalmethode kunnen wij u vragen om uw creditcard nummer en creditcard vervaldatum, of uw bankrekening nummer. Deze persoonlijke informatie verzamelen wij alleen om uw bestelling(en) te verwerken en u een gemakkelijke winkel ervaring te geven.

Persoonlijke informatie zal uiteraard versleuteld worden opgeslagen en zal nooit aan derden worden vrij gegeven. Daarnaast zullen wij u in geen enkel geval spam emails sturen of uw email adres aan derden geven.

Voor vragen en / of opmerkingen over onze privacy regeling of over een van onze producten kunt u gebruik maken van onze contact pagina.

Zamnesia Warehouse

 

 


Zamnesia