Over Ons

Over Ons

Welkom bij Zamnesia, we stellen ons graag even voor. Bij ons vind je een grote verscheidenheid aan smart- en headshop-producten, zoals wietzaden, gedroogde planten en kruiden, vaporizers, magic truffels en paddokweeksets. Wij staan voor de hoogste mate van professionaliteit, betrouwbaarheid en service. Door ijzersterk teamwork en passie voor ons werk, zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onmisbaar merk in de industrie en daar zijn we trots op!

Onze missie

Onze missie

Sinds de oprichting in 2012 hebben we maar één doel voor ogen: de allerbeste producten uit de natuur toegankelijk maken voor iedereen, waarbij we kwaliteit, betrouwbaarheid en service nooit uit het oog verliezen.

Bij alles wat we doen, streven we naar de hoogste mate van klanttevredenheid en productbeleving. Mocht er onverhoopt na aankoop ondersteuning nodig zijn, dan doen we dit op een menselijke en persoonlijke manier. Daarbij streven we naar een geschikte oplossing en een zo kort mogelijke reactietijd.

Een ander aspect van onze service is het voeren van een uitgebreid assortiment. We houden nieuwe ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en ondernemen actie wanneer nodig. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk dat alle producten eerlijk worden ingekocht en de klant een scherpe prijs betaalt.

Ook verkopen we een hoop producten onder eigen merk. Zodoende behouden we een hoge mate van controle en zijn we in staat de hoogste kwaliteit te waarborgen. Het beste voorbeeld hiervan zijn onze cannabiszaden van ons eigen merk Zamnesia Seeds.

Tot slot vinden we het belangrijk om klanten goed te informeren. Dit doen we voornamelijk door middel van onze content en keuze-modules. Denk daarbij aan diepgaande artikelen, onze seedfinder, doseringscalculator, kweekgids en nieuwsbrieven.

Zorgeloos bestellen en ontvangen

Zorgeloos bestellen en ontvangen

Om een veilige online omgeving en betaling te kunnen garanderen, treffen wij de meest vergaande beveiligingsmaatregelen. Daarbij worden alle partijen waarmee we samenwerken (bijvoorbeeld transportdiensten) uitvoerig gescreend en maken we afspraken om de hoogste mate van privacy te kunnen waarborgen.

Al onze bestellingen worden discreet verzonden en je pakket is vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat, te volgen via Track & Trace.

Onze webshop is daarnaast gecertificeerd door zowel Thuiswinkel Waarborg als Ecommerce Europe en beoordeeld door duizenden klanten. In de afgelopen jaren hebben we zo duizenden positieve reviews verzameld.

Toen en nu

Wat in 2012 begon vanuit de huiskamer, is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een aansluitend eigen magazijn en hecht team van zestig man sterk. Na de eerste bestelling in 2012, zijn er in de jaren erna nog duizenden gevolgd.

Momenteel zijn we in zestien Europese landen actief en kunnen we onszelf met trots de Europese marktleider noemen op het gebied van wietzaden en smart- en headshop-producten. Het aantal landen hopen we in de toekomst nog verder uit te kunnen breiden.

Ondertussen groeit ook het aantal fans online gestaag. De ongekende groei die wij hebben doorgemaakt, hebben we te danken aan iedereen die ooit een bestelling bij ons heeft geplaatst. Daarvoor zijn we onze klanten eeuwig dankbaar. Bij Zamnesia werken we dagelijks aan het overtreffen van verwachtingen, met een obsessieve focus op klanttevredenheid.

Ons team

Ons team bestaat uit deskundigen op het gebied van cannabisvariëteiten, paddo-kweektechnieken, endogene substanties en gerelateerde instrumenten. We staan te allen tijde klaar om vragen te beantwoorden en bestellingen zo snel mogelijk af te handelen.

Contact

Mocht je feedback of suggesties hebben, ga dan naar onze contactpagina en gebruik het contactformulier of stuur een e-mail. We horen graag van je!


 

Just Amazing B.V. / Zamnesia 

J.M. Keynesplein 10 (*)
1066 EP Amsterdam

Nederland

KvK: 54983045

E: [email protected]
T: +31 (0)20-722 07 18

(*)Op dit adres is ons hoofdkantoor gevestigd. Het is geen fysieke winkel waar je aankopen kunt doen.

Je bezoekt onze Nederlandse website.