Magic Mushroom Spore Vials

Er zijn 5 producten.

Magic mushroom spore vials maken het makkelijker dan ooit om thuis paddo's te kweken. Hieronder vind je steriele sporen van diverse soorten Psilocybe cubensis, zoals Amazonian, B+, Golden Teacher, McKennaii en nog veel meer. Bekijk ons volledige assortiment magic mushroom spore vials en profiteer van snelle, discrete verzending en de beste prijzen!

Magic Mushroom Spore Vials - Klik hier voor meer info
Lees meer...
Lees minder
--
  • --
  • Best beoordeeld
  • Meest populair
  • Meeste recensies
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
  • Productnaam: A tot Z
  • Productnaam: Z tot A
(23)
17,95
Op voorraad

Je hebt 5 van 5 producten bekeken

Koop je magic mushroom spore vials bij Zamnesia

Koop je magic mushroom spore vials bij Zamnesia

Spore vials zijn een goed middel om thuis paddo's te kweken. Uit één vial haal je eenvoudig meer dan één flush. Hieronder ontdek je er meer over, dus lees snel verder.

Wat zijn spore vials?

Spore vials (flesjes paddosporen) zijn handig voor het kweken van Psilocybe cubensis (paddo's). In wezen zijn het injectieflacons, gevuld met gesteriliseerd water en sporen. Om zo'n oplossing luchtdicht te beschermen en vooral niet te laten besmetten, zijn de vials meestal van glas en voorzien van een rubberen afsluitdop. Een vial bevat ongeveer 1000 sporen per ml, meer dan genoeg om meteen met kweken te beginnen!

Hoe moet je een vial met paddosporen gebruiken?

Het is heel eenvoudig en loont zeker de moeite om een spore vial te gebruiken. Schud het flesje eerst goed, om de sporen gelijkmatig te verdelen. Prik vervolgens met een injectiespuit een gaatje in de rubberen afsluitdop van de vial. Dit gaat met een nieuwe injectiespuit vrij gemakkelijk: je steekt de naald erin en trekt met de zuiger de sporen omhoog. Een gebruikte injectienaald moet je echter eerst steriliseren, anders heb je kans op besmetting.

Nu kun je met de gevulde spuit de sporen gaan enten. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld een glazen pot met microporeuze tape erover, of een kweekzak met siliconen sluiting. Je steekt de injectienaald door de afsluiting heen en spuit de sporen naar binnen, in het substraat of de oplossing. Daarna trek je de naald er weer uit en sluit je de pot of de zak goed af. Vervolgens wacht je tot de sporen het mycelium beginnen te koloniseren. Als alles goed gaat, heb je in een mum van tijd je zelfgekweekte paddo's in handen!

Vials met paddosporen: FAQ

🥛 Zijn vials met paddosporen beter dan sporenspuiten?
Vials en sporenspuiten hebben elk voor- en nadelen. Zo zijn vials verkrijgbaar met verschillende soorten paddo's en zijn ze langer houdbaar. Maar je moet er wel altijd een injectiespuit bij gebruiken, en als je dat niet gewend bent, kan dat wat teveel van het goede zijn.
📦 Hoe moet je vials met paddosporen bewaren?
Om de inhoud niet te besmetten, moeten de vials altijd luchtdicht blijven en, bij een temperatuur van ongeveer 2–8°C, in de koelkast bewaard worden.
💯 Hoelang kunnen paddosporen in een vial goed blijven?
Als je ze onder de juiste omstandigheden bewaart, kunnen de sporen in de vials minimaal twee jaar goed blijven.

Waarom zou je flesjes paddosporen bij Zamnesia moeten kopen?

Het antwoord op de vraag waarom je zou moeten kiezen voor de vials met paddosporen van Zamnesia, is vrij eenvoudig. Zo worden onze flesjes op een professionele, zuivere manier, en onder gesteriliseerde omstandigheden geproduceerd, waardoor je ze na ontvangst meteen kunt gebruiken. Er is geen enkele kans op besmetting, dus succes is vrijwel verzekerd. Ook zijn ze niet duur. Bovendien mag je op onze geheimhouding vertrouwen: je ontvangt onze vials in een professionele en discrete verpakking, dus alleen jij weet wat erin zit!