Exclusieve Zamnesia-Collabs

Er zijn 18 producten.

Wij van Zamnesia bieden onze trouwe klanten alleen de beste wietzaadjes. Daarom vind je op onze site zo nu en dan exclusieve Zamnesia-collabs voorbijkomen. Deze wietsoorten symboliseren een ontmoeting van gelijkgestemde geesten. We werken hierbij samen met vooraanstaande zadenbanken om uitstekende, limited edition zaadjes die je nergens anders tegenkomt te ontwikkelen. In het verleden hebben we onder andere met Royal Queen Seeds, Kannabia, Exotic Seed en Philosopher Seeds samengewerkt. De zaadjes gaan altijd wel snel weg en de voorraad is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent en koop deze wietsoorten voordat ze nooit meer verkrijgbaar zijn!

Lees meer...
Lees minder
--
 • --
 • Best beoordeeld
 • Meest populair
 • Meeste recensies
 • Prijs: oplopend
 • Prijs: aflopend
 • Productnaam: A tot Z
 • Productnaam: Z tot A
  • Filter Op
  • Gefeminiseerd
  • Autoflowering
  • Regulier
  • CBD

Aanmelden: Zamnesia Exclusieve Collabs

De leus 'Profiteer nu het nog kan!' geldt ook absoluut voor onze limited edition collabs. Zo nu en dan bundelen we onze krachten met een van onze favoriete zadenbanken om werkelijk speciale en unieke soorten te maken. Ze zijn alleen wel snel uitverkocht en maar eenmalig verkrijgbaar! Meld je aan voor onze mailinglijst, zodat je altijd op de hoogte blijft en niets mist.

Binnenkort beschikbaar
 

Tropical Treatz (Purple City Genetics x Zamnesia Seeds) Feminized

Zamnesia ging een samenwerking met Purple City Genetics aan om je Tropical Treatz te brengen. Deze soort komt voort uit de winnende combi van Candy Rain en Papaya Bomb. En zoals je al kunt raden, heeft deze wiet een verrukkelijke smaak en geur, en rustgevende, opbeurende effecten. Verwen jezelf nu met deze tropische traktatie; er zijn slechts 500 packs beschikbaar!

€ 50,00 € 37,50
Niet op voorraad
 

Thai Dream (Royal Queen Seeds x Zamnesia) Feminized

Bij Zamnesia werken we graag samen met andere grootheden uit de industrie om onze klanten op nieuwe manieren te verwennen. Samen met onze goede vrienden van Royal Queen Seeds creëerden we Thai Dream. Deze kersverse strain heeft de voortreffelijke genen van onze Blue Dream en Lemon Thai van RQS. Verwacht heerlijke aroma's en smaken, rustgevende effecten en een hoge productiviteit.

(15)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized

Zamnesia heeft samengewerkt met Expert Seeds om een soort te creëren die een glimlach op het gezicht van iedere cannabisliefhebber zal toveren: Gigglez. Deze limited-edition cultivar combineert Pink Rozay met Jokerz en biedt rijke smaken, grote opbrengsten en opbeurende effecten. Maar aarzel niet te lang; er zijn maar 500 stuks beschikbaar!

(9)
Uitverkocht
 

Chop OG (Exotic Seed x Zamnesia Seeds) Feminized

Bij Zamnesia zijn exclusieve collabs om onze klanten te verrassen ons zeker niet vreemd. Samen met Exotic Seed ontwikkelden we de verrukkelijke Chop OG. Deze limited edition strain, beperkt tot 500 packs, kreeg de uitstekende genen van haar ouders Do-Si-Dos en Herz OG. Met ongeveer 24% THC kun je rekenen op een ervaring die niet alleen ongelooflijk lekker maar ook bijzonder rustgevend is.

(13)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Frosty Nightmare (Ripper Seeds x Zamnesia) Feminized

Zamnesia heeft de handen ineengeslagen met Ripper Seeds om een angstaanjagend goede strain te leveren, in de vorm van Frosty Nightmare. Als kruising van twee imposante strains is Frosty Nightmare een limited edition cultivar met ongelooflijke smaken en effecten. Bovendien levert de strain zowel binnen als buiten goede oogsten op!

(20)
Uitverkocht
 

Lemon Gelato (Kannabia x Zamnesia) Feminized

Grijp deze unieke kans om de daverende Lemon Gelato te proberen. Dit nieuwste liefdeskind van Zamnesia en Kannabia is het resultaat van een kruising tussen twee zeer hoogwaardige strains van beide zadenbanken. De plant is een voortreffelijk voorbeeld van moderne cannabisgenetica. Geniet van een hoog THC-gehalte van tussen de 18 en 22%, uitstekende oogsten en verrukkelijke...

(19)
€ 50,00
Uitverkocht
 

Banana GOAT (T.H. Seeds x Zamnesia Seeds) Feminized

Zamnesia kan, na een samenwerking met T.H. Seeds, je nu eindelijk Banana GOAT aanbieden. Deze strain zal je ongetwijfeld versteld doen staan. Banana GOAT heeft het beste van haar ouders overgenomen, en biedt geweldige smaken, geuren en speciale effecten. En dan hebben we het nog niet eens over de fantastische kweekervaring gehad. Mis deze strain niet, er zijn maar 500...

(10)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Blackout Automatic (FastBuds x Zamnesia Seeds) Feminized

Blackout Automatic komt voort uit een exclusieve samenwerking tussen FastBuds en Zamnesia Seeds. Deze autoflowering strain is een limited edition soort met uitstekende genen. Ze bevat een enorme...

(17)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Gorilla Wedding (BSF Seeds x Zamnesia Seeds) Feminized

Gorilla Wedding is voortgekomen uit een exclusieve samenwerking tussen BSF Seeds en Zamnesia Seeds, en een limited edition cultivar met alles wat je maar van een moderne strain wenst, plus nog meer! Met een enorm hoog THC-gehalte en zeer verfijnd terpenenprofiel, biedt ze geweldige effecten, smaken en geuren. Maar de voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

(21)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Intergelatic Kush (Kannabia x Zamnesia) feminized

Alles draait om balans bij Intergelatic Kush. De combinatie van de aardse OG Kush met zoete Gelato leidt tot een rookervaring die heerlijk is voor zoetekauwen, maar ook voor stoners met een voorliefde voor hartig. Dankzij het bijpassende effect is deze wiet erg veelzijdig. Er zijn echter slechts vijfhonderd pakjes verkrijgbaar. Scoor deze exclusieve collab strain van...

(17)
€ 50,00
Uitverkocht
 

Amnesia Punch (Ripper Seeds x Zamnesia) Feminized

Als je wilt weten wat Amnesia Punch te bieden heeft, moet je snel zijn. Er zijn namelijk slechts 500 pakjes met wietzaadjes verkrijgbaar. Deze soort is ontstaan uit een samenwerking tussen Ripper Seeds en Zamnesia en zal in de smaak vallen bij veel liefhebbers van wiet. Ze is productief, pronkt met zoete, fruitige smaken en met een sterke, opwekkende high.

(21)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Do-Si-Dos Punch (Advanced Seeds x Zamnesia) Feminized

Do-Si-Dos Punch is de nieuwste soort die voortvloeit uit de samenwerking tussen Advanced Seeds en Zamnesia. Deze smaakvolle feminized strain biedt een fruitige smaak, naast een zeer krachtige high. Maar wees er snel bij! De packs zijn beperkt tot slechts 500 stuks en zullen snel uitverkocht zijn.

(21)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

ZZ Punch (Royal Queen Seeds x Zamnesia) feminized

*** Limited Edition *** Van ZZ Punch ervaar je na een paar hijsjes al een stevige couch-lock of kruip je naar de koelkast om je vreetkick te stillen. De perfecte strain om van te genieten als je een avondje voor...

(17)
€ 60,00 € 45,00
Uitverkocht
 

Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized

Zamnesia en Exotic Seed werkten samen om Black ZZ te veredelen, een snelle kruising met overwegend indica-genen. Deze unieke variant van een populaire strain uit de VS ruikt fris naar tropisch fruit met een vleugje Kush en biedt zijdezachte rook. 

(7)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Blue 2.0 (Kannabia x Zamnesia) feminized

Blue 2.0 vertegenwoordigt een meesterlijke mix van hoogwaardige cannabisgenetica. Bovendien staat ze voor de vruchtbare samenwerking tussen Zamnesia en Kannabia Seeds. Blue 2.0: een droom om te maken, kweken en roken. Deze buitengewone hybride biedt evenwicht tussen een uitstekende smaak, bedwelmend aroma en explosieve opbrengsten.

(10)
€ 40,00 € 30,00
Uitverkocht
 

Bomberry Glue Auto (Bomb Seeds x Zamnesia) Feminized

Als je beestachtige kracht, overheerlijke smaken en buitengewone snelheid zoekt, zul je ondersteboven zijn van Bomberry Glue Auto. Deze soort is ontstaan uit een samenwerking tussen Zamnesia en Bomb Seeds. Als explosieve autoflower combineert ze twee beroemde soorten. Verwacht torenhoge THC-gehaltes, "berry" goede smaken en bombastische opbrengsten!

(15)
€ 50,00 € 37,50
Uitverkocht
 

Wifi 43 x Do-Si-Dos (Philosopher Seeds x Zamnesia) feminized

Zamnesia biedt vol trots een in beperkte oplage verkrijgbare kruising van de meesterveredelaars van Philosopher Seeds aan. Deze soort heet simpelweg "Wifi #43 x Do-Si-Dos" en op is op. Bekijk alle exclusieve Zamnesia-collabs

(5)
€ 40,00 € 30,00
Uitverkocht
 

Je hebt 18 van 18 producten bekeken

Je bezoekt onze Nederlandse website.