Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized

(8)

Zamnesia heeft samengewerkt met Expert Seeds om een soort te creëren die een glimlach op het gezicht van iedere cannabisliefhebber zal toveren: Gigglez. Deze limited-edition cultivar combineert Pink Rozay met Jokerz en biedt rijke smaken, grote opbrengsten en opbeurende effecten. Maar aarzel niet te lang; er zijn maar 500 stuks beschikbaar!

Uitverkocht
Koop 3 stuks 5% Korting

Aantal zaden: 5 € 50,00
 • Aantal zaden: 5 € 50,00
- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds x Zamnesia - Gigglez: echt lachen geblazen

Onze samenwerking met Expert Seeds heeft iets buitengewoons opgeleverd; maak kennis met Gigglez. Deze feminized fotoperiode cultivar is het eindproduct van het kruisen van onze Pink Rozay met Expert Seeds' Jokerz, en zal zelfs de meest stoïcijnse stoner aan het lachen krijgen. Gigglez is een indica-dominante hybride, heeft goede kweekeigenschappen en is uitzonderlijk sterk, maar je moet er wel snel bij zijn! Zoals bij de meeste van onze samenwerkingen is dit namelijk een limited-edition cultivar, en zijn er slechts 500 zaden-packs van verkrijgbaar. Elk pakketje bestaat uit vijf zaden, waarmee je genoeg hebt om te delen (of niet, natuurlijk)!

Gigglez kweken

Gigglez Expert Seeds & Zamnesia

Gigglez is geschikt voor uiteenlopende omgevingen en daarmee het ideale thuiskweekproject voor zowel nieuwkomers als ervaren kwekers. De soort kan een hoogte van 1,5 meter bereiken en heeft dus wat ruimte nodig, maar als je graag LST en andere trainingstechnieken toepast, kun je de plant moeiteloos onder controle houden en tegelijkertijd de opbrengst maximaliseren. Zonder trainingstechnieken is de gebruikelijke verzorging voldoende om Gigglez door een bloeiperiode van 9-10 weken te loodsen.

Of je Gigglez binnen of buiten kweekt, is geheel aan jou, maar wat sowieso vaststaat, is dat ze onder de best mogelijke omstandigheden behoorlijke opbrengsten kan opleveren. Aan het einde van de rit kun je een oogst verwachten van ongeveer 350–450g/m² (binnen), of tot zo'n 450–550g/plant (buiten).

Geur, smaak en effecten van Gigglez

Gigglez Expert Seeds & Zamnesia

Dankzij haar indrukwekkende genen is Gigglez in staat werkelijk indrukwekkende smaken en effecten te leveren. Ongeacht je gebruiksmethode biedt ze met haar verrukkelijke terpenen frisse en fruitige aroma's die terugkomen in de smaak. Ideaal als je eens een verkwikkend element aan je rooksessies wilt toevoegen.

Maar op het gebied van effecten maakt Gigglez haar naam pas echt waar. Met een THC-gehalte van ongeveer 25% is 'kracht' hier het sleutelwoord. Elke trek brengt je in een opbeurende en euforische trance waardoor je in de meest alledaagse situaties in de lach schiet. Of je nu alleen of met vrienden van deze soort geniet, de sfeer is altijd goed!

Wat zit er in de box?

Gigglez Expert Seeds & Zamnesia

Bij aanschaf van deze collab ontvang je niet alleen wietzaden van hoge kwaliteit, maar ook een certificaat van echtheid en andere extra's. Dit is wat je ontvangt:

 • 5 Gigglez zaden
 • Genummerd certificaat van echtheid
 • Exclusieve siliconen pijp van Zamnesia
 • Scheetkussen
 • Zamnesia King Size Vloei + Tips
 • Zamnesia Joint Tube

Dus als Gigglez je al doet lachen van voorpret, kom dan snel in actie. Er zijn immers maar 500 pakketjes beschikbaar, en op is op! Haal Gigglez vandaag nog in huis!

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (8)
  (8)
  Bekijk alle reviews
  29/May/2024

  Giggelz
  Mega leckeres Kraut. Eine ganz besondere Duft Note. Hoffentlich gibt es das mal wieder. Ich Giggel jetzt erstmal ein.

  T. E.
  25/May/2024

  Interessanter Strain
  Die momentanen jungpflanzen sehen sehr gut aus. Vegi Woche 3. Bin sehr gespannt wie die Ladys sich entwickeln. Getoppt hab ich auch schon. Sehen echt gut aus. Leider nur 4 von 5 entwickelt. Eine konnte ihre samenhülle nicht abwerfen und ist gestorben als kleiner grüner Zweig. Eine tolle collaboration von euch. Ich freue mich auf eure zukünftigen Projekte. Mfg

  A. T.
  21/Jan/2024

  Schöne Samen
  Die Samen sind gut aufgegangen und waren auch richtig schön dick was mich ein bisschen geärgert hat dass zwei verschiedene Nummern auf dem Tütchen der Samen und der Karte standen und es waren keine Blättchen von zamnesia dabei.

  C. H.
  18/Jan/2024

  !
  1 van de 500

  M. V.
  13/Jan/2024

  Bob
  Hi. I’ve used zamnesia for a while now and absolutely 10/10 service every time. Can’t wait to try this collaboration. Nice one

  C. P.
  11/Jan/2024

  Schnelle Lieferung
  Wie immer sichere und schnelle Lieferung! Bin sehr zufrieden.

  R. K.
  09/Jan/2024

  Coole Aktion
  Es waren aufheiternde und auch zweckmäßige Sachen…den Spaß ist es Wert

  R. M.
  11/Dec/2023

  Belle collaboration
  Je viens de la recevoir je suis pressée de la voir grandir. Merci pour cette belle collaboration.

  M. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Gigglez (Expert Seeds x Zamnesia) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.