Smartshop

Zamnesia's Smartshop is een van de grootste online assortimenten met natuurlijke psychedelica, power herbs, energizers en afrodisiaca. We bieden onze klanten met trots eersteklas producten. En dat voor spectaculair lage prijzen!

Smartshop - Klik hier voor meer info
Lees meer...
Lees minder
Je bezoekt onze Nederlandse website.

Informatie over de Zamnesia Smartshop

Informatie over de Zamnesia Smartshop

Welkom in de meest uitgebreide smartshop van het universum. Bij Zamnesia verkopen we alles wat het hartje van dolende psychonauten begeert. Diverse producten zijn afkomstig van Moeder Natuur en in staat je geest te verruimen op verbazingwekkende manieren.

Wat is een smartshop?

Wat is een smartshop?

Een smartshop is een winkel met allerlei psychoactieve producten. Je vindt de meeste smartshops in Nederland, waar veel natuurlijke, psychoactieve verbindingen als supplementen worden aangemerkt. Daarom zijn ze gemakkelijker verkrijgbaar voor het publiek. Voorbeelden van dergelijke producten zijn magic truffels en salvia. Het belangrijkste kenmerk van een smartshop is dan ook dat ze er psychoactieve middelen verkopen.

Veel mensen verwarren een smartshop met een headshop, maar headshops verkopen geen psychoactieve middelen, uitsluitend gerelateerde parafernalia. Je kunt dus misschien wel de beste bong ooit in een headshop scoren, maar je vindt er geen magic truffels! Een ander belangrijk kenmerk van een smartshop is dat ze er uitsluitend natuurlijke psychoactieve middelen verkopen. Gesynthetiseerde stoffen vallen in een andere klasse en zijn onder de Nederlandse wet strenger gereguleerd.

Smartshops verkopen niet alleen psychoactief lekkers, maar je kunt er ook terecht voor uitgebreide informatie. Mocht je hier behoefte aan hebben, kies dan voor Zamnesia om alles te weten te komen over wat maar met psychedelica te maken heeft. Medewerkers van een goede smartshop bezitten meestal veel kennis over hun producten en voorzien je graag van handig, goed advies.

Smartshops heten zo omdat de producten in de schappen verband houden met een versterkte cognitieve functie. Maar dit moet je niet te letterlijk nemen, want het effect is afhankelijk van het middel. We weten niet veel over de geschiedenis van deze winkels. Wel weten we dat in de jaren 60 Nederland wat liberaler werd wat bepaalde drugs betreft. De eerste coffeeshop, de Bulldog, opende zijn deuren in 1975. Door het gebruik en de verkoop van bepaalde drugs toe te staan, werd een aanzienlijke vermindering van zware criminaliteit waargenomen. Smartshops zijn waarschijnlijk naast de opkomst van coffeeshops opgekomen.

quick facts!
Wat is een smartshop?

Een smartshop is een fysieke of online winkel waar je voor legale psychoactieve drugs, bijbehorende parafernalia en informatie terechtkunt. De psychoactieve middelen die je kunt kopen in de meeste smartshops zijn uitsluitend natuurlijke producten. Je vindt er dus geen synthetische drugs.

Kun je reizen met producten uit Nederlandse smartshops, zoals magic truffels?

Dit hangt volledig af van het land waar je naartoe reist. Dat magic truffels legaal zijn in Nederland, heeft niets met de wetgeving in andere landen te maken. Controleer de betreffende wetgeving dus eerst, om te voorkomen dat je gepakt wordt voor het importeren van illegale middelen, want dat verpest gegarandeerd je reis! Ook als producten niet volledig illegaal zijn in een ander land, zijn ze misschien wel strikter gereguleerd dan in Nederland.

De voordelen van een online smartshop

De voordelen van een online smartshop

Het is natuurlijk fantastisch om een smartshop binnen te stappen en jezelf te vergapen aan de enorme hoeveelheid verrukkelijke psychedelica. Maar deze is optie is niet voor iedereen handig. Online smartshops zijn een gemakkelijk alternatief. De voordelen op een rij:

  • Bestellen vanuit huis
  • 24/7 geopend
  • Discrete pakketten thuisbezorgd
  • Enorme catalogus
  • Beoordelingen van klanten

Wat zijn de beste smartshop producten?

Wat zijn de beste smartshop producten?

Dit hangt natuurlijk van je wensen af en elke tripper is daarin uniek. Maar we kunnen je wel vertellen welke producten bij onze klanten het populairst zijn.

quick facts!
Wat zijn de beste smartshop producten?

Dit is afhankelijk van je wensen, maar de populairste producten zijn Salvia divinorum en magic truffels. Deze middelen wekken beide een sterke psychedelische ervaring op. In de meeste smartshops vind je een ruim aanbod van natuurlijke psychoactieve producten. Je kunt dus altijd wel een geschikt product vinden.

Kanna Extreme

De roots van Kanna liggen in Afrika en het kruid is verantwoordelijk voor een scala aan effecten. Onze Kanna Extreme is een versterkt extract, waarmee je van een heldere, euforische buzz geniet. Perfect om je focus te versterken of voor een kleine oppepper als dat nodig is. Het wordt in Zuid-Afrika al eeuwen gebruikt voor traditionele gebruiken; laat de wijzen je leiden!

Trip Stopper 3000

De naam verraadt al veel over dit product. Trip Stopper 3000 is een combinatie van valeriaanextract en maltodextrine. Deze ontspannende stoffen geven de zenuwen een weldadige rust en maken geleidelijk een einde aan je trip, als je deze voortijdig wilt afbreken.

Damiana

Damiana wekt een ontspannend effect op, maar werkt ook licht lustopwekkend. Je kunt het daarbij roken, vapen of er thee van zetten. Naar verluidt, gebruikten de oude Maya's met regelmaat damiana. Maar ook tegenwoordig wordt het vaak tijdens liefdesrituelen gebruikt.

Blauwe lotus

Blauwe lotus (waterlelie) kun je weken in wijn als je het wilt gebruiken zoals de oude Egyptenaren deden, maar je kunt er ook een ietwat bittere thee van zetten. Een dosering van 5 gram wekt lichte euforie op, aangevuld door visuals als je je ogen gesloten houdt. De high verdwijnt snel weer, na ongeveer twee uur.

Magic truffels

Bij Zamnesia vind je verschillende kweeksets voor magic truffels en paddo's. Deze producten zijn zelfs zo populair dat we een speciale shroomshop met deze kleine, psychedelische schimmels hebben!

Onze Smartshop-categorieën

Onze Smartshop-categorieën

Bekijk ons volledige assortiment bovenaan deze pagina, of, als je meer wilt weten over smartshop-producten, bekijk onderstaande informatie en ontdek wat elke productgroep te bieden heeft. Een overvloed aan lage prijzen, kwaliteitsproducten en eindeloze mogelijkheden liggen op je te wachten.

KRUIDEN & ZADEN

Sjamanen, geestelijke goeroes en naturalisten gebruiken al eeuwenlang kruiden en zaden. Maak gebruik van de veelzijdigheid van Moeder Natuur. Bij ons vind je een rijke selectie zaden, kweeksets, poederextracten en onbewerkte kruiden. Geef je fysieke en spirituele welzijn een kruidige opkikker met een exotische selectie waar je "u" tegen zegt.

Kruiden & ZadenBekijk Kruiden & Zaden

RELAXEN

Relaxen

Wat je ook doet om te ontspannen, Zamnesia helpt je graag op weg. Onze chille selectie tincturen, extracten, droge kruiden en natuurlijke supplementen helpen je hersenen even tot rust te komen. Daarmee breng je je geest in een volledige zen-toestand, zonder aan productiviteit in te leveren. 

VAPORIZER-KRUIDEN

Of je nu wilt hollen of stilstaan, wegdromen of op scherp wilt staan, op je gemak eens jezelf wilt zijn als je daar overdag geen gelegenheid voor hebt of behoefte hebt aan weelderige sensualiteit; je zoektocht is ten einde gekomen. Het verdampen van kruiden biedt een intenser effect dan thee of tincturen. Op zoek gaan naar intense effecten is een gepaste reactie op een gespannen wereld.

Sommige kruiden wiegen je in slaap en leveren de mooiste dromen wanneer je op zoek bent naar een goede nachtrust en mooie visioenen. Er zijn ook planten die meer lust opwekken dan welk liefdesdrankje dan ook. Weer andere zorgen ervoor dat je de hele dag geestdriftig doorkomt. Zamnesia heeft een uitgebreid assortiment met kruiden van topkwaliteit om te verdampen, allemaal afkomstig van betrouwbare bronnen.

Vaporizer-kruidenBekijk Vaporizer-Kruiden

DROOMKRUIDEN

Droomkruiden & Slapeloosheid

Hoe vaak heeft een lucide droom de volgende dag een aanhoudend effect veroorzaakt? Door droomkruiden te gebruiken, mag je even spieken in de unieke traditionele kunst van Afrikanen en de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Maar nu verkoopt Zamnesia onbewerkte kruiden en zaden gericht op een specifiek doel; het opwekken van levendige en lucide dromen.

DRUGTESTS

Verdovende middelen zijn te gebruiken om de deuren der waarneming voor je te openen. Bovendien verbreed je met je zintuiglijke ervaringen spirituele horizonten. De meeste zijn veilig te gebruiken, zolang je maar weet of de drugs die je gebruikt geen nare verrassingen bevatten. Onze drugtests zijn geschikt voor tal van substanties en het resultaat is binnen een aantal minuten beschikbaar. Bovendien leveren we zelftests. Hiermee zie je welke substanties in je lichaam te traceren zijn, voordat een ander dat ontdekt.

DrugtestsBekijk Drugstests

SALVIA

Salvia

Salvia divinorum oftewel "Heilige Salie" is bij machte psychonauten te verrassen met een diepzinnige en levensbevestigende ervaring. Het is het sterkste natuurlijke tripmiddel ter wereld. Dankzij onze exquise salvia-extracten ben ook jij in staat dit psychedelicum tot je te nemen. De gedroogde bladeren van de heilige plant zijn te kauwen, maar niet door te slikken, wat resulteert in een chille ervaring. Of meld je aan voor een ruimtereis; daarvoor gebruik je de concentraten uit ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties. Kies het product dat het best bij je past en vergeet je veiligheidsriemen niet om te doen.

MESCALINE CACTUSSEN

Mescaline Cactussen

Mescaline cactussen kennen een rijke geschiedenis in de sjamanistische Latijns-Amerikaanse cultuur. Ook creatievelingen laten zich er graag door inspireren. Jij bent nu eveneens in staat te genieten van de visuele effecten van de Peyote (Lophophora williamsii), San Pedro (Echinopsis pachanoi) en Peruvian torch (Echinopsis peruviana). We leveren een rijke selectie stekken, zaden en kweeksets. Daarmee kweek je eenvoudig thuis je eigen mescaline cactussen. Kweek ze als eyecatcher of gebruik het vruchtvlees voor een spirituele ervaring. De keuze is aan jou.

KANNA

Kanna (Sceletium tortuosum) is ooit voor het eerst door prehistorische jager-verzamelaars gebruikt en is beroemd vanwege de geestverruimende eigenschappen. Hoewel onze dagelijkse beslommeringen sinds de prehistorie veranderd zijn, is de hang naar stemmingsverbetering en geestverruiming niet afgenomen. Daar is kanna bijzonder behulpzaam bij en je hebt de volgende dag geen katergevoel. Het kruid is als extract, smart-liquid of als supplement te gebruiken. Bovendien verkopen we zaden, zodat je zelf in staat bent kanna te kweken. Dankzij Zamnesia hoef je nooit meer zonder te zitten!

Kanna (Sceletium Tortuosum)Bekijk Kanna

AFRODISIACA

AFRODISIACA

Geef je over aan Moeder Natuur en ze geeft je de kracht die je nodig hebt om de hele nacht door te gaan. Met een diverse mix van kruiden, tincturen en supplementen, zijn onze afrodisiaca volledig natuurlijk. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel je lichaam soms wil, heeft je geest niet altijd de energie en motivatie om je partner complete aandacht te geven. Vecht terug tegen de perikelen van het moderne leven; doe je telefoon uit en zet je zintuigen op scherp.

ENERGIZERS

Geef je dag een vliegende start met onze fantastische selectie natuurlijke energizers en stimulerende middelen. Of je nu heil ziet in oeroude herstelmiddelen of kiest voor hedendaagse supplementen, ze leveren hetzelfde resultaat - een gerevitaliseerd gevoel, waarmee je de dag doorkomt. Bewonder ons assortiment gedroogde kruiden, supplementen en vloeibare extracten, stuk voor stuk bedoeld om je fysieke en cognitieve functies een oppepper te geven. Doorbreek de dagelijkse sleur en pep jezelf op met onze energizers, als aanvulling op een gezonde lifestyle.

EnergizersBekijk Energizers

Smartshop producten: vragen & antwoorden

🎓 Wat is een smartshop?
Een smartshop is een fysieke of online winkel waar je voor legale psychoactieve drugs, bijbehorende parafernalia en informatie terechtkunt. De psychoactieve middelen die je kunt kopen in de meeste smartshops zijn uitsluitend natuurlijke producten. Je vindt er dus geen synthetische drugs.
🧳 Kun je producten uit de smartshop over de grens meenemen?
Het antwoord op deze vraag hangt af van het land dat je bezoekt. In Nederland vind je verreweg de meeste smartshops en zijn de verkochte producten legaal. In het buitenland kan dit anders zijn. Vaker wel dan niet is het antwoord op deze vraag 'nee'. Controleer altijd de wetgeving voordat je de grens oversteekt.
🥇 Wat zijn de beste smartshop producten?
Dit is afhankelijk van je wensen, maar de populairste producten zijn Salvia divinorum en magic truffels. Deze middelen wekken beide een sterke psychedelische ervaring op. In de meeste smartshops vind je een ruim aanbod van natuurlijke psychoactieve producten. Je kunt dus altijd wel een geschikt product vinden.
🗺️ Waar kun je smartshop producten kopen?
Zit er geen smartshop bij jou in de buurt? Dan kun je uiteraard online een aankoop doen, waarna je bestelling gemakkelijk en discreet bij je thuis wordt afgeleverd. In de smartshop van Zamnesia vind je een uitgebreid aanbod.