SmartshopSmartshop

Zamnesia's Smartshop heeft een van de grootste online assortimenten natuurlijke psychedelica, power herbs, energizers en afrodisiaca. Wij van Zamnesia bieden onze klanten met trots eersteklas kwaliteitsproducten voor spectaculair lage prijzen!

VAN VAPORIZERKRUIDEN TOT MESCALINECACTUSSEN EN TINCTUREN, WE HEBBEN HET ALLEMAAL

Of je nou de stad onveilig gaat maken of een nacht wil doorbrengen op een verkenning door de kosmos, onze selectie smart shop goodies brengt je zeker in de juiste stemming. We hebben herbal energizers waar je van gaat stuiteren, afrodisiaca voor hete nachten, of, als je op zoek bent naar iets wat rust geeft en ontspant, hebben wij het op voorraad. Ontdek de wijsheid van onze voorouders met een van onze natuurlijke psychedelica, van mushroom tot grow kit tot salvia divinorum tot de meer exotische powerplanten zoals kratom, ayahuasca en andere psychedelische kruiden en zaden. Je kan kiezen of je liever voor een milde roes gaat of volledig uit je pan. En wanneer je weer terugkomt op aarde, hebben we ook nog verschillende extracten en supplementen om je lichaam te herstellen.


Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Smartshop - Klik hier voor meer info

Informatie over de Zamnesia Smartshop

Informatie over de Zamnesia Smartshop

Welkom in de meest uitgebreide smartshop van het universum. Bij Zamnesia verkopen we alles wat het hartje van dolende psychonauten begeert. Diverse producten zijn afkomstig van Moeder Natuur en in staat je geest te verruimen op verbazingwekkende manieren.

Browse direct door ons volledige assortiment bovenaan deze pagina. Mocht je echter onze smartshop voor het eerst bezoeken, raadpleeg dan de inhoudsopgave hieronder en ontdek wat elke productgroep te bieden heeft. Een overvloed aan lage prijzen, kwaliteitsproducten en eindeloze mogelijkheden liggen op je te wachten:

Kruiden & Zaden Kratom
Relaxen Mescaline Cactussen
Vaporizer-Kruiden Kanna
Droomkruiden & Slapeloosheid Afrodisiaca
Drugtests Energizers
Salvia

KRUIDEN & ZADEN

Sjamanen, geestelijke goeroes en naturalisten gebruiken al eeuwenlang kruiden en zaden. Hedendaagse geneesmiddelen zijn niet in staat hieraan te tippen. Dat blijkt ook wel uit de vele gebruikerservaringen! Maak gebruik van de veelzijdigheid van Moeder Natuur. Bij ons vind je een rijke selectie zaden, kweeksets, poederextracten en onbewerkte kruiden. Geef je fysieke en spirituele welzijn een kruidige opkikker met een exotische selectie waar je "u" tegen zegt.

Kruiden & ZadenBekijk Kruiden & Zaden

RELAXEN

Relaxen

Wat je ook doet om te ontspannen, Zamnesia helpt je graag op weg. Onze chille selectie tincturen, extracten, droge kruiden en natuurlijke supplementen laten alle stress van je afglijden. Ze helpen je hersenen even tot rust te komen. Daarmee breng je je geest in een volledige zen-toestand, zonder aan productiviteit in te leveren. Stel je open voor medicinale kruiden; anderen zijn je al duizenden jaren voorgegaan.

VAPORIZER-KRUIDEN

Vaporizer-kruiden scoren, omdat ze aangetoond hebben tot 's werelds meest illustere kruiden te behoren en omdat het lekker is om ze te vapen. Ze zijn geschikt voor in de meeste vaporizers. Hiermee zijn ze overal te gebruiken; onderweg, op je werk - wanneer je er maar behoefte aan hebt. Al onze producten bevatten een gedetailleerde beschrijving, alsmede de aanbevolen temperatuurinstelling voor je vaporizer. Daarmee ervaar je de beste resultaten bij elke hijs.

Vaporizer-kruidenBekijk Vaporizer-Kruiden

DROOMKRUIDEN & SLAPELOOSHEID

Droomkruiden & Slapeloosheid

Hoe vaak heeft een lucide droom de volgende dag een aanhoudend effect veroorzaakt? Door droomkruiden te gebruiken, mag je even spieken in de unieke traditionele kunst van Afrikanen en de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Maar nu verkoopt Zamnesia onbewerkte kruiden en zaden gericht op een specifiek doel; het opwekken van levendige en lucide dromen. Bovendien zijn veel van onze kruidenextracten en -supplementen geschikt om slapeloosheid te bestrijden. Daar hebben veel mensen last van, omdat ze altijd maar "online" zijn.

DRUGTESTS

Verdovende middelen zijn te gebruiken om de deuren der waarneming voor je te openen. Bovendien verbreed je met je zintuiglijke ervaringen spirituele horizonten. De meeste zijn veilig te gebruiken, zolang je maar weet of de drugs die je gebruikt geen nare verrassingen bevatten. Onze drugtests zijn geschikt voor tal van substanties en het resultaat is binnen een aantal minuten beschikbaar. Bovendien leveren we zelftests. Hiermee zie je welke substanties in je lichaam te traceren zijn, voordat een ander dat ontdekt.

DrugtestsBekijk Drugstests

SALVIA

Salvia

Salvia divinorum oftewel "Heilige Salie" is bij machte psychonauten te verrassen met een diepzinnige en levensbevestigende ervaring. Het is het sterkste natuurlijke tripmiddel ter wereld. Dankzij onze exquise salvia-extracten ben ook jij in staat dit psychedelicum tot je te nemen. De gedroogde bladeren van de heilige plant zijn te kauwen, maar niet door te slikken, wat resulteert in een chille ervaring. Of meld je aan voor een ruimtereis; daarvoor gebruik je de concentraten uit ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties. Kies het product dat het best bij je past en vergeet je veiligheidsriemen niet om te doen.

KRATOM

Kratom (Mitragyna speciosa) is bijzonder populair in Thailand en andere Zuidoost-Aziatische landen. Afhankelijk van de hoeveelheid en variëteit induceert het ofwel een ontspannende of een actieve ervaring. Wil je graag wat ontspannen aan het eind van een slopende dag, probeer dan kratom Bali. Heb je echter meer behoefte aan extra energie en verkwikking, kies dan voor kratom Thai. Ze zijn beide verkrijgbaar als extract of hars en zijn er in uiteenlopende concentraties. Dankzij onze uitgebreide selectie kratom-producten geniet je van alle goedheid van deze speciale plant.

KratomBekijk Kratom

MESCALINE CACTUSSEN

Mescaline Cactussen

Mescaline cactussen kennen een rijke geschiedenis in de sjamanistische Latijns-Amerikaanse cultuur. Ook creatievelingen laten zich er graag door inspireren. Jij bent nu eveneens in staat te genieten van de visuele effecten van de Peyote (Lophophora williamsii), San Pedro (Echinopsis pachanoi) en Peruvian torch (Echinopsis peruviana). We leveren een rijke selectie stekken, zaden en kweeksets. Daarmee kweek je eenvoudig thuis je eigen mescaline cactussen. Kweek ze als eyecatcher of gebruik het vruchtvlees voor een spirituele ervaring. De keuze is aan jou.

KANNA

Kanna (Sceletium tortuosum) is ooit voor het eerst door prehistorische jager-verzamelaars gebruikt en is beroemd vanwege de geestverruimende eigenschappen. Hoewel onze dagelijkse beslommeringen sinds de prehistorie veranderd zijn, is de hang naar stemmingsverbetering en geestverruiming niet afgenomen. Daar is kanna bijzonder behulpzaam bij en je hebt de volgende dag geen katergevoel. Het kruid is als extract, smart-liquid of als supplement te gebruiken. Bovendien verkopen we zaden, zodat je zelf in staat bent kanna te kweken. Dankzij Zamnesia hoef je nooit meer zonder te zitten!

Kanna (Sceletium Tortuosum)Bekijk Kanna

AFRODISIACA

AFRODISIACA

Geef je over aan Moeder Natuur en ze geeft je de kracht die je nodig hebt om de hele nacht door te gaan. Met een diverse mix van kruiden, tincturen en supplementen, zijn onze afrodisiaca volledig natuurlijk. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel je lichaam soms wil, heeft je geest niet altijd de energie en motivatie om je partner complete aandacht te geven. Vecht terug tegen de perikelen van het moderne leven; doe je telefoon uit en zet je zintuigen op scherp.

ENERGIZERS

Geef je dag een vliegende start met onze fantastische selectie natuurlijke energizers en stimulerende middelen. Of je nu heil ziet in oeroude herstelmiddelen of kiest voor hedendaagse supplementen, ze leveren hetzelfde resultaat - een gerevitaliseerd gevoel, waarmee je de dag doorkomt. Bewonder ons assortiment gedroogde kruiden, supplementen en vloeibare extracten, stuk voor stuk bedoeld om je fysieke en cognitieve functies een oppepper te geven. Doorbreek de dagelijkse sleur en pep jezelf op met onze energizers, als aanvulling op een gezonde lifestyle.

EnergizersBekijk Energizers