Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Headshop

Van rookpijpen, bongs en vloeitjes tot wietgrinders, boeken en meer: hier in Zamnesia's Headshop vind je een schat aan essentiële rookaccessoires en coole producten! En het mooiste is dat we niet alleen een van de grootste online selecties rookaccessoires hebben. Onze prijze zijn ook nog eens onverslaanbaar!

OP ZOEK NAAR CANNABISVLOEITJES OF EEN WEEGSCHAAL OF EEN BONG? WIJ HEBBEN HET IN ONZE HEADSHOP

Onderschat nooit de menselijke vindingrijkheid die al duizenden jaren werd toegepast om de kunst van het high worden onder de knie te krijgen. Als geraffineerde westerse consumenten zijn we overgegaan van het tribale gebruik van holle vogelbotten en opgerolde bladeren; we hebben nu een enorm scala rookgereedschap en zaken voor het opslaan, bereiden en consumeren van onze kruidige vriendjes. Van klassieke waterpijpen tot de bescheiden skin tot high tech vaporizers, we hebben een gigantische collectie. Ook hebben wij andere essenti‘le voorraden van opsteken tot schoonmaken na gebruik.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Headshop - Klik hier voor meer info

DE ZAMNESIA HEAD SHOP

producten van Headshop Zamnesia

Voor je drank ga je naar de slijterij. Voor je eten ga je naar de slagerij en de groenteman. De Head Shop bezoek je voor; een zeer uitgebreide sortering producten. Het magazijn van de Head Shop van Zamnesia puilt uit met een heerlijke sortering van producten die de psychonauten een veilige psychische ervaring laten beleven. Bij Zamnesia beschikken wij over de kennis en ervaring die ervoor zorgt dat in onze Head Shop uitsluitend de beste hedendaagse drugs te verkrijgen zijn. Slimme toebehoren die je helpen met kweken, verzorgen, trimmen en consumeren. De Head Shop van Zamnesia is een bazaar waar je werkelijk alle toebehoren vindt die je nodig hebt, dat beloven we plechtig.

RAW LANGE VLOEI, TIPS & FILTERS

RAW is een ethisch Spaans bedrijf dat al meer dan zeven jaar vegan en chloorvrije biologische producten maakt. Ze doen geen bomen pijn of vergiftigen ze tijdens de fabricage van hun uitgebreide assortiment. Ze bieden gewone en lange vloei aan, met uiterst handige filtertips aan het kartonnetje. Ze leveren ook cones, filtertips en slimme accesoires voor de cannabisconnaiseur. Alle RAW-producten zijn milieuvriendelijk en handig.

GRINDERS

Grinders

De cannabis van tegenwoordig bevat zoveel hars dat een eenvoudig schaartje om de boel mee te knippen al gauw een plakkerig zootje wordt. Het is lastig om een goeie joint mee te draaien en je schaartje plakt door de hars vast, die je overigens liever in je hoofd terecht laat komen. Grinders zijn een schone, snelle en beproefde manier om je cannabis-toppen geschikt voor je pijp, vaporizer of joint te maken. Keramisch, hout of acryl. Klein of groot voor uitgebreide rookvergaderingen. Bij Zamnesia hebben we echt alles wat je nodig hebt om je wiet klein te krijgen met een uitgebreid assortiment cannabis-grinders van topkwaliteit.

BONGS & RIGS

Video: Glazen oil rig Blaze Double Turbine

Die overheerlijke cannabis-harsen in je zenuwcellen terecht laten komen, daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Zamnesia is je graag van dienst om je daarbij te helpen met een fantastische selectie benodigdheden, Bongs van acryl, glas, keramiek of Cheech & Chong's retro-onderwerpen. Wat je favoriete rooksubstantie ook is, in onze Head Shop vind je ongetwijfeld een waterpijp die bij je past. Als dabben je ding is hebben wij ook de benodigde uitrustingen om die kleverige extracten te inhaleren. Van vervoer en aanstekers tot zijdezachte water-gefilterde rook. De beste dabbing uitrusting vind je hier, bij Zamnesia.

PIJPEN & CHILLUMS

Pijpen en chillums zijn traditionele rookattributen en bestaan al zo lang als er cannabis gebruikt wordt. Ze zijn aangetroffen op archeologische opgravingen van duizenden jaren geleden. Nu kun je de oude tradities van onze luisterrijke cannabis-minnende voorvaderen in stand houden, maar dan met hedendaagse materialen. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van glas, metaal, keramiek of zelfs van meerschuim, voor het nostalgische zeebonken gevoel, en je lekker starend over de zee kunt wegdromen. Chillums en pijpen zijn erg basic en je kunt er op elk moment mee van je cannabis genieten.

KIEMEN/OOGSTEN/GEZELSCHAPSPLANTEN

Kiemen/oogsten/gezelschapsplanten

Zamnesia neemt je een hoop werk uit handen met een sortering kiemsets die voor optimale omstandigheden zorgen. Geef je geliefde planten een gezonde start. Door voor een gezonde start te zorgen zullen ze beter groeien en een hogere opbrengst geven.

Na al je noeste arbeid is het tijd om te oogsten en je kostbare toppen verder te verwerken. Zo hebben we bijvoorbeeld erg handige zak-microscoopjes om de kleur van de trichomen te kunnen bekijken, en vlijmscherpe bonsaischaartjes om supersnel mee te trimmen. Of je nu hash wilt maken, kief wilt persen, of olie extraheren, bij Zamnesia hebben we alles wat je daarbij nodig hebt.

Gezelschapsplanten hebben de voorkeur voor biologische ongediertebestrijding en geven je planten alles wat ze nodig hebben tijdens elke fase van de groei. Een marihuanatuin die zichzelf in stand houdt, kun je bereiken met de reeks gezelschapsplanten die wij ook aanbieden. Een heerlijke potpourri van geuren en kleuren in de zomer, en sommige kun je ook nog in een salade gebruiken.

BROUWEN

Video: BierbrouwPakket BrewBarrel

Zelfgebrouwen geeft, net als zelfgekweekt, veel voldoening. Zelfgebrouwen bier van hoge kwaliteit was nog nooit zo eenvoudig. Aangepast aan je persoonlijke smaak, en dat voor slechts de helft van de prijs voor een biertje in de winkel! Leuk om te doen, goed geregeld en slim bedacht, onze pakketten brengen de smaak van moderne ambachtsbieren gewoon bij je thuis. Een eenvoudige en leuke manier om zelf helemaal thuis je eigen bier te brouwen.

WEEGSCHALEN & STASH-ARTIKELEN

Rolling Book

Open en bloot met je cannabis-gerelateerde thema's of heimelijk. Spullen met artistieke kenmerken op de koffietafel of voor in je binnenzak, onderweg-wiet. Je houdt je cannabis goed door het op de juiste manier te bewaren. Je kunt kiezen uit een grote reeks producten om je wiet in te bewaren, zowel voor thuis als onderweg.

Stash-zakken, siliconenzakjes of weegschalen. Perfecte dosis voedingsstoffen en additieven. De juiste hoeveelheid afmeten voor een spacecake. Je hebt er echt een goede weegschaal voor nodig. Zamnesia heeft topkwaliteit weegschalen. Eenvoudig af te lezen, digitale accuratesse, met garantie, van zakformaat tot desktopmodel. Altijd de correcte hoeveelheid.

Schaal weegt cannabis af