HeadshopHeadshop

Van rookpijpen, bongs en vloeitjes tot wietgrinders, boeken en meer: hier in Zamnesia's Headshop vind je een schat aan essentiële rookaccessoires en coole producten! En het mooiste is dat we niet alleen een van de grootste online selecties rookaccessoires hebben. Onze prijze zijn ook nog eens onverslaanbaar!

OP ZOEK NAAR CANNABISVLOEITJES OF EEN WEEGSCHAAL OF EEN BONG? WIJ HEBBEN HET IN ONZE HEADSHOP

Onderschat nooit de menselijke vindingrijkheid die al duizenden jaren werd toegepast om de kunst van het high worden onder de knie te krijgen. Als geraffineerde westerse consumenten zijn we overgegaan van het tribale gebruik van holle vogelbotten en opgerolde bladeren; we hebben nu een enorm scala rookgereedschap en zaken voor het opslaan, bereiden en consumeren van onze kruidige vriendjes. Van klassieke waterpijpen tot de bescheiden skin tot high tech vaporizers, we hebben een gigantische collectie. Ook hebben wij andere essenti‘le voorraden van opsteken tot schoonmaken na gebruik.

Lees meer...
Lees minder

Headshop - Klik hier voor meer info

Informatie over de Zamnesia Headshop

Informatie over de Zamnesia Headshop

Zamnesia is je one-stop-shop voor alle headshop-artikelen. Met honderden producten verspreid over diverse categorieën, vind je gegarandeerd het product dat je zoekt tegen een concurrerende prijs. Elk item in onze Headshop bevat een gedetailleerde beschrijving, belangrijke productinformatie en afbeeldingen in hoge resolutie, zodat je precies weet wat je koopt.

Start met het doorzoeken van ons volledige assortiment bovenaan deze pagina. Bekijk onze inhoudsopgave voor meer informatie over wat elke categorie te bieden heeft:

Accessoires voor rolling Ontkiemen
Bongs, pijpen en chillums Gezelschapsplanten
Dabbing Na de oogst
Schoonmaakproducten Stash-producten
Aanstekers Zelf brouwen
Weegschalen

ACCESSOIRES VOOR ROLLING

ACCESSOIRES VOOR ROLLING

Vloeitjes gebruiken we al sinds de 16e eeuw en vormen de hoeksteen van de headshop-industrie. De eenvoudige vloei is door de jaren heen getransformeerd in diverse vloeitjes van verschillende formaten, materialen en patronen. Bovendien zijn er allerlei opties voor filters en tipjes opgekomen. Mocht je de kunst van het rollen nog niet beheersen, dan zijn er ook rolmachines en voorgedraaide cones. Daarbij maakt het niet uit hoe vaardig je bent.

Zorg dat je niet je zelfbeheersing, vloei of grinder verliest door te investeren in een van onze fantastische rolling trays. Deze zijn er in verschillende vormen en stijlen. We hebben zelfs premium opties met extra high-tech-functies om perfect te draaien. Houd je zaken op orde met een rolling tray voor elke situatie.

Grinders zijn een absolute noodzaak—gigantische toppen passen niet in een strak gedraaid jointje. Met dat gegeven hebben we een grinder voor elk budget. Verkrijgbaar in metaal, plastic, acryl en meer uitvoeringen. Ook als je een grinder meer voor de looks dan de functionaliteit wilt, hebben we iets voor je.

AANSTEKERS

AANSTEKERS

We zouden geen “420 blaze it” zeggen, als je niets zou hebben om het mee aan te steken. Aanstekers komen en gaan. Onze complete selectie zorgt dat je tot diep in de nacht in staat bent door te blowen. Naast de standaard clipper-aansteker, vind je diverse reserveonderdelen en geavanceerde verhittingsoplossingen in de vorm van plasma- en turbo-aanstekers.

Tover een paar innovatieve aanstekers tevoorschijn en je bent niet alleen de meest gewilde persoon op het feest, maar ook veruit de coolste. Je steekt 'm aan, ongeacht de situatie.

AANSTEKERSBekijk Producten

BONGS, PIJPEN EN CHILLUMS

BONGS, PIJPEN EN CHILLUMS

Houd het ingetogen met onze bescheiden, maar effectieve reeks van glazen, houten en Italiaanse klei chillums. Deze zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar en discrete rookattributen voor stoners op pad. Een stap verder in design zijn wietpijpen, de basis van het arsenaal van elke blower. Gemaakt van metaal, glas, hout of speksteen; er zit gegarandeerd een pijp tussen die voldoet aan jouw wensen.

Tot slot hebben we een ruim aanbod van bongs en shisha’s om je collectie rooktoestellen compleet te maken. Met glazen, acryl, keramische en high-tech bongs, naast diverse noodzakelijke reserveonderdelen en accessoires, blijft je pijp of bong probleemloos in optimale staat.

DABBING

DABBING

Het verhitten van een cannabisconcentraat maakt het mogelijk damp te inhaleren die vele malen sterker is dan cannabistoppen. Het enige nadeel is dat je meerdere accessoires en tools nodig hebt voor deze ervaring. Gelukkig heeft Zamnesia ook alles voor je dabbing-behoeften—nu, maar ook naarmate de kunst van het dabben zich ontwikkelt. We hebben dabbing-ombouwsets voor reguliere waterpijpen, krachtige aanstekers, gasbrandertjes en een uitgebreid assortiment aan extra accessoires. Met onze speciale nail- en skillet-designs, ben je helemaal klaar voor de dab-revolutie!

DabbingBekijk Producten

SCHOONMAAKPRODUCTEN

SCHOONMAAKPRODUCTEN

Geurende wiet hoeft nog geen viezigheid te betekenen. Daarom is Zamnesia op zoek gegaan naar de beste schoonmaakproducten van de cannabisindustrie. Aangezien cannabinoïden niet in water oplosbaar zijn, blijft er vaak residu achter in bongs, pijpenkoppen, vaporizers en vrijwel alles wat je gebruikt om te roken.

Om smerig gereedschap tegen te gaan, hebben we reinigingsvloeistoffen, borstels, schoonmaakmiddelen en diverse andere instrumenten om alle denkbare soorten rooktoestellen te reinigen. Geniet tot de laatste hijs, door je materialen brandschoon te houden.

ONTKIEMEN

ONTKIEMEN

Geef je cannabiszaden of stekken de beste start door te kiezen uit onze catalogus van propagatiematerialen. Tijdens haar levenscyclus doorgaat cannabis diverse fases. Elke fase vereist weer net een iets andere aanpak of voeding. Alle mogelijke oplossingen vind je in onze propagatiecategorie, van zaad tot oogst. Je verhoogt bovendien de kansen op vette, sappige toppen aanzienlijk door je jonge zaailingen te ondersteunen en een gezond wortelstelsel te bevorderen.

ONTKIEMENBekijk Producten

GEZELSCHAPSPLANTEN

GEZELSCHAPSPLANTEN

Een aspect dat we vaak over het hoofd zien bij het kweken van cannabis, zijn de voordelen van gezelschapsplanten. Ze houden niet alleen plagen op afstand, maar maskeren ook aroma’s en houden je wiet verborgen voor pottenkijkers. Combineer deze voordelen met het feit dat veel gezelschapsplanten in de keuken of voor de sier bruikbaar zijn en je bent wel gek als je ze niet eens probeert. Onmisbaar voor buitenkwekers, dus maak ze onderdeel van je volgende teeltproject.

NA DE OOGST

NA DE OOGST

Het is gemakkelijk aan te nemen dat zodra cannabis de bloeifase bereikt heeft, het zware werk erop zit. Het tegendeel is echter waar. De juiste stappen na de oogst, maken het verschil tussen middelmatige wiet en geweldige wiet. Laat geen top verloren gaan met ons fantastische assortiment snoei- en knipgerei, curing-potten, filters, extractors en opbergmaterialen. Maak net voor de finish geen fouten. Bekijk onze volledige catalogus met accessoires voor na de oogst.

NA DE OOGSTBekijk Producten

WEEGSCHALEN

WEEGSCHALEN

Ga bij het berekenen van hoeveel wiet je hebt niet lopen gokken. Of je je nu aan de gevende of ontvangende kant begeeft, investeer in een van onze weegschalen. We hebben de meest accurate digitale modellen en elk ervan weegt cannabis tot minder dan een gram nauwkeurig af. Blijf gestructureerd en houd je stash in de gaten met de diverse digitale weegschalen en accessoires van Zamnesia.

STASH-PRODUCTEN

STASH-PRODUCTEN

Wat de reden (of wie de persoon) ook is, soms hebben we een veilige plek nodig om onze wiet te verstoppen. Bij Zamnesia hebben we een oplossing voor vrijwel alle omstandigheden met een reeks discrete opslagproducten die je stash verborgen houden voor pottenkijkers, maar de kwaliteit niet aantasten. Denk aan iets eenvoudigs als afsluitbare zakjes, maar ook aan meer geavanceerde oplossingen. De keuze is aan jou!

STASH-PRODUCTENBekijk Producten

ZELF BROUWEN

ZELF BROUWEN

Of je nu een beginner of een doorgewinterde thuisbrouwer bent, wij hebben een volledig assortiment aan thuisbrouwsets voor alle niveaus. Brouw zoveel of zo weinig als je wilt, gemakkelijk vanuit je eigen huis met startersets, essentiële ingrediënten, brouwaccessoires en nog meer. Zamnesia biedt ook complete handleidingen voor het brouwen. Het is nu dan ook het beste moment om met een nieuwe hobby te beginnen. Ben je al ervaren in de kunst van het brouwen? Breid je vaardigheden dan verder uit met onze diverse selectie van continentale bieren.