G Pen Micro+

(1)

G Pen is een van de grootste namen op het gebied van hoogwaardige, betaalbare en portable vaporizers. Met de Micro+ hebben ze zichzelf overtroffen. Dit discrete apparaat is ideaal voor concentraten, waxen en harsen. Je geniet van diepe, smaakvolle en ook nog eens krachtige trekken, waar je ook bent. Gebruiksvriendelijk en stijlvol en dus geschikt voor iedereen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

G Pen - Micro+: discrete trekken voor fans van concentraten

Het team van G Pen is verantwoordelijk voor geweldige vaporizers, zoals de Pro en de Roam. Nu hebben ze de Micro+ ontworpen, die perfect is voor gebruik onderweg. Deze vaporizer is functioneel en stijlvol; ideaal voor liefhebbers van concentraten en waxen die ook buitenshuis willen vapen.

Geluk zit in kleine dingen en de Micro+ is daarop geen uitzondering. Dankzij de handige penvorm past deze vaporizer makkelijk in je zak of tas. Deze stevige en sterke vaporizer kan dagelijks gebruik met gemak behappen.

In de discrete behuizing vind je een keramische verwarmingsplaat die je kunt zien door het mondstuk te verwijderen. Hier vul je de vape ook met je favoriete concentraten en waxen. De vape is met kwarts bekleed, zodat je uitsluitend geniet van heerlijke smaken, aroma's en effecten, elke keer dat je de Micro+ gebruikt.

Na het vullen, kun je meteen een trek nemen. Dankzij de oplaadbare batterij van 850mAh kun je urenlang genieten van een opgeladen Micro+. Om het apparaat aan te zetten, hoef je alleen maar op de knop te drukken. Daarna klik je op de knop om de warmte in te stellen. De temperatuur wordt met een gekleurd lampje aangeduid; daarbij is blauw de laagste temperatuur, groen gemiddeld en rood het hoogst. Na enkele seconden is de vaporizer op de juiste temperatuur, wat met trillen wordt aangegeven. Wat rest, is een heerlijke trek nemen via het siliconen mondstuk van voedselkwaliteit.

Dankzij het simpele en slanke design is het heel makkelijk om je Micro+ te onderhouden. Alle onderdelen zijn afneembaar en een grondige schoonmaakbeurt is zo gepiept met wat alcohol en wattenstaafjes. Laat de vape wel goed drogen voordat je hem weer in elkaar zet. Het is een goede gewoonte om hem na elk gebruik schoon te maken zodat je vaporizer altijd goed werkt.

Wat zit er in de doos?

  • G Pen Micro+ Batterij
  • G Pen Micro+ Tank
  • G Pen Micro+ Mondstuk (Siliconen Mondstuk + Tankhoes)
  • G Pen Sleutelhanger Tool
  • USB naar USB-C Laadkabel
  • Hennep Reistasje
G Pen Micro+ Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk G Pen
Verwarmingsmethode Convectie
Temperatuurbereik 190-220°C
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Concentraten
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    20/May/2022

    Fijn product
    Ik heb deze recentelijk aangeschaft, en na even opladen werkte hij meteen. Goeie dab pen

    N. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
G Pen Micro+
G Pen Micro+
G Pen Micro+
G Pen Micro+
Je bezoekt onze Nederlandse website.