Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized

(7)

Zamnesia en Exotic Seed werkten samen om Black ZZ te veredelen, een snelle kruising met overwegend indica-genen. Deze unieke variant van een populaire strain uit de VS ruikt fris naar tropisch fruit met een vleugje Kush en biedt zijdezachte rook. 

Bekijk alle exclusieve Zamnesia-collabs

50,00 incl. Btw
Uitverkocht

Aantal zaden: 5 € 50,00
 • Aantal zaden: 5 € 50,00
 
- +
 

Opmerking: verkochte producten zijn Nederlandse souvenir-zaden
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed x Zamnesia - Black ZZ: Fruitig aroma en snel

Na het afronden van het ultra-geheime Black ZZ-veredelingsproject, verlieten Zamnesia en Exotic Seed het ondergrondse kweekhok. We wisten meteen dat we een topstrain op de wereld hadden gezet. De nieuwe kruising is daarbij met goede eigenschappen gezegend. Ze is snel klaar, verspreidt de hemelse aroma's van tropisch fruit met een toefje Kush en biedt een intense, harmonieuze, verdiepende en complexe high.

MONSTER MASH EN Z&Z: SPECTACULAIRE RESULTATEN

Het team van breeders combineerde twee van de beste strains van Exotic Seed om Black ZZ te creëren: Z&Z en Monster Mash. Monster Mash is een kruising van een effectieve Kush met een Black Domina x Skunk Auto. Het gaat hier inderdaad om een autoflower, maar ze bevat niet genoeg ruderalis om van Black ZZ een autoflowering variëteit te maken. Je bent dus nog steeds heer en meester over de groei- en bloeiperiode.

Monster Mash is overwegend een Kush-variëteit en ruikt suikerachtig zoet en naar heerlijke Kush. Ze is overduidelijk een indica met een klassieke kerstboomvorm, compleet met een kolossale hoofdcola en compacte, keiharde toppen. De globale effecten zijn tevredenstellend en erg fysiek, met een ontspannende stone die intens is en lang aanhoudt. Daarbij ervaar je geen overrompelende couch-lock.

Z&Z is selectief tweemaal teruggekruist met behulp van twee speciale fenotypes van Zamnesia's eigen ZZ, namelijk de versies #3 en #7. Ze kent een bloeiperiode van amper 8 weken, waarbij deze snelle strain veel toppen en plakkerige cola's aanmaakt die bijna net zo ruiken als de snoepjes waar de strain naar vernoemd is, te weten een schaal vol tropisch fruit. De plant is beginnersvriendelijk, robuust en klaar om je in een dekentje van verleidelijke ontspanning te wikkelen.

DE TOPFORMATIE VAN BLACK ZZ: ABNORMAAL

Zowel de topformatie als het uiterlijk van de toppen zijn buitengewoon! Kort nadat Black ZZ begint te bloeien, veranderen de pafferige wolkjes witte bloeiharen razendsnel in strakke toppen die langs de steel langgerekte, compacte cola's vormen. Ze zwellen daarbij snel op zodra de harskristallen vol komen te zitten met terpenen.

Ongetraind nemen de planten een struikachtige kerstboomvorm aan, met één primaire hoofdcola waaraan de grootste toppen zitten, omgeven door kortere rechtopstaande takken met ietwat kleinere cola's. De toppen zijn beschilderd met lichtgroene en roomzachte kleuren en bedekt met oranje haartjes. Alles, tot de kleine bladeren aan toe, vertoont een genereuze laag rijp. De planten zijn volledig volgroeid en klaar voor de oogst na een achtweekse bloeiperiode binnenshuis en ongeveer half september buiten.

De opbrengsten zijn middelmatig, maar je zult totaal niet teleurgesteld zijn als je de kwaliteit van de toppen ziet. Het betreft hier ongetwijfeld wiet van connaisseur-kwaliteit: boterzacht, harsrijk en barstend van de aromatische terpenen!

Houd bij binnenkweek de relatieve luchtvochtigheid in de gaten en zorg ervoor dat buitenplanten afgedekt zijn tijdens regenbuien in de late zomer/het vroege najaar. De compacte aard van de toppen maakt ze kwetsbaar voor schimmel en rot bij beperkte luchtcirculatie.

KRACHTIG, ZOET, FRUITIG EN EEN HEERLIJKE HIGH

Ten gevolge van dit epische huwelijk overstijgt Black ZZ alle verwachtingen. De werkingskracht wordt aangewakkerd door een genereus THC-gehalte van 18%+. Daarmee is deze kruising echt een blijvertje. Ervaring en een goede kweekomgeving kunnen de kracht nog meer verhogen.

De vele met terpenen gevulde klierharen zijn verantwoordelijk voor de decadente aroma's en ingewikkelde smaken van Black ZZ. Ze bestrijken het volledige scala van tropisch fruit, onlosmakelijk verbonden met mildere tonen van Kush. De pot met goud staat niet langer aan het eind van de regenboog, maar recht voor je!

De concentratie cannabinoïden en terpenen is natuurlijk onbelangrijk als je niet de high ervaart zoals je zou willen. Black ZZ is overwegend indica, met een toefje sativa voor wat energie die een couch-lock voorkomt. Stel je een functionele fysieke stone voor die begint met getintel in je gezicht, alvorens deze zich uitbreidt in je hele lichaam met delicate gevoelens van geluk en een rustgevend gevoel van welbehagen. Het effect is warm, comfortabel en geruststellend.

Zoals altijd gaat het hier om een Limited Edition strain van slecht 200 verpakkingen. Wees er dus als de kippen bij!

Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed, Zamnesia Seeds
Genetica Auto Indica
Ouders Z&Z x Monster Mash
Bloeitijd 7-8 weken
THC 18%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Bloei soort Fotoperiode
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  11/Apr/2022

  Geil
  Weiter so einfach super Exoten

  10/Sep/2020

  Cela faisait rêver....
  mais elles n'ont jamais germées....

  03/Aug/2020

  210g with 1 seed
  Whaou, exactement comme le descriptif. Un bud central énorme et les latérales qui poussent à la verticale avec des têtes jusqu'à 60cm de long. 210 g de têtes sèches en indoor c est énorme. Prochain avis après l affinage. Yeeehaa

  30/Mar/2020

  Wouw
  In nicht mal 24 Stunden gekeimt. 1x bei Nodie 5 getoppt, und die untersten Triebe wachsen schon höher als die Spitze! Da freut sich das grüne Herz. Geht jetzt nach 4 W. Vegi in Blüte! Greetz 🤘

  16/Mar/2020

  Looking forward to plant them
  They will be the next ones to be planted, once my current ones get harvested

  12/Mar/2020

  Super strain
  Wächst bis jetzt tadellos, freue Mich schon auf die Blüte tolles Ding

  12/Mar/2020

  summer review
  this summer i will plant 2 of these, 1 outdoor into the garden and another one in abig pot ;)

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized
Black ZZ (Exotic Seed x Zamnesia) feminized