Blog
Feminized Cannabissoorten
3 min

Top 10 Beste Feminized Cannabissoorten

3 min

Vanwege onze jarenlange ervaring en connecties met de beste kwekers hebben wij een enorme collectie cannabiszaden tot onze beschikking. We begrijpen echter dat het lastig kan zijn om een goede strain te vinden. Daarom hebben wij een top 10 samengesteld met onze favoriete soorten. Wat denk jij, verdienen ze het om op deze lijst te staan?

Op het moment dat gefeminiseerde zaden op de markt kwamen, was dat absoluut een openbaring. Vanaf toen hadden kwekers, naast de reguliere zaadjes, een tweede mogelijkheid om uit te kiezen. Met feminized zaden kregen ze de kans om ontspannen af te wachten. Dat, in de wetenschap dat al hun zaadjes zouden uitgroeien tot prachtige, vrouwelijke planten. Of je nu buiten kweekt, misschien zelfs in guerrilla style, of binnen onder LED verlichting, de eerste stap die je altijd moet nemen, is de keuze van zaden.

Top 10 Beste Feminized Cannabissoorten

Bij Zamnesia hebben we veel verschillende gefeminiseerde zaden op voorraad. Hierdoor kan het best lastig zijn om uit die vele duizenden soorten te kiezen. Om je daarbij te helpen, hebben we een lijst samengesteld met onze favoriete gefeminiseerde zaden. Dus geen oponthoud meer, we pakken de lijst erbij!

Barney’s Farm – Critical Kush

Barney's Farm – Critical Kush

Driekwart kilo per vierkante meter. Kan dat? Jazeker, met Barney's Farm feminized Critical Kush. En deze marihuana zal je niet alleen versteld doen staan met de hoeveelheid. Met een laboratoriumbeproefd THC-gehalte van 25% is dit een van de sterkste cannabissoorten die ooit ontwikkeld is. Een ultrakrachtige Indica met mogelijk medicinale toepassingen, bijvoorbeeld als analgeticum.

Dutch Passion – Think Different

Dutch Passion - Think Different

Als je volgens een heel strak tijdschema werkt en nu meteen je marihuana wilt hebben, is de Dutch Passion automatisch bloeiende Think Different precies wat je zoekt. Gigantische opbrengsten in slechts 60-70 dagen tussen zaadje en plant: buitenshuis een kwart kilo en maar liefst een halve kilo binnenshuis. Ongetwijfeld de beste automatisch bloeiende feminized soort waar cannabiskwekers tot nog toe mee op de proppen zijn gekomen.

Sensi Seeds – Early Skunk

Early Skunk - Sensi Seeds

Een liefdesaffaire tussen de Early Pearl en de beroemde Skunk #1 moest wel in iets groots uitlopen. De Sensi Seeds Early Skunk feminized is probleemloze soort die zo goed als uit zichzelf groeit, maar wel hoge opbrengsten oplevert van geweldige kwaliteit. Een snelle en resistente plant, een gegarandeerd succes, zelfs in de guurste omstandigheden. Een typische door Indica gedomineerde soort met harsige toppen die qua uiterlijk een vleugje Sativa in zich hebben.

Medical Seeds - Channel +

Channel+ - Medical Seeds

Een door Indica gedomineerde plant met een vleugje Skunkgenen, Channel + is het resultaat van geavanceerde kweektechnieken en het kruisen van speciale Skunksoorten met de Big Bud. Een compacte, maar toch lange plant die in iedere opstelling gedijt, maar zich met name goed kan vinden in een Sreen of Green opstelling. Door de hoge THC- en CBD-gehalten en haar lichamelijke en geestelijke high is dit een goede keus voor medicinale marihuanagebruikers.

Gerelateerd artikel

Cannabis Seedfinder: Vind De Beste Wietzaadjes

Dinafem – Moby Dick 2

Dinafem - Moby Dick 2

Een zelfs nog krachtigere en beter renderende soort dan de originele Moby Dick. De ontwikkeling van de feminized Moby Dick #2 door de Dinafem kwekers werd mogelijk gemaakt door het kruiselings kweken van een JYD Haze met Northern Lights. De door Sativa gedomineerde soort die hieruit voortkwam, laat geweldige resultaten zien, zowel voor wat betreft kwaliteit als kwantiteit.

Zamnesia Seeds - Runtz

Runtz (Zamnesia Seeds)

Runtz is een kruising tussen Gelato en Zkittlez. Deze prachtige, feminized soort is ontzettend populair en iedereen die haar proeft, staat versteld. De bloei duurt slechts 8-9 weken en in die tijd produceert ze heerlijke toppen met een suikerzoete smaak en geur; het water loopt je in de mond! Deze hybride ontwikkelt maar liefst 27% THC. Het effect is buitengewoon krachtig en biedt het beste uit twee werelden.

Royal Queen Seeds – Amnesia Haze

Royal Queen Seeds - Amnesia Haze

De enige echte Haze is terug. Dankzij de kwekers van Royal Queen Seeds is de legende nu in de feminized versie beschikbaar als Amnesia Haze. Een unieke afkomst, waaronder de moderne Nederlandse hybride Haze en de old school Amerikaanse Haze. En ware traktatie voor kenners van klassieke cannabis.

Bulldog Seeds – The Bulldog Chronic

Bulldog Seeds - The Bulldog Chronic

The Bulldog Chronic van de Bulldog Seeds kwekers is een handelsmerk – een kruising tussen de beroemde Super Skunk en Church. Een snelbloeiende soort met een bloeiperiode van ongeveer 8 weken, met onderscheidende dominerende Indicagenen. Gegarandeerd hoge opbrengsten, zeer krachtige en harsige toppen met de onmiskenbare, klassieke Skunkgeur.

Zambeza – White Widow XL

Zambeza - White Widow XL

Een effect van het follow-up werk met bestsellers uit de Nederlandse coffeeshops verricht door de kwekers van Zambeza. De genen van White Widow XL feminized komen voornamelijk van een krachtige Indica van het Indiase subcontinent en een zoete Sativa uit Brazilië. Deze combinatie van een zeer goede high en een directe inslag heeft bekendheid weten te verwerven onder professionele kwekers en bleef decennia lang op hun favorietenlijst. White Widow XL feminized biedt dezelfde verbazingwekkende genen met een toegevoegde resistentie tegen schimmels en een nog eenvoudigere kweek.

Big Buddha Seeds – Big Buddha Cheese

Big Buddha Seeds - Big Buddha Cheese

Een succesvolle kruising tussen een Afghaanse cannabissoort en de originele Skunk #1. Big Buddha Cheese heeft zelfs nog grotere opbrengsten van haar voorouders en haar sappige toppen zijn erg snel gereed om geoogst te worden. Een geweldige keus voor zowel de binnen- als de buitenkweek. Produceert marihuana van topkwaliteit met een aangenaam aroma.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken