Monster Mash (Exotic Seed) feminized

(4)

Monster Mash is het resultaat van een intensief veredelingsproject van Exotic Seed. De uitkomst is een snelbloeiende autoflower die een beukende indica-high levert.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Monster Mash: Een snelle en smaakvolle autoflower

Exotic Seed creëerde Monster Mash middels een intensief veredelingsproces. Haar aantrekkelijke eigenschappen kwamen tevoorschijn met behulp van meerdere generaties planten. De veredelaars kruisten eerst Black Domina F5 en Skunk Auto F4. Deze hybridisering leverde een krachtige en snelbloeiende autoflower op. Daarna zijn deze genen verrijkt met de oudersoort Kush voor nog meer kracht en het gewenste terpeen-profiel.

Monster Mash is een gemakkelijke variëteit om te kweken en gedijt goed in zowel binnen- als buitenomstandigheden. Ze heeft een “kerstboom”-structuur met één grote, centrale hoofdtop. Deze eigenschap maakt haar geschikt voor de SOG-kweektechniek. Ze groeit uit tot middelgroot formaat en levert een royale opbrengst op van 450–500g/m². Je hoeft niet lang te wachten op het proeven van deze toppen. Monster Mash snelt van zaad naar oogst in slechts 7 weken tijd.

Monster Mash is een indica-dominante cultivar die een ontspannend en licht verdovend effect heeft. Haar trichoomrijke toppen leveren een rijke hoeveelheid aan psychoactief hars. Enkele hijsjes van een joint of een pijp zijn genoeg om een krachtige lichamelijke high te ervaren. Zodra dit effect intreedt, beginnen de spieren te ontspannen, vertraagt je geest en neemt de eetlust toe. Deze effecten helpen mogelijk ook pijn te verzachten en de stemming te verbeteren. Monster Mash heeft een unieke, aangename geur en smaak. De terpenen in haar toppen genereren daarbij zoete en suikerachtige smaken. Haar geur doet denken aan de oudersoorten Skunk en Kush.

Sinds haar creatie heeft Monster Mash veel indruk gemaakt op de internationale cannabis-community. Ze is een van de populairste autoflowers die er bestaan — een bewering die niet enkel bij woorden blijft. Monster Mash heeft haar waarde namelijk bewezen met het winnen van de 1ste prijs in de categorie Autoflowering op de Expogrow in 2016 en 2017. Daarnaast heeft ze in 2018 de 2de prijs gewonnen in dezelfde categorie.

Monster Mash (Exotic Seed) feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders [Kush x (Black Domina x Skunk Auto) F5] F4
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 6-7 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  05/Jul/2023

  Au top
  Germer en 48 h. Erreur de ma part la première semaine, résultats tous dead...

  A. B.
  21/Jan/2021

  I love MONSTER!
  Perfect automatic Strain!

  H. M.
  08/Jul/2020

  Super
  Entwickelt sich sehr gut

  H. L.
  22/Jun/2020

  Déçu
  Très déçu je prend l offre ou 3 graine master Mach auto une graine offert, il m offre une graine de CBD, n'importe quoi

  S. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Monster Mash (Exotic Seed) feminized
Monster Mash (Exotic Seed) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.