Blog
Limited Edition Wietzaadjes Van Zamnesia
7 min

Limited Edition Wietzaadjes Van Zamnesia

7 min

Bij Zamnesia hebben we een uitgebreid assortiment met hoogwaardige cannabisgenetica. Soms heb je als zadenbank echter wat externe ideeën nodig om zaken op gang te brengen en iets bijzonders te creëren. Zo nu en dan komen we daarom samen met andere toppers uit de kweekwereld om te kijken wat we samen kunnen. Dit zijn onze favoriete collab-soorten.

Als grootste zadenbank van Europa weten we hier bij Zamnesia best het een en ander over het kweken van cannabis. Ons breederteam van wereldklasse werkt onvermoeibaar aan het verkrijgen, veredelen en perfectioneren van nieuwe cultivars, waarvan er vele prestigieuze wedstrijden hebben gewonnen. Soms stappen we echter uit onze comfortzone en bundelen we onze krachten met andere getalenteerde breeders. Deze samenwerkingen hebben geleid tot ongelooflijke limited edition genetica. Bekijk hieronder onze beste collabs en houd ook toekomstige releases in de gaten om premium zaden te kunnen bemachtigen voordat ze uitverkocht zijn!

Chop OG (Exotic Seed x Zamnesia) Feminized

Chop OG (Exotic Seed x Zamnesia) Feminized

Chop OG is een perfecte combi van onze Do-Si-Dos en Herz OG van Exotic Seed. Deze limited edition strain trakteert je op heerlijke smaken, aroma's en effecten. En met slechts 500 packs beschikbaar is het belangrijk dat je niet te lang wacht!

Chop OG heeft een rijke, houtachtige/dennenachtige smaak waarin je vleugjes citrus, bessen en kruiden kunt herkennen. Daarmee is het een verrukkelijke soort om te roken of vapen. En met een aanzienlijk THC percentage zorgt Chop OG voor een rustgevende, verkwikkende high, perfect voor 's avonds na een lange dag werken. Combineer dit met haar robuuste, makkelijke aard, en je hebt een soort die echt iedereen versteld doet staan.

Chop OG (Exotic Seed x Zamnesia Seeds) Feminized

(12)
Ouders: Do-Si-Dos x Herz OG
Genetica: 70% Indica / 30% Sativa
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 24%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

Thai Dream (Royal Queen Seeds & Zamnesia) Feminized

Thai Dream (Royal Queen Seeds & Zamnesia) Feminized

Net als onze andere exclusieve collabs is Thai Dream een limited edition cultivar met een oplage van slechts 500 packs. De strain is het resultaat van een sublieme samenwerking tussen Zamnesia en Royal Queen Seeds, en ontstaan uit een combi van Blue Dream met de heerlijke Lemon Thai. De kruising van deze ouderplanten blijkt een goddelijke match; Thai Dream is makkelijk te telen en daarmee ideaal voor zowel beginnende als ervaren wietkwekers.

Na het groeiproces levert Thai Dream een stevig effect. Met 23% THC, exotische terpenen en secundaire cannabinoïden is het een strain die je niet moet onderschatten! Thai Dream wordt geleverd in een speciale verpakking boordevol extra's. Naast een pack wietzaadjes ontvang je onder andere een Recyclebare Wiet-Grinder, een Boeddha-beeld, Pot Markers en vloei! Bovendien is elk limited edition pack uniek genummerd, en zit er een certificaat van echtheid bij. Deze strain wil je niet missen!

Gigglez Feminized (Expert Seeds & Zamnesia)

Gigglez Feminized (Expert Seeds & Zamnesia)

De kweekexperts van Expert Seeds & Zamnesia sloegen hun handen ineen om je de limited edition strain Gigglez te leveren. Van deze meligmakende soort met een verrukkelijke smaak, opwekkend effect en grote oogsten zijn slechts 500 packs beschikbaar. Met een THC percentage van 25% laat Gigglez je lachen van oor tot oor. Bovendien is het een supermakkelijke strain om te kweken. Of je nu liever binnen of buiten kweekt; de plant kan zich makkelijk aanpassen aan haar omgeving.

Maar omdat er slechts een beperkt aantal packs feminized zaden beschikbaar zijn, moet je wel snel zijn. Het is het echter meer dan waard: elk pack bevat 5 wietzaadjes en wordt met een speciale box en een certificaat van echtheid geleverd!

Frosty Nightmare (Ripper Seeds X Zamnesia) Feminized

Frosty Nightmare (Ripper Seeds X Zamnesia) Feminized

Frosty Nightmare klinkt in eerste instantie misschien nogal angstaanjagend, maar niets is minder waar. Haar naam slaat namelijk op haar sneeuwwitte uiterlijk. Wanneer je deze strain probeert, merk je als snel dat ze een vrij rustgevend psychoactief effect heeft. Dankzij haar suikerachtige en aardse terpenen smaakt ze ook nog eens goddelijk! Frosty Nightmare is ontstaan uit een synergetische samenwerking tussen de breeders van Zamnesia en Ripper Seeds. Door onze Gelato te kruisen met hun The White, creëerden we een strain met een ongekende dichtheid van de trichomen.

Als je haar langdurige stone en verrukkelijke terpenen profiel wilt ervaren, moet je er snel bij zijn! Er zijn slechts 500 packs beschikbaar zijn, dus haast je om deze zeldzame strain te bemachtigen.

Lemon Gelato (Kannabia X Zamnesia) Feminized

Lemon Gelato (Kannabia X Zamnesia) Feminized

Lemon Gelato is afkomstig van twee geweldige krachtpatsers, namelijk Lemon Power Haze van Zamnesia en Gelato-K van Kannabia. Deze limited edition strain heeft de beste eigenschappen van haar ouders behouden en trakteert je op een lekkere, zoetzure smaak. Weet wel dat het aanbod van deze citrusrijke sensatie beperkt is: er zijn slechts 500 packs verkrijgbaar.

Lemon Gelato belooft echter niet alleen een waanzinnige smaak, want dankzij de aanzienlijke hoeveelheid THC en verschillende terpenen mag je ook op een stevige cerebrale impact rekenen. En hoe presteert Lemon Gelato eigenlijk in de kweekruimte? Nou, je vindt het vast fijn te lezen dat ze in bijna elke omgeving floreert! Om deze samenwerking compleet te maken, wordt elk 5 zadenpack geleverd in een speciale presentatiebox, compleet met echtheidscertificaat, genummerd en verpakt door Zammi zelf!

Gerelateerd artikel

Gelato: Wat Wil Je Nog Meer?

Banana Goat (T.H. Seeds X Zamnesia Seeds) Feminized

Banana Goat (T.H. Seeds X Zamnesia Seeds) Feminized

Deze limited edition is verkrijgbaar in slechts 500 pakjes met zes zaden die het resultaat zijn van het kruisen van Banana Kush met Birthday Cake. Deze perfect afgestemde sativa-dominante krachtpatser is bedacht door T.H. Seeds en Zamnesia. 'Banana GOAT' (afkorting van 'Greatest Of All Time') lijkt misschien een arrogante naam, maar is welverdiend dankzij een THC-gehalte van 25%, dynamische smaken en indrukwekkende opbrengsten!

Banana GOAT zal je smaakpapillen verwennen met tonen van romige vanille, naast hints van banaan en taart. Of ze nu wordt gerookt, gevaped of verwerkt wordt tot heerlijke concentraten, ze is een ware smaaksensatie. Het beste van alles is dat het kweken van deze soort supergemakkelijk is en dat je na 8-9 weken bloei een overvloed aan toppen oogst. Banana GOAT is een limited-edition soort die wordt geleverd in een premium verpakking die met de hand genummerd is. Beslis nu zelf of dit echt de beste aller tijden is!

Blackout Automatic (Fastbuds X Zamnesia Seeds) Feminized

Blackout Automatic (Fastbuds X Zamnesia Seeds) Feminized

Blackout Automatic is een prachtige soort met de genen van Kalini Asia van Zamnesia (een paarse strain afkomstig uit het bekende Hindoekoesj-gebergte) en Blueberry Cookies van Fastbuds (afkomstig van de Amerikaanse Girl Scout Cookies en Blueberry). Hiermee is het een stabiele, stressbestendige autoflower die snel bloeit en hoogwaardige wiet oplevert. Maar wees wel snel, want er zijn maar 500 packs Blackout Automatic-zaden beschikbaar. Bestel je pack vandaag nog, zodat je deze strain niet misloopt! 

Blackout Automatic groeit uit tot een forse plant die bestand is tegen ongedierte en die goed op low-stress training reageert. Dat maakt haar aantrekkelijk voor kwekers die graag hun handjes laten wapperen. Na ongeveer 8-9 weken zit Blackout Automatic vol met compacte toppen die een dikke laag trichomen bevatten. Met haar zoete, citroenachtige, houtige aroma en maximaal 26% THC zijn de effecten daarbij evenwichtig. Ze wekt verfrissende creatieve energie op, gevolgd door een sterke, rustgevende stone die je hele lichaam ontspant.

Gerelateerd artikel

Alles Over Het Kweken Van Autoflowers

Gorilla Wedding (BSF Seeds X Zamnesia Seeds) Feminized

Gorilla Wedding (BSF Seeds X Zamnesia Seeds) Feminized

Gorilla Wedding-wietzaadjes zijn vrij uniek, want er zijn slechts vijfhonderd pakjes verkrijgbaar. Deze soort is ontstaan uit een ongelooflijk vruchtbare samenwerking tussen BSF Seeds en Zamnesia. De breeders combineerden hiervoor Gorilla Glue met Wedding Cake, waarbij de beste eigenschappen behouden bleven. Het resultaat? Een strain met een geweldige smaak, topeffecten en eenvoudige groei. Deze veelzijdige soort heeft echter nog meer te bieden, en zal je zelfs verrassen als je denkt dat je alles al een keer gezien hebt!

Zo barst Gorilla Wedding ook van de THC: het gehalte schommelt tussen de 25 en 27%. Als je niet gewend bent aan deze sterkte, kan ze echt een knock-out high opwekken! In combinatie met de aardse, zoete en pittige smaak scoort ze werkelijk op alle vlakken. Om het feest compleet te maken, wordt Gorilla Wedding geleverd in een premium verpakking die duidelijk laat zien wat een voortreffelijke soort ze is.

Intergelatic Kush (Kannabia X Zamnesia) Feminized

Intergelatic Kush (Kannabia X Zamnesia) Feminized

Met slechts 500 beschikbare pakjes is Intergelactic Kush een waar unicum. Deze unieke strain is ontstaan nadat Kannabia en Zamnesia de handen ineen geslagen hebben. Het betreft hier een kruising tussen OG Kush en Gelato. De resulterende strain combineert de zoete en aardse smaken van haar ouders met elkaar om keer op keer een uitmuntende ervaring te leveren. Je kunt Intergelactic Kush daarbij roken, vapen en omzetten in concentraten en edibles, waarbij ze je altijd op een rijke smaak en geur trakteert. Ze is ook rijk aan THC en talloze terpenen, wat leidt tot een heerlijk effect: je mag rekenen op een ontspannende, zalige high, aangevuld met stimulerende momenten. Deze feminized fotoperiodieke strain is bovendien niet veeleisend: ze is een waar kweekgenot voor zowel de beginnende kweker als de doorgewinterde veteraan. 

Intergelactic Kush is verkrijgbaar in een hoogwaardige verpakking. Je ontvangt 5 wietzaadjes en een aantal geweldige rookaccessoires (waardoor je nog meer zult genieten). Dit collector's item maakt gegarandeerd indruk.

Gerelateerd artikel

Top 10 Meest Exclusieve Wietsoorten

Amnesia Punch (Ripper Seeds X Zamnesia) Feminized

Amnesia Punch (Ripper Seeds X Zamnesia) Feminized

Amnesia Punch getuigt van de kennis, passie en ervaring van Ripper Seeds en Zamnesia. Het resultaat van deze samenwerking? Een sativa-dominante krachtpatser met opwekkende effecten en verrukkelijk fruitige smaken. Ze is zelfs zo lekker dat je de plant sowieso wilt stekken om die fantastische genen voor de toekomst te behouden. Maar dan moet je wel wat van die zalige toppen opofferen. Wat een dilemma!

Dankzij haar hoge THC-gehalte en stimulerende terpenen, trakteert ze je op een sterke, motiverende en creatieve high. Dit maakt deze wiet ideaal voor overdag, als een middel voor zowel pret als vooruitgang! Dat gezegd hebbende, is de rookervaring zelfs zo prettig dat je wellicht liever simpelweg van de high wilt genieten.

Do-Si-Dos Punch (Advanced Seeds X Zamnesia) Feminized

Do-Si-Dos Punch (Advanced Seeds X Zamnesia) Feminized

Van Do-Si-Dos Punch zijn slechts 500 pakjes verkrijgbaar. Deze indica-dominante wietzaadjes zijn ontstaan uit een samenwerking tussen het team van Zamnesia en de deskundige breeders van Advanced Seeds. Het resultaat is een geweldige plant die de naam Do-Si-Dos Punch draagt. En krachtig is deze soort zeker; ze bevat maar liefst 30% THC!

Om de gelegenheid vieren, leverden we elk pakje in een speciaal herdenkingsdoosje, voorzien van een certificaat van echtheid, mocht er iemand twijfelen aan jouw relatie met de almachtige Zammi! Ze zijn met de hand genummerd, dus je weet als kweker precies welke batch je hebt ontvangen.

Bomberry Glue Auto (Bomb Seeds X Zamnesia) Feminized

Bomberry Glue Auto (Bomb Seeds X Zamnesia) Feminized

We hebben samengewerkt met onze Nederlandse collega-kwekers van Bomb Seeds om Bomberry Glue Auto in het leven te roepen. We hadden hoge verwachtingen van deze samenwerking, maar niets had ons kunnen voorbereiden op het resultaat. Zo zijn we erin geslaagd om een van de krachtigste en vruchtbaarste autoflowers te creëren die er zijn. Bomberry Glue Auto heeft een enorm THC-gehalte van 25%, verleidelijke smaken van bessen, diesel en chocolade en biedt opbrengsten van soms wel 650g/m². Ze laat de meeste autoflowers, maar ook veel fotoperiode strains, ver achter zich. Met slechts vijfhonderd vrijgegeven pakjes zaden maakte ze een aantal telers, van alle vaardigheidsniveaus, zeer gelukkig.

ZZ Punch (Royal Queen Seeds X Zamnesia) Feminized

ZZ Punch (Royal Queen Seeds X Zamnesia) Feminized

ZZ Punch is nog altijd het product van een van onze succesvolste samenwerkingen aller tijden. Om deze terpeenrijke legende te creëren, werkten we samen met onze bekwame vrienden van Royal Queen Seeds. Na een brainstormsessie besloten we om een soort barstensvol smaak te veredelen door Sweet ZZ en Purple Punch te kruisen. ZZ Punch kreeg van beide ouders zoete en suikerachtige terpenen en een hoog THC-gehalte mee.

De indica-dominante variëteit heeft een THC-gehalte van 22% en wekt een zeer ontspannende en lichamelijke high op. Haar toppen hebben een complex terpeenprofiel met smaken van druiven, fruit en algemene zoetheid. Er zijn slechts duizend pakketjes van deze limited edition strain uitgebracht.

Gerelateerd artikel

Top 25 Fruitige Wietsoorten [2024]


Black ZZ (Exotic Seed X Zamnesia) Feminized

Black ZZ (Exotic Seed X Zamnesia) Feminized

Met slechts tweehonderd uitgebrachte verpakkingen, is Black ZZ nog altijd een van de zeldzaamste soorten die we hebben gemaakt. Deze soort ontstond na een uitgebreid veredelingsprogramma met onze vrienden van Exotic Seed, een bedrijf dat bekendstaat om zijn unieke hybriden. Black ZZ valt op meer dan één manier op. Behalve dat ze moeilijk te vinden is, biedt ze heerlijke smaken van tropisch fruit, Kush en suiker. Als nakomeling van Z&Z en Monster Mask heeft ze een respectabel THC-gehalte van 18% en een snelle bloeitijd van 7-8 weken.

Blue 2.0 (Kannabia X Zamnesia) Feminized

Blue 2.0 (Kannabia X Zamnesia) Feminized

Ons team heeft samengewerkt met de meesterkwekers van Kannabia om Blue 2.0 te creëren. Na het uitwisselen van ideeën besloten we om een veelzijdige soort te maken waar elke roker van kan genieten. Onze breeders zorgden voor de klassieke Blue Dream en het team van Kannabia voor Mataro Blue. Na het kruisen van deze variëteiten en het stabiliseren van het nageslacht kwam Blue 2.0 tevoorschijn met een perfect evenwicht tussen indica- en sativagenen.

Deze balans voorzag Blue 2.0 van het beste van beide werelden. Ze bezorgt je een meditatieve en rustige high, met periodieke uitbarstingen van cerebrale energie en stimulatie. Er zijn maar weinig telers die de prettige high zelf hebben ervaren, aangezien er slechts vijfhonderd verpakkingen van deze premium zaadjes beschikbaar waren.

Wifi 43 X Do-Si-Dos (Philosopher Seeds X Zamnesia) Feminized

Wifi 43 X Do-Si-Dos (Philosopher Seeds X Zamnesia) Feminized

Als je het geluk hebt gehad om een van de vierhonderd pakketjes van Wifi 43 x Do-Si-Dos te bemachtigen, ben je het er waarschijnlijk mee eens dat deze soort een van de ontspannendste highs van onze hele catalogus geeft. Deze indica-dominante hybride laat al na een paar hijsjes een golf van euforie door je lichaam stromen. Samen met de breeders van Philosopher Seeds heeft ons team de essentie van chill weten te creëren. De omvangrijke toppen geven heerlijke geuren af van Kush, zoetheid en aarde.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken