Blog
Limited Edition Wietzaadjes Van Zamnesia
3 min

Limited Edition Wietzaadjes Van Zamnesia

3 min
Limited Edition Strains Seedshop

Bij Zamnesia hebben we een uitgebreid assortiment met hoogwaardige cannabisgenetica. Soms heb je als zadenbank echter wat externe ideeën nodig om zaken op gang te brengen en iets bijzonders te creëren. Zo nu en dan komen we daarom samen met andere toppers uit de kweekwereld om te kijken wat we samen kunnen. Dit zijn onze favoriete collab-soorten.

Als grootste zadenbank van Europa weten we hier bij Zamnesia best het een en ander over het kweken van cannabis. Ons breederteam van wereldklasse werkt onvermoeibaar aan het verkrijgen, veredelen en perfectioneren van nieuwe cultivars, waarvan er vele prestigieuze wedstrijden hebben gewonnen. Soms stappen we echter uit onze comfortzone en bundelen we onze krachten met andere getalenteerde breeders. Deze samenwerkingen hebben geleid tot ongelooflijke limited edition genetica. Bekijk hieronder onze beste collabs en houd ook toekomstige releases in de gaten om premium zaden te kunnen bemachtigen voordat ze uitverkocht zijn!

Do-Si-Dos Punch Feminized (Advanced Seeds x Zamnesia)

Do-Si-Dos Punch Feminized

Van Do-Si-Dos Punch zijn slechts 500 pakjes verkrijgbaar. Deze indica-dominante wietzaadjes zijn ontstaan uit een samenwerking tussen het team van Zamnesia en de deskundige breeders van Advanced Seeds. Het resultaat is een geweldige plant die de naam Do-Si-Dos Punch draagt. En krachtig is deze soort zeker; ze bevat maar liefst 30% THC!

Om de gelegenheid vieren, leverden we elk pakje in een speciaal herdenkingsdoosje, voorzien van een certificaat van echtheid, mocht er iemand twijfelen aan jouw relatie met de almachtige Zammi! Ze zijn met de hand genummerd, dus je weet als kweker precies welke batch je hebt ontvangen.

Do-Si-Dos Punch (Advanced Seeds x Zamnesia) Feminized

(5)
Ouders: Do-Si-Dos x Purple Punch
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Hoog
CBD: Laag

Bomberry Glue Auto feminized (Bomb Seeds x Zamnesia)

Bomberry Glue Auto Feminized (Bomb Seeds x Zamnesia)

We hebben samengewerkt met onze Nederlandse collega-kwekers van Bomb Seeds om Bomberry Glue Auto in het leven te roepen. We hadden hoge verwachtingen van deze samenwerking, maar niets had ons kunnen voorbereiden op het resultaat. Zo zijn we erin geslaagd om een van de krachtigste en vruchtbaarste autoflowers te creëren die er zijn. Bomberry Glue Auto heeft een enorm THC-gehalte van 25%, verleidelijke smaken van bessen, diesel en chocolade en biedt opbrengsten van soms wel 650g/m². Ze laat de meeste autoflowers, maar ook veel fotoperiode strains, ver achter zich. Met slechts vijfhonderd vrijgegeven pakjes zaden maakte ze een aantal telers, van alle vaardigheidsniveaus, zeer gelukkig.

ZZ Punch feminized (Royal Queen Seeds en Zamnesia)

ZZ Punch Femminizzata (Royal Queen Seeds & Zamnesia)

ZZ Punch is nog altijd het product van een van onze succesvolste samenwerkingen aller tijden. Om deze terpeenrijke legende te creëren, werkten we samen met onze bekwame vrienden van Royal Queen Seeds. Na een brainstormsessie besloten we om een soort barstensvol smaak te veredelen door Sweet ZZ en Purple Punch te kruisen. ZZ Punch kreeg van beide ouders zoete en suikerachtige terpenen en een hoog THC-gehalte mee.

De indica-dominante variëteit heeft een THC-gehalte van 22% en wekt een zeer ontspannende en lichamelijke high op. Haar toppen hebben een complex terpeenprofiel met smaken van druiven, fruit en algemene zoetheid. Er zijn slechts duizend pakketjes van deze limited edition strain uitgebracht.

Gerelateerd artikel

De Top Vijf Fruitige Cannabis Soorten Die Je Nu Meteen Moet Proberen


Black ZZ feminized (Exotic Seed en Zamnesia)

Black Zkittlez Feminized (Exotic Seed & Zamnesia)

Met slechts tweehonderd uitgebrachte verpakkingen, is Black ZZ nog altijd een van de zeldzaamste soorten die we hebben gemaakt. Deze soort ontstond na een uitgebreid veredelingsprogramma met onze vrienden van Exotic Seed, een bedrijf dat bekendstaat om zijn unieke hybriden. Black ZZ valt op meer dan één manier op. Behalve dat ze moeilijk te vinden is, biedt ze heerlijke smaken van tropisch fruit, Kush en suiker. Als nakomeling van Z&Z en Monster Mask heeft ze een respectabel THC-gehalte van 18% en een snelle bloeitijd van 7-8 weken.

Gerelateerd artikel

Top 10 Meest Exclusieve Wietsoorten

Blue 2.0 feminized (Kannabia Seed Company en Zamnesia)

Blue 2.0 Feminized (Kannabia Seed Company & Zamnesia)

Ons team heeft samengewerkt met de meesterkwekers van Kannabia om Blue 2.0 te creëren. Na het uitwisselen van ideeën besloten we om een veelzijdige soort te maken waar elke roker van kan genieten. Onze breeders zorgden voor de klassieke Blue Dream en het team van Kannabia voor Mataro Blue. Na het kruisen van deze variëteiten en het stabiliseren van het nageslacht kwam Blue 2.0 tevoorschijn met een perfect evenwicht tussen indica- en sativagenen.

Deze balans voorzag Blue 2.0 van het beste van beide werelden. Ze bezorgt je een meditatieve en rustige high, met periodieke uitbarstingen van cerebrale energie en stimulatie. Er zijn maar weinig telers die de prettige high zelf hebben ervaren, aangezien er slechts vijfhonderd verpakkingen van deze premium zaadjes beschikbaar waren.

Wifi 43 x Do-Si-Dos feminized (Philosopher Seeds x Zamnesia)

Wifi 43 x Do-Si-Dos Feminized (Philosopher Seeds x Zamnesia)

Als je het geluk hebt gehad om een van de vierhonderd pakketjes van Wifi 43 x Do-Si-Dos te bemachtigen, ben je het er waarschijnlijk mee eens dat deze soort een van de ontspannendste highs van onze hele catalogus geeft. Deze indica-dominante hybride laat al na een paar hijsjes een golf van euforie door je lichaam stromen. Samen met de breeders van Philosopher Seeds heeft ons team de essentie van chill weten te creëren. De omvangrijke toppen geven heerlijke geuren af van Kush, zoetheid en aarde.

Bekijk De Nieuwste Limited Edition Strain

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken