Blog
Gelato (Zamnesia Seeds) feminized
1 min

Gelato: Wat Wil Je Nog Meer?

1 min
Products Seedshop

Gelato is een soort die is veredeld voor rokers die het prettig vinden na elke rooksessie in de dampkring te belanden. Een THC-gehalte van 26% genereert langdurende highs die er meteen inhakken.

Gelato staat in de cannabiswereld bekend als een dessertvariëteit. Ze staat garant voor zowel een fysieke stone als een vrolijke euforische high. De genetische lijn voert ons naar de Californische Bay Area en is ontstaan na een kruisveredeling van Sunset Sherbet en Thin Mint GSC. Zamnesia heeft een eigen draai gegeven aan deze soort door Gelato, Gelato 33 en Wedding Cake te veredelen. Daarmee is ook Europa in staat van de wereldberoemde genen te genieten. Deze mix van ouderplanten heeft geresulteerd in een licht indica-dominante variëteit met 60% indica- en 40% sativa-genen. Het hoofddoel van ons veredelingsproject: een torenhoog THC-gehalte, in combinatie met een rijk scala van smaken en aroma's.

Gelato (Zamnesia Seeds)Bekijk Product

Gelato: Effecten

GELATO: EFFECTEN

Dit genetische profiel induceert een high die eenstemmig je lichaam en je geest bombardeert. De indica-effecten verwennen je lijf met een relaxte kalmte en pareren stressgerelateerde, fysieke manifestaties. De meegeleverde euforie zorgt voor een meditatieve staat. Deze brengt je in het hier-en-nu. Je denkt even niet aan zorgen van het verleden of de toekomst. Deze effecten gaan gepaard met een spirituele en stimulerende, inhoofdige high die een motiverende geestestoestand opwekt. Hierdoor krijg je zin in creatieve projecten en gesprekken.

Deze stimulerende effecten werken in synergie met de indica-kant van de high en helpen een couch-lock en overmatige verdoving te voorkomen. De high komt direct na het roken of vapen binnen, dankzij een THC-gehalte van rond de 26%. Nieuwe rokers zouden deze soort voorzichtig moeten benaderen en rustig aan moeten doen. Zulke enorme hoeveelheden van de psychotrope verbinding maken deze soort daarbij een goede kandidate voor beresterke olie en extracten.

Merk Zamnesia Seeds
Genetica 40% Sativa/60% Indica
Ouders Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
Bloeitijd 8-9 weeks
THC 26%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 400 - 500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 300 - 400 gr/plant
Hoogte (Indoor) 50 - 100 cm
Hoogte (Outdoor) 150 - 200 cm
Oogst (Outdoor) Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Likkebaardend Lekkere Smaken En Aroma's

De high is gekoppeld aan een aangename smaak, dankzij het nauwkeurig samengestelde terpenen-profiel in de toppen. Je ervaart een golf van zoetheid een gronderigheid als je een ruimte binnenloopt met Gelato's in volle bloei. Als je een joint of blunt rookt met deze toppen, verwennen sterke vleugjes limoen, munt en vanille je smaakpapillen.

Gelato Kweken

Gelato levert zowel binnen als buiten een gemiddelde opbrengst op, maar met de oogst doe je net zo lang als bij een veel opleverende soort, omdat de toppen zo sterk zijn. Binnen zijn de planten ideaal voor binnenkwekers die onder de radar willen blijven. Ze worden namelijk maar 50-110cm hoog en zijn derhalve makkelijk weg te moffelen. Binnenplanten maken tot 500g/m² aan sterke toppen aan in een bloeiperiode van 8-9 weken. Buiten gekweekte planten worden met 150-200cm een stuk hoger, leveren een oogstgewicht van 300-400g/plant op en zijn in oktober te oogsten.

Luke S

Geschreven door: Luke S.
Luke S. is een journalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in gezondheid, alternatieve geneeskunde, kruiden en psychedelisch genezen. Over deze en andere onderwerpen schreef hij onder andere voor mediakanalen als Reset.me, Medical Daily en The Mind Unleashed.

Ontdek onze schrijvers
Disclaimer:
Wij proberen ons verre te houden van medische beweringen. Dit artikel is slechts bedoeld ter lering en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoekspublicaties van andere externe bronnen.


Read more about
Products Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken