De Afkomst Van OG Kush

Gepubliceerd op:
Categorieën : Beoordelingen van soortenBlog
Laatst bewerkt :

OG Kush


De OG Kush cannabissoort is een ongelooflijk potente medicinale cannabisvariëteit die bekend staat om haar uiterlijk, onderscheidend aroma en psychoactieve effecten.

De OG Kush cannabissoort is een ongelooflijk potente medicinale cannabis variëteit die bekend staat om haar uiterlijk, onderscheidende aroma en psychoactieve effecten die langdurend zijn en merkbaar opmonterend.

Een hybride cultivar die voornamelijk een Sativa is met een klein deel Indica erdoorheen gemengd. OG Kush is zeer populair in Zuid-Californië en wordt aangetroffen in veel medische clubs in de buurt van Los Angelos. Deze specifieke soort is geen traditionele Kushsoort, want ze heeft meer Sativakarakteristieken en staat bekend om haar high die ideaal is voor alledaagse rokers en degenen die overdag graag actief blijven. Daarom is OG Kush perfect voor alledaagse rokers die overdag nog helder in hun hoofd moeten blijven.

DE AFKOMST VAN OG KUSH

Allereerst, weet je eigenlijk waar OG voor staat in OG Kush? Check het hier!

Volgens geruchten in de cannabiswereld is de OG Kush cannabissoort exclusief een kloonvariëteit die genetisch gerelateerd is aan de beruchte Chemdawgplant die afkomstig is uit Colorado en Wyoming. Volgens de geruchten kwam een stekje van de 91 Chemdog in Lake Tahoe terecht in het begin van de jaren 90, en OG Kush is de eerste generatie die uit een hermafrodiete kloon voortkomt. De legende zegt ook dat de Chemdawgsoort van origine uit een zaadje voortkomt dat werd aangetroffen in een zakje dat bij een concert van The Grateful Dead werd verkocht in de jaren 80. Twee vrienden ontmoetten elkaar tijdens een concert, en dertien zaadjes werden aangetroffen in 28 gram wiet die Chemdawg voor $500 kocht. Deze zaadjes werden later ontkiemd en kregen de naam Chemdawg ter ere van de persoon die de zaadjes vond. Aan de Oostkust is de soort nauw verwant met de Sour Diesel-soorten, maar aan de Westkust staat ze over het algemeen bekend als Kush of OG Kush.

DE EFFECTEN VAN OG KUSH

Hoewel de plant technisch gezien geen Kush is omdat ze genetisch niet gerelateerd is aan de planten uit het Kushgebergte in Afghanistan, vertoont de soort wel enkele Indicakenmerken. De plant staat echter voornamelijk bekend om haar Sativakwaliteiten en om haar fenotypische eigenschappen en psychoactieve effecten. Sommige mensen hebben de OG Kush cannabissoort omschreven als een soort met een cerebrale high die tegelijkertijd fysiek stimulerend is. De plant is bekend vanwege haar frisse, citroenachtige, dennenappelgeur, en de volwassen bloemen op een individueel exemplaar zijn zeer dicht, groot en limoengroen. Daar komt nog bij dat de bloemen bedekt zijn met trichomen en er bij nadere inspectie wit uitzien.

Flowering OG Kush

HOE KWEEK JE OG KUSH?

Met een bloeitijd van 8-9 weken is de OG Kush Cannabissoort een ideale optie voor de binnenkweek en ze reageert snel op een toediening van extra fosfor- en kaliumrijke voedingsstoffen. De opbrengsten zijn meestal hoog en kwekers kunnen per m² kweekruimte een opbrengst verwachten van 400-500 gram. Tijdens de eerste bloeiweken heeft de OG Kush cannabissoort de neiging om zich uit te rekken, dus degenen die kweken in afgesloten ruimten wordt geadviseerd om het lichtschema eerder aan te passen. Aan de andere kant geven veel kwekers er de voorkeur aan om hun planten met de sea-of-green methode te kweken.

Guest Writer

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten